Horoskop na březen: Kozorozi srší energií, u Vodnářů doma hrozí ponorka

Horoskop na březen: Kozorozi srší energií, u Vodnářů doma hrozí ponorka

Jaro klepe na dveře, 20. března vstoupí Slunce do znamení Berana a celá planeta dostane novou energii. Vy však máte pocit, že se vám energie nedostává? Podívejte se, na co vám v březnu 2019 budou síly stačit a kde byste naopak měli šetřit s energií.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Práce a peníze

Pokud se týká financí, máte obrovskou kliku. Jestliže se perete s ekonomickými problémy, díky štědrému Jupiterovi se jich konečně dokážete zbavit. Jen okolo 2. března se držte zpátky a neriskujte.

Rodina a vztahy

Přátelé a rodina jsou tím, co vás po celý měsíc drží nad vodou. Díky nim se nerozčilujete nad malichernostmi, ale těšíte se z vidiny společně stráveného času. Bok po boku zažijete chvíle plné smíchu.

Zdraví a kondice

Po zimních měsících se musíte dostat zpátky do původní kondice. Cítíte, že pohybový aparát potřebuje menší údržbu, aby mohl podávat nejlepší výkony. Klouby a svaly se vám častěji připomenou bolestí.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Práce a peníze

Konfrontaci s nadřízeným se nevyhnete, ale přesto budete březen po pracovní stránce hodnotit pozitivně. Odvádíte perfektní výsledky a buďte si jisti, že je šéf i přes svou rozladěnost dokáže ocenit.

Rodina a vztahy

Napjatá atmosféra v rodinném kruhu není nic pro vaši citlivou náturu. Hledáte cestu, jak z toho ven, ale jste jako ztracení v bludném kruhu. Obraťte se na kamarády. Ti vám dokážou promluvit do duše.

Zdraví a kondice

Krizovým místem na těle je aktuálně štítná žláza. Kvůli ní můžete mít potíže s váhou i denním rytmem. Nepodceňujte prevenci a hlavně myslete na zdravou životosprávu. Do ní se řadí i vydatný spánek.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Práce a peníze

V poslední březnové dekádě držte své úspory na uzdě. Hrozí, že byste jim mohli dát na frak a do další výplaty byste nevyšli. Nenechte se zlákat vidinou snadného zisku při sázení nebo třeba na burze.

Rodina a vztahy

Přestože máte s jistým členem rodiny velký problém, snažíte se držet rozjitřené emoce na uzdě a jednat s ním v klidu. Šance uspět se nabízí okolo 12. března. Kompromis není zas tak špatný výsledek.

Zdraví a kondice

Dýchací ústrojí je velmi citlivé. Pozor na nachlazení i začínající alergické reakce. Pokašlávání a rýmu řešte okamžitě, jinak si koledujete o potíže s průduškami. Těch byste se zbavovali hodně dlouho.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Práce a peníze

Nadřízení vám svěří náročné úkoly, protože nepochybují o tom, že je zvládnete na punkt. Nejúspěšnější doba nastává okolo 7. března. V závěru měsíce trochu zpomalte, protože hrozí vyčerpání organismu.

Rodina a vztahy

Rodina je pro zrozence Raka jednou z životních priorit, proto si vyčítáte, že se doma moc nezdržujete. Vykoupíte se díky nejrůznějším dárečkům i perfektně načančanému hnízdečku a lednici plné dobrot.

Zdraví a kondice

Více než jindy se starejte, jaké potraviny a především v jakém množství nakládáte na talíř. Bojujete se zpomaleným trávením a nadýmáním, které vám kazí běžný život. Je čas dostat se zpátky do kondice.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Práce a peníze

Máte štěstí, že si na vás nadřízený nemůže došlápnout kvůli vysoké produktivitě. Sice vás rozčiluje neustálými výkyvy nálad, ale za chvíli najdete způsob, jak ho nevnímat, třeba utečete na obchůzky.

Rodina a vztahy

S rodinou nenacházíte společnou řeč. Každý máte odlišné představy o trávení volného času. Řešení letních prázdnin a dovolené raději odložte na konec měsíce nebo na duben. Aktuálně byste se neshodli.

Zdraví a kondice

Radujete se, že je zima téměř za vámi a teď už bude všechno jenom lepší. To je chyba. Nepodceňujte rozmary počasí a pokuste se dodat tělu potřebné látky. Je vyšťavené a snadno podlehne okolním virům.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Práce a peníze

Máte příležitost vydělat potěšující částku, zároveň se ukazuje vysoké riziko finančních ztrát způsobených nepromyšlenou investicí. Nakupujete bez rozmyslu a necháváte se zlákat marketingovými triky.

Rodina a vztahy

Panna je jak známo velmi pečlivá a organizovaná osoba, proto v rodinném kruhu fungujete zpravidla jako stabilní zázemí, co se nedá zlomit, i když se o to mnozí hodně snaží. I v tomto měsíci to potvrzujete. 

Zdraví a kondice

Střevní virózy jsou nepříjemným onemocněním, které vás vyřadí z provozu na delší čas a omezí vás v běžných činnostech. Myjte si pravidelně ruce a dejte pozor, jaké potraviny a také kde konzumujete.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Práce a peníze

Zejména v posledních březnových dnech se můžete těšit na překvapení, které otevírá nečekané možnosti v zaměstnání. Finančně si přilepšíte a měli byste se zamyslet nad možností osobnostního růstu.

Rodina a vztahy

Mezigenerační rozdíly jsou patrné víc než kdy jindy. Blízcí nerozumí vašemu životnímu stylu, výchově ratolestí nebo pracovním záměrům. Vyslechněte je, ale držte se toho, co považujete za správné vy.

Zdraví a kondice

Snažíte se nepřipouštět si problémy, ale tělo neošálíte. Jste unavení a stres se vám nedaří úspěšně setřást. Odrazí se na špatné kvalitě pleti a tendenci k oparům. Také vás trápí ztuhlá krční páteř.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Práce a peníze

Logické uvažování je vaší nejsilnější zbraní. Pokud se živíte hlavou, slavíte jeden úspěch za druhým. I v krizových okamžicích dokážete zachovat chladné myšlení a rozhodnete se pro správnou variantu.

Rodina a vztahy

Spojení s dětmi je extrémně silné. Rozumíte si beze slov a cítíte, že vás drží pohromadě zvláštní pouto. Nejvíc se těšíte z důvěry, jakou vám každý den projevují. Tak s ní zacházejte v rukavičkách.

Zdraví a kondice

Chybí vám sluneční paprsky a teplo, které by vás zahřálo na těle i duši. Snažte se dodat tělu vitamín D a další potřebné látky. Organismus vyčerpal své rezervy a je náchylný k nachlazení i úrazům.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Práce a peníze

V zaměstnání se vám hodí schopnost zůstávat nad věcí. Kritiku si neberete osobně a jste takzvaně splachovací. Nadřízení shazují vaše schopnosti, takže by bylo snadné propadnout pocitu méněcennosti.

Rodina a vztahy

Luna přecházející přes Jupiter vytahuje nedostatky jednotlivých členů rodiny. Nikdo není dokonalý a je na vás, jak budete blízké motivovat k vylepšení. Neshazujte je, snažte se jim být naopak oporou.

Zdraví a kondice

Nervová soustava dostává zabrat ze všech stran a není divu, když se rozhodne rebelovat. Myslete na pravidelný odpočinek a buďte trochu sobečtí. Ani metabolismus na tom na začátku jara nebude nejlépe.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Práce a peníze

Zalovíte hlouběji v paměti a vzpomenete si na své školní zkušenosti nebo znalosti získané v předchozím zaměstnání. Musíte se usmát nad starou známou pravdou, že všechno zlé je opravdu pro něco dobré.

Rodina a vztahy

S příbuznými teď prožíváte veselé období, kdy se všichni chtějí bavit a dohánět zameškané. Kulturní kalendář máte prostudovaný skrz naskrz, aby vám neunikla žádná zajímavá událost. Na co sedět doma.

Zdraví a kondice

Většinu měsíce si užíváte skvělou fyzickou i duševní kondici. Využíváte tohoto rozmachu, abyste stihli úkoly, do nichž se vám dřív nechtělo. Co takhle oprášit kolo nebo vyrazit na túru do přírody?

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Práce a peníze

Zachovejte si nadhled a nerebelujte. Ať se dohadujete kvůli čemukoliv, argumenty nepadají na úrodnou půdu. Naopak jimi vedení ještě víc popudíte. Všímejte si svého a vyčkejte na přívětivější klima.

Rodina a vztahy

Domácnost trpí ponorkovou nemocí. Zdá se vám, jako by nikdo nechtěl chápat vaše potřeby. Přitom jste to vy, kdo prosazuje svou pravdu za každou cenu a nevnímá slova druhých. Dopřejte si volný prostor.

Zdraví a kondice

Vypadáte jako králíček z reklamy, kterému na rozdíl od vás nikdy nedojdou baterie. Nejste perpetuum mobile, vaše síly jsou vyčerpatelné. Když k tomu dojde, hrozí nejrůznější komplikace v čele s úrazy.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Práce a peníze

Ne nadarmo se říká, lehce nabyl, lehce pozbyl. Peníze dokážete v březnu vydělat bez větších problémů, ale stejně rychle o ně můžete přijít. Zakažte si půjčku i investici, která vypadá až moc výhodně.

Rodina a vztahy

Chcete stihnout co nejvíc aktivit, protože tušíte, že vesmírná přízeň nevydrží věčně. Jste v kontaktu se sourozenci, rodiči i vzdálenými příbuznými. Plánujete rodinné srazy a každému děláte radost.

Zdraví a kondice

Se zdravím či spíše s nemocemi si v březnu užijete spoustu nezapomenutelných zážitků. Nejrizikovější jsou kožní potíže v čele s kuřími oky. Také se přistihujete, že leckdy nemůžete popadnout dech.

Doporučujeme

Články odjinud