Horoskop lásky na září: Co musí vaše znamení udělat, aby mělo šanci se seznámit? | Foto: iStock

Foto: iStock

Horoskop lásky na září: Co musí vaše znamení udělat, aby mělo šanci se seznámit?

Začínáme se zase věnovat koníčkům, chodit do různých kurzů – to je spousta možností k seznámení. Tak je nepropásněte. Kdo tedy má šanci s někým se potkat? Jak budeme zvládat naše trvalé vztahy? Co nového přinese v lásce září 2021 podle horoskopu?

Beran (21. 3.– 20. 4.)

Láska a přátelství

Do poloviny měsíce jste tou ohnivější částí v páru vy, poté se trůny vystřídají. Zářijové manželské diskuse jsou velmi divoké. Nejste ochotni přistoupit na odlišný názor. Konflikty vás okamžitě mrzí.

Jak nastartují náš milostný život v menopauze bylinky? Mrkněte na video:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska a přátelství

Bohužel se nedá říct, co se škádlívá, to se rádo mívá. Slovní ataky v partnerství jsou ostré a nepříjemné. Lehce se dostanete do bodu, kdy vaše diskuse nikam nevede. Zato nezadaní se mají na co těšit!

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska a přátelství

Je o vás ohromný zájem, takže se z jednoho neúspěchu nehroutíte. Sami nyní navazujete spíše povrchní známosti, abyste zjistili, kdo by se k vám nejlépe hodil. Baví vás poznávat různé krásy života.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska a přátelství

Partnerské soužití je oproti letním měsícům klidnější, ale stále je třeba počítat s menšími přeprškami. Singles změní svůj pohled na seznamování. Potkáte človíčka, který vás k sobě silně přitahuje.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska a přátelství

S opačným pohlavím komunikujete lehce a snadno si získáte sympatie. V první dekádě se zdá, že vše výborně klape. Dokud váš objev nezařadí zpátečku a bez vysvětlování známost ukončí. To vás zaskočí.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska a přátelství

Zpočátku flirtujete a nepomýšlíte na vážnou známost. Baví vás poznávat nové tváře. Po 10. si vaše srdce někdo připoutá k sobě a bude po randění. V letitém vztahu se snažte zahnat hlodající žárlivost.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska a přátelství

V tomto čase se z vás stávají galantní společníci, kteří svými lichotkami hladí po těle i duši. Není divu, že u opačného pohlaví sklízíte takový úspěch. V milostném životě jste iniciátory a inovátory.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska a přátelství

Vyhledáváte společenské akce a bavíte se. Do poloviny září nevyhledáváte nic perspektivního, chcete si hlavně užívat. Až později vám do noty padne zajímavý protějšek, kvůli němuž svůj záměr změníte.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska a přátelství

Svého stávajícího miláčka jste špatně odhadli, není to tak dobrodružná a nespoutaná osobnost, jak jste zprvu tipovali. Při řešení vztahových potíží tlumte svou výbušnost a zkuste být více asertivní.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska a přátelství

Najít spřízněnou duši není nic snadného. Když už konečně objevíte někoho, kdo vám padne do oka, vyvstane nějaké to ALE. Od 14. se šance na úspěch zvyšují. Nenechte se odradit provokativním chováním.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska a přátelství

Drobná přeháňka čerstvé známosti jedině prospěje. Hned na začátku si totiž ujasníte, co pro vás je důležité a čeho se chcete vyvarovat. Váš idol si svou chybu uvědomí a náležitě se vám za ni omluví.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska a přátelství

Mnoho párů si uvědomí, že ve stávajícím soužití nechtějí pokračovat a po zralé úvaze půjde každý vlastní cestou. Proti tomu nezadané čeká po 10. září několik lákavých příležitostí vyrazit na rande.

Doporučujeme

Články odjinud