Horoskop na březen: Blíženci budou cestovat, Ryby rozjímat

Horoskop na březen: Blíženci budou cestovat, Ryby rozjímat

Jaro už je skoro za dveřmi. Co od prvního jarního měsíce můžete čekat a jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

Po útlumu v minulém měsíci se pohnou ledy. Zažijete cosi intenzivního, spojeného s velkou dávkou rizika a vzrušení. Pokud se události nevymknou kontrole, tak na to budete ještě dlouho vzpomínat jako na zdařilé dobrodružství.

Závěr března bude mít zcela jiný charakter než první tři týdny. Společenských aktivit budete mít za sebou už příliš a začnete se jim vyhýbat. Odmítnete všechny pozvání a vychutnáte si chvíle o samotě. Přijdou dny, které strávíte za zavřenými dveřmi plánováním své další budoucnosti.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Vaše forma rodinného života se radikálně změní. Je možné, že odejde nějaký člen rodiny nebo přibude nový. Případně se budete muset stěhovat kvůli novému zaměstnání nebo se z nečekaného popudu rozhodnete vyměnit byt či postavit nebo zrekonstruovat dům.

Rodinné změny budou doprovázeny neméně významnými pracovními změnami. Touha po pracovních úspěších vás požene kupředu a bude diktovat tempo, ve kterém nepolevíte téměř celý měsíc. Je možné, že si tím vlastně splníte jeden ze svých dávných snů.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Milí Blíženci, jedna etapa školy života je za vámi a brzy vstoupíte do nové, která vás posune k mnohem vyšším metám. Skvělé by bylo rozšiřovat si obzory v daleké cizině. Určitě to není špatný nápad - utéct před nepříjemnými jarními plískanicemi.

Ideálním termínem pro jakékoliv cestovatelské či jiné poznávací iniciativy jsou první dva týdny. Závěr měsíce by pak mohl patřit k nejúspěšnějším obdobím v tomto roce, pokud jde o pracovní záležitosti a zlepšení společenského postavení.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

V loňském roce vám celý svět ležel u nohou, abyste ho poznali, procestovali, pochopili… a tato atmosféra stále doznívá. Pozice Marsu, Slunce, Merkura a Neptunu hovoří jasnou řečí - důraz klade na témata jako dědictví, půjčka, investice, daňové záležitosti nebo finanční projekty, do kterých se pouštíte s někým dalším.

Ale také nezapomeňte na zajímavé experimenty v sexuálním životě, případně příjemný nový flirt, protože oblast poznávání vládne i erotice. Nemějte však z toho strach - risk většinou umožní spatřit nové lákavé možnosti.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Máte schopnost vzít svůj život do vlastních rukou, pokud se dokážete přizpůsobit změnám, které jsou pro vás nezbytné, tak vše půjde jako po másle. V emocionální a intimní sféře k vám přichází šťastný začátek nového vztahu nebo šťastný obrat u současného vztahu. Po finanční stránce vás čekají také jisté změny, které povedou k určitým nuceným rozhodnutím.

Těm, kteří neměli mnoho, přijde nový nával materiální hojnosti a ti bohatší by si měli dávat pozor na přílišné rozhazování. Popřemýšlejte nad tím, zda vám vyhovuje dosavadní životní styl. Možná by malá změna neuškodila.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Zdá se, že máte energie na rozdávání. Zvládnete obrovské množství rutinní práce, ale jaksi přitom zapomenete myslet na slávu a odměnu. S takovou kosmickou podporou, jakou máte nyní, by bylo chybou nepokusit se o zázraky. Pro optimální výsledek využijte zejména dny do 12. března.

Jak ale potvrdí dny po úplňku Měsíce, nic se nemá přehánět, protože přepracovanost vás nakonec doběhne a odrovná. Proto je třeba zlepšit kondici, takže směle do toho. A nezapomeňte, koncem měsíce máte nezapomenutelné rande s Amorem.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Ve všem, do čeho se pustíte, projevíte hravost a tvořivost. Uplatní se i touha po vzrušení a chuť riskovat a pokoušet štěstí. Přibylo vám během zimy pár nadbytečných kilogramů? Závěrečné březnové týdny budou mimořádně vhodné na definitivní vyřešení nějakého zdravotního problému nebo nastartování pravidelné kondiční aktivity, zahájení diety, cvičení.

Pokud mezi vámi a pracovním partnerem stále vládne napětí, pravděpodobně se to nyní přetaví do hádek o společných financích a s konečnou platností zjistíte, zda je tato cesta schůdná, nebo ne.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

S příchodem jara Štíři znovu ožijí. Budete se úspěšně věnovat aktivitám souvisejícím s rodinou a domácností. Navštivte rodiče, hledejte byt, plánujte renovaci, přestavujte, kupte si nový nábytek či auto. Je toho hodně, co můžete stihnout během prvních tří týdnů.

Konec měsíce přinese ukončení jisté pracovní etapy a ještě intenzivnější úvahy nad lepším sladěním pracovních a rodinných povinností. Konečně se naplno začnete věnovat dětem, zábavě nebo nějaké kreativní aktivitě. Udělejte si radost podle vlastních představ!

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Zdá se, že první jarní měsíc tohoto roku ve vás probouzí tradiční hodnoty. Své rodiče, partnery nebo děti zahrnete pozorností. Možná pokročíte i v otázce bydlení. Uvažujete přitom ve velkorysých měřítkách, něco se vám podaří dosáhnout již nyní a něco si necháte na další týdny.

V souhrnu prožijete měsíc, který bude plný setkání a komunikace. Přinese vám to ale nové poznání, které otřese vašimi postoji. Jenže, co jiného vám zbývá - člověk se celý život učí, přizpůsobuje a vyvíjí.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Březen bude mít dvě tváře. První dva týdny jsou orientovány hlavně na peníze. Jakoby vás planety chtěly naléhavě upozornit, že sen o bohatství se dá přeměnit na realitu. Později to už s financemi nebude vypadat až tak optimisticky. Týká se to nejen těch, které jste vydělali, ale peněz, které byste rádi získali z nějakých dalších zdrojů.

Až koncem března se konečně odpoutáte od finančních a majetkových záležitostí a všimnete si svých blízkých, kteří již netrpělivě čekají na vaše probuzení ze zimního spánku.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Chytáte druhý dech a ve všem se vám zadaří. Takže směle do toho: vylepšete si šatník, změňte účes a nezůstaňte jen při tom - udělejte i závažnější osobní rozhodnutí. Zkuste ale zůstat oběma nohama na zemi. Přece jen můžete vidět sebe, svou situaci i možnosti trochu zkresleně.

V práci máte svou pozici dobře pojištěnou a budoucnost pevně v rukou. Můžete věřit znamením Býka nebo Panny, ostatní by se k vám mohli otočit zády v té nejnevhodnější chvíli. V druhé polovině měsíce se dokonce objeví příležitost zvýšit si příjmy. Při konečné bilanci si březen zapíšete jako velmi úspěšný měsíc.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby jsou křehké a citlivé a pro svou regeneraci se často potřebují ukrývat v ústraní. Takovým obdobím je i tento měsíc, zejména jeho první týdny. Budete rekapitulovat svůj dosavadní život, rozjímat a snít o budoucnosti, budete v zajetí záhad vlastní psychiky, ale inventura pomalu končí.

V druhé polovině měsíce se odehraje cosi jako znovuzrození. Všude kolem vás se to hemží příležitostmi, a tak opět zvědavě vylezete ze své ulity. Je jedno, jestli chcete studovat, cestovat nebo přebudovat svůj osobní život - váš čas přichází. Dozrává rozhodnutí učinit ze sebe nového člověka.

S čím vstupovat do nového roku ohnivého kohouta radí Jiří Černák.

Doporučujeme

Články odjinud