Horoskop na březen. Komu budou hvězdy přát?

Horoskop na březen. Komu budou hvězdy přát?

Co vás čeká a nemine ve třetím měsíci roku 2014? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

Beran (21.3. - 20.4 )

Pokračuje racionální období; vhodné pro zařizováni, jednání a plánování. Úspěšní můžete být při jednáni se zaměstnavatelem či uspět ve studiu. Ostatně, rozum má člověk od toho, aby jej používal, proto si nelámejte hlavu s nevyrovnanými náladami okolí. Hlavně v citové oblasti hrozí menší mráčky. Zejména s partnery narozenými ve znamení Vah a Blíženců nebude lehká práce, natož racionální domluva. Hlavu vzhůru, neshody se brzy vysvětlí a doma bude klid jako dřív.

Býk (21.4. - 21.5.)

Nesypte si popel na hlavu za něco, za co nemůžete, ale s návrhem na řešení nedorozumění v rodině musíte přijít sami. Čím dříve, tím je větší naděje na úspěch. Pozor na nervozitu, která může vyvolat konflikt. Milý dopis, esemeska či telefonát vás potěší stejně jako možná výhra. Pokud chcete partnerovi udělat radost věnujte se mu více než obvykle. Co třeba erotický večer s čokoládovou masáží, sexy prádýlkem a striptýzem – jen pro něho?

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Co v tyto dny začnete, se zdarem dokončíte. Zejména to platí o složitějších a komplikovanějších úkolech. Koncem měsíce hrozí výkyvy nálad a únava. Jak by ne, vždyť zimní měsíce jen lenošíte a těžce nabytá fyzička z loňska volá po regeneraci. Kupte si relaxační míč, oblékněte sportovní dres a začněte se hýbat. Chybí vám chuť? Pak se na sebe podívejte do zrcadla. Ochablá pleť, hadrovité svaly a vypouklé bříško moc parády v jarním kostýmku nenadělají, takže je nejvyšší čas na sobě zapracovat!

Rak (22.6. - 22.7 )

Jarní měsíc se ponese ve znamení vzpomínek na prožité události. Návrat ztracené lásky nebo setkáni s dlouho neviděným člověkem vás totiž trošku vykolejí. Některé události se prostě ze života vymazat nedají, a tak je berte jen jako příjemné zpestření všedních dnů a nenechte si nabourat své soukromí. Kolegové v práci budou chtít, abyste stihli i nemožné, ale bude to na úkor zdraví, proto zvažte, zda je nabídka další práce opravdu nutná či finančně zajímavá. V opačném případě si doma natrénujte, jak asertivně říci rázné „ne“.

Lev (23.7. - 22.8 )

Březen bude pro vás poměrně pestrý. S jarem vás přepadne touha po změně, zejména u mladších ročníků. Může vás potkat bezhlavé zamilování, nečekané zážitky, přemíra citů. Zklidnění přijde až koncem měsíce. Inspirující cesty a setkání se zajímavými lidmi vám zvednou sebevědomí i náladu. Vážnější úřední záležitosti je však lépe odložit na další měsíc než honit „úředního šimla“ a nechat si ničit nervy. Mezitím si dejte do pořádku osobní doklady a udělejte úklid v rodinných písemnostech. Dost možná objevíte důležitou listinu, kterou jste již pokládali za ztracenou.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Svou pasivitou mnohé Váhy promarní šanci k perspektivnímu vztahu. U narozených v září se vyplatí větší péče o zdraví. Dokupte si vitamíny a dejte si očistné dny. Zhoršení spánku je obrazem vaší ztrápené duše, kdy si zbytečně pouštíte k tělu cizí problémy. Neřešte je, vy žádné závažné nemáte a navíc vás čeká příznivá zpráva týkající se milované osoby. V práci se vám podaří malý zázrak. Doženete všechny resty. Za odměnu si čistý stůl ozdobte kytičkou sněženek.

Panna (23.8. - 22.9 )

Ač se to zpočátku rozhodně nezdálo, nepříjemností záhy pominou a vy pohlédnete na celou situaci jinýma očima. Všechno bude jiné, nové a příjemné jako jarní příroda. Nové známosti, přítel, dobrá zpráva ohledně bydlení, zkrátka pozitivní vývoj všeho kromě financí. Stále buďte opatrné a nedejte se zlákat na „výhodnou“ slevu. Pěkný a originální kousek jarní garderoby se přece dá sehnat i v „hrabárně“. A ještě něco dejte do pořádku – už je to dost dlouho, co máte zadané heslo k internetovému bankovnictví – není čas na změnu?

Štír (24.10. - 22.11)

Převládá racionalita, ale ve věcech lásky není nic ztraceno. Naopak diky taktice můžete dosáhnout toho po čem marně dlouho toužíte. Zlepšování zdraví, zejména u narozených v prvé polovině listopadu, se konat nebude. Naopak, hrozí alergie, tak si včas pořiďte v lékárně tablety a kapky. A že vám práce nepůjde právě od ruky? Nedbejte na pomluvy a jednejte podle svého. Stejně to za vás nikdo neudělá. Nejlepším přítelem na všechny neduhy bude spánek. Čím déle, tím lépe.

Střelec (23.11. - 21.12 )

Co v tyto dny ztratíte, zřejmě i najdete. V manželském vztahu mnozí naleznou konečně to, co hledali jinde. Rodinná atmosféra se tím konečně urovná, a co víc, jsou možné přírůstky u narozených v "letech 1983, 1985 a 1990. Nemusí se však jednat vždy o děti, i mazlíčci dokáží přinést mnoho radosti. Ale aby nebylo všechno černé nebo bílé očekávejte trochu potíží spojených s podnikáním. Smiřte se s faktem, že stát na daně nepočká.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Superjaro, superdny, báječný život. Konečně se na mnohé usměje štěstí a situace v citové sféře se pozvolna začne měnit k lepšímu. Nebude vám chybět vůbec nic, harmonie nastane ve všech oblastech včetně zdraví (konečně vás přestane bolet hlava). Jedno z nejlepších období letošního roku si užijte plnými doušky, naplánujte si letní dovolenou, vyberte s dětmi tábor a kupte si pěknou knížku. Třeba detektivku od některého ze severských autorů – ty teď frčí!

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnářky se mohou těšit na vzrůst životní energie a touhu po úspěchu. Aby ne, když nasedly do rozjetého vlaku a daří se jim na co sáhnou. Rozhodnutí v důležité záležitosti bude hračkou stejně jako náprava nedávného omylu. Na cestách však neuškodí větší opatrnost, co se týká drobných úrazů. Jen doma bude nálada poněkud ledová - ochlazeni vztahů mezi starší a mladší generací je důsledkem špatné komunikace. Jak z toho ven? Uvařte to, co mají všichni rádi a uspořádejte rodinnou sešlost. Dobrá krmě obrousí hrany a obměkčí i toho největšího morouse.

Ryby (21.2. - 20.3 )

Citové období končí a poměrně rychle je vystřídáno racionálním. Možné větší výkyvy nálady, únava a nechuť k činnosti. Záhy však dojde k obratu a vy se se zdarem pustíte do něčeho velkolepého. Křtiny, svatby nebo zásnuby čekají na mladší ročníky narozené kolem prvního března. Ostatní se s chutí vrhnou do jarních činností, gruntování domácnosti a zvelebování zahrádky. Těm, co nablýskaná domácnost nic neříká, vybijí energii v některé z turistických disciplín. Trénink se vám bude brzy hodit. (K čemu a proč se dozvíte příště).

Doporučujeme

Články odjinud