Horoskop na červen 2011

Horoskop na červen 2011

Co vás čeká a nemine tento měsíc? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek. My se zeptali za vás.

Beran ( 21.3. - 20.4. ) I v nejbanálnějších situacích najdete něco úsměvného, neboť právě prožíváte dětsky hravé, tvůrčí a šťastné období. Užíváte si a těšíte se ze života, a ačkoli teď zrovna neoplýváte fyzickými silami, přesto dokážete vyřešit spoustu věcí, na které jste dosud neměli čas ani náladu. Pokud dokážete být trpěliví a klidní i v takových věcech, které si vyžádají rychlost a pružnost, budete mít úspěšné dny a budete mít možnost dělat zejména jen to, co vás baví.

Býk ( 21.4. - 21.5. ) Nadešel čas věnovat se sami sobě. Navštivte koupaliště, sportujte, dopřejte si kadeřnici či masáž a dostatek zdravého vzduchu. Vaše tělo se vám odmění vyváženým poměrem fyzické kondice a duševní vzpruhou. Dejte si však pozor na ty, kteří se rozhodnou využít vaší zdánlivé naivity. Pokud zvolíte správnou taktiku a budete společenští, milí a přátelští lépe poznáte negativní vlastnosti nepřátel, o nichž jste neměli dosud ani tušení.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. ) Po rekapitulaci dosavadních událostí vám vychází skutečně náročné období plné stresů a nepříjemností, a najít správnou cestičku není pro vás jednoduché. Neváhejte, dejte se poučit od zkušenějších a zariskujte. Zdravý úsudek a odvaha přinese zlom nejen v lásce, ale i ve vztazích k vašim nejbližším. Vždyť dospívající děti a jejich problémy jsou součástí vašeho života, a podat jim pomocnou ruku je téměř vaší povinností.

Rak ( 22.6. - 22.7. ) Vydali jste ze sebe víc, než jste měli. Teď se snažte dobít baterie, soustřeďte se víc na něhu, porozumění, na zdravou životosprávu a zanedlouho budete opět ve vynikající formě. Musíte si přehodnotit priority a stanovit co je pro vás nejdůležitější. Pokud se rozhodnete správně, budete mít z toho dobrý pocit a nebudete se cítit unavení. Nemáte-li spřízněnou duši nebo partnera, je právě v červnu příhodný čas na novou známost.

Lev ( 23.7. - 22.8. ) Nedorozumění v práci vám trochu komplikují život i doma. Hodně se totiž uzavíráte před lidmi, proto se zkuste přemoci a mluvte s nimi, i když nemáte právě náladu. Buďte trpěliví a všechno se vyřeší. Díky své vytrvalosti a přesnosti zaujmete své okolí a budete vzorem pro jiné, i když získat si váš respekt a důvěru je nyní velmi obtížné. Vašim šťastným dnem bude poslední pátek v měsíci.

Více denních a týdenních horoskopů najdete zde.

Panna ( 23.8. - 22.9. ) Červen je pro vás ve znamení soukromých aktivit. Můžete se proto těšit na vášnivé chvíle v intimním životě, hodně času věnujete dětem, nové lásce, nějaké kreativní aktivitě, nebo i hazardu. Hodně času vám zaberou i přípravy na dovolenou, při nichž zkuste vytipovat jen opravdu potřebné věci, aby nedošlo ke zbytečné hádce. Vždyť zapomenutý fén si snadno vypůjčíte v hotelu, ale odjíždět s dobrou náladou je daleko důležitější.

Váhy ( 23.9. - 23.10. ) Nic nebude omezovat váš tvůrčí projev, bez obav se můžete věnovat činnostem, souvisejícím s rodinou a domácností. Navštivte rodiče, začněte hledat byt, plánovat renovaci, přestavujte, nakupujte zařízení do bytu.. Iniciativa se vám vyplatí hned na začátku měsíce, ale pozor na zbrklost, která může vést k tomu, že se připravíte o přítele, nebo neuváženě ukončíte jistou spolupráci. A pozor na vykutáleného amorka, nejsou vyloučeny ani flirt či milostná aféra.

Štír ( 24.10. - 22.11. ) Hned na začátku měsíce začnete zápasit s pracovními a zdravotními záležitostmi. Půjde o práci, která bude vyžadovat hodně sil a zejména soustředěnost na přesnost a detaily. Průvodním projevem mohou být časté bolesti hlavy, horečky či opakované chronické bolesti. Pozitivním přínosem asi bude jen entuziasmus, se kterým se pustíte do řešení svých zdravotních problémů. V tom však najdete podporu rodiny a partnera.

Střelec ( 23.11. - 21.12. ) Tento měsíc musíte zařídit jisté majetkové záležitosti. Bude vhodné se věnovat financím, které z vašeho účtu směrují na úřady nebo je sdílíte s někým jiným. Půjde hlavně o dědictví, půjčku, investici, nebo daňové záležitosti. K tomu přibude i trochu stresu a množství informací a požadavků, které bude nutné splnit v daném termínu. Navzdory všemu se vám podaří z reality uniknout a užít si pár dní s rodinou v přírodě.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. ) První polovina měsíce bude mimořádně společenská. Navážete, nebo oživíte přátelství, ale zaměříte se hlavně na lidi, kteří vám mohou být prospěšní na cestě za kariérou. Díky přátelům se tentokrát můžete dostat také k finančně zajímavé pracovní příležitosti. Práce (v horším případě zdraví nebo stres) mohou být ale také důvodem, kvůli kterému koncem měsíce přestanete vycházet a zvedat telefony.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. ) Čekají vás chvíle symbolických návratů do minulosti, do dětství, budete rekapitulovat uplynulé životní období. Pokud vás něco vyprovokuje k větší aktivitě, budou to charitativní akce. Porozumění a soucit s těmi méně šťastnými se ve vás probudí s velkou intenzitou a povzbudí vás ke konkrétním činům. Správně nasměrovaná iniciativa by své první ovoce mohla přinést již koncem měsíce. Nezapomínejte však na svého partnera, který vaše nadšení sdílet nebude a uzavře se do sebe.

Ryby ( 21.2. - 20.3. ) Člověk má občas právo být trochu sobecký. Je vhodná doba na investice do šatníku, ke studiu jazyků a poznávání nových míst. Možná ale nezůstanete jen při tom a začnete mnohem důrazněji prosazovat své osobní zájmy, chystáte se požádat o zvýšení platu, nebo nastartovat finančně perspektivní projekt. V každém případě se k činům odhodlejte až koncem měsíce a nespoléhejte na pomoc druhých. Planety totiž naznačují, že půjde o peníze vydělané jen vlastními silami.


ČTĚTE TAKÉ: Když mi nedáš, dostaneš pár facek!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud