Horoskop na červen: Kozorozi, počítejte s nejhorším!

Horoskop na červen: Kozorozi, počítejte s nejhorším!

Nejen květen přeje lásce, ale i červen je obecně měsícem ideálním pro seznamování. Jen abyste přes romantické city nezapomněli na práci a nerozfofrovali majlant. Co můžete čekat v měsíci, kdy je nejdelší den v roce?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Práce a peníze

Problémy se vám nevyhýbají po celý měsíc, ale v polovině června se s nimi dokážete vypořádat snáz. Jako byste si nepřipouštěli nejhorší variantu a stůj co stůj chtěli zvítězit. Proto se vám to podaří.

Rodina a vztahy

Nebaví vás poslouchat neustálé stížnosti blízkých. Na druhé straně v sobě dusíte negativní emoce, abyste eliminovali další hádky. Není divu, že jste z toho pořádně vyčerpaní a nervy máte na drátkách.

Zdraví a kondice

Ještě před startem prázdnin mohou zkomplikovat program zánětlivá onemocnění a zvýšená teplota. Nedaří se vám najít příčinu opakujících se potíží? Věřte hvězdám, že je ukrytá v neutěšené psychice.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Práce a peníze

Vesmír pomrkává na Býky, jimž se nedařilo najít ideální profesní uplatnění. Teď se nabízí teplé místečko, které je pro vás jako ušité. Věřte si a rozešlete životopis. Dokážete udělat skvělý dojem.

Rodina a vztahy

Zkraje měsíce zažíváte s rodinou báječné myšlenkové propojení. Všichni toužíte po zábavě a vyhledáváte novinky ve sportu i uměleckých kruzích. Důležité je, že nesedíte doma, ale pořád něco podnikáte.

Zdraví a kondice

Tentokrát si na vás jen tak něco nepřijde. Radujete se z báječné imunity, která odráží zdravotní problémy jako neprůstřelné sklo. Však na kondici tvrdě makáte, protože máte strach usnout na vavřínech.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Práce a peníze

S financemi to není žádná výhra. Jednak máte tendenci ke zkratkovitému řešení problémů, druhak důvěřujete špatným lidem. Zejména okolo 24. června se držte dál od hazardu a riskantních podniků.

Rodina a vztahy

Potřebujete zdroj pozitivní energie, což bohužel rodina není. Naopak vás rozčilují svým lamentováním, a tím vás vyštípají ze svého středu. Mnohem lépe se cítíte s kamarády, jejichž dny zvoní smíchem.

Zdraví a kondice

Nesnažte se zajíst své problémy ani neřešte ubývající energii berličkami v podobě čokolády a kofeinových nápojů. Jídlo vaše problémy nevyřeší, naopak by vám mohlo nějaké zdravotní starosti přinést.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Práce a peníze

Konjunkce Marsu s Merkurem dělá z Raků dravce, kteří se chovají nekolegiálně a nedovolí nikomu argumentovat proti jejich osobě nebo názoru. To vám v zaměstnání nedělá dobré jméno. Ještě to zvažte.

Rodina a vztahy

V domácím prostředí snadno propadáte skepsi a nenachází se nikdo, kdo by vás z chmur vyvedl. Mnohem lepší klima nabízí volný čas strávený ve společnosti přátel. Ti mají na vaši duši ozdravný vliv.

Zdraví a kondice

Červnové kožní problémy jsou dané psychickou nerovnováhou i špatnou životosprávou. Místo kortikoidních mastiček zkuste nejprve vyčistit organismus a především svou mysl. Pleť je jejím věrným odrazem.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Práce a peníze

První dekáda uteče rychle, že ani nestačíte otočit list u kalendáře. V práci musíte přizpůsobovat program nekončícím příkazům od vedení, z nichž vám jde hlava kolem. Později je budete brát s humorem.

Rodina a vztahy

Soukromý život je jedna velká fantazie! Překypujete kreativním myšlením, které nikde jinde nemůžete uplatnit. Vymýšlíte neotřelý volnočasový program a pustíte se do rekonstrukce omšelého interiéru.

Zdraví a kondice

Po zdravotní stránce si Lvi nemají na co stěžovat. Hvězdy nezatěžují organismus víc, než je zdrávo. Naopak se snaží ulevovat chronickým obtížím. Bez vaší spolupráce jsou však při léčbě malými pány.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Práce a peníze

Nenechte se umluvit k žádnému obchodu, který se vám od začátku něčím nezdá. Riziko ztráty je v červnu extrémně vysoké, proto buďte obezřetní. Šance k dobrému přivýdělku se naskytne kolem 6. června.

Rodina a vztahy

Rodinou hýbe téma financí, které si přehazujete jako horký brambor. Okolo 15. června cítíte, že musíte utéct z tohoto stresujícího prostředí někam do klidu. Ztrácíte chuť bavit se neustále o tomtéž.

Zdraví a kondice

Na konci první poloviny letošního roku vás mohou zaskočit dýchací obtíže. Na vině je jednak ubývající kondice, zároveň stres na soukromém poli. Jako by na hrudníku ležel kámen, který neumíte sundat.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Práce a peníze

Ačkoliv padáte na ústa a děláte první poslední, vedení s vámi nemá slitování. Proto se ocitáte v tenzi a přemýšlíte, jestli by nebylo lepší hledat štěstí jinde. Myslet si to můžete, ale nespěchejte.

Rodina a vztahy

Nerozumíte výbušnému chování jistého člena domácnosti. Naštěstí máte plnou hlavu vlastních starostí a hlavně utíkáte k tvořivé činnosti. Vlivem Luny potřebujete vykouzlit harmonické rodinné zázemí.

Zdraví a kondice

Horší prokrvení organismu přináší problémy s horními a dolními končetinami. Dopřejte si střídavé koupele v teplé a studené vodě a dbejte na pravidelný přísun tekutin. Eliminujete pocit těžkých nohou.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Práce a peníze

Jste zapáleni do náročných aktivit, navíc je řešíte s kreativitou sobě vlastní. To je báječný příslib mnoha profesních úspěchů. Nevylučuje se ani možnost nové profese, případně vlastního podnikání.

Rodina a vztahy

Luna přecházející přes Neptun je ideální dobou pro sportovní aktivity i cesty s rodinou. Jestli jste ještě nenaplánovali letní dovolenou, teď se vám to jistě podaří ke spokojenosti všech zúčastněných.

Zdraví a kondice

Schopnost regenerace organismu je neskutečně vysoká. Z případných problémů a úrazů se dostanete jako by nic. Zlepší se také chronické obtíže Štírů a bez větší námahy může narůst také fyzická kondice.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Práce a peníze

Zkuste být v polovině měsíce vstřícnější vůči svému pracovnímu okolí. Dělá vám problém přijmout argument druhé strany, přitom se nedá říct, že váš názor by byl jediný správný. Raději sklopte uši.

Rodina a vztahy

V rodině máte sklony dělat z komára velblouda. Máte pocit, že si z vás příbuzní tropí legraci a jste hákliví na slovíčko. Zkuste ze sebe vykřesat zbytky pověstného optimismu a neberte se moc vážně.

Zdraví a kondice

Nervový systém Střelců je napjatý jako špagát. Jste vznětliví, takže ani krevní tlak na tom není nejlépe. Zkuste upustit páru při sportu či procházkách přírodou. Díky tomu utužíte zhoršující se kondici.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Práce a peníze

Preventivně počítejte s tím nejhorším, protože pak můžete být jenom mile překvapeni. Zaskočit vás mohou komplikace nejrůznějšího rázu. Hrozí zbytečné chyby z nepozornosti a velké zdržení v termínech.

Rodina a vztahy

Nádherná konjunkce Luny s Venuší se postará, aby vám v rodinném kruhu bylo dobře. Červen je ideální dobou pro společné výlety, sportování i kulturní vyžití. Všichni jste naladěni na stejnou frekvenci.

Zdraví a kondice

Pohybový aparát byste měli zatěžovat s ohledem na svou fyzickou kondici a raději ještě o trochu méně. Vlivem vyšších sfér je náchylný k úrazu i přetažení. Nejste-li zvyklí sportovat, začínejte zvolna.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Práce a peníze

V první červnové dekádě se snažte krotit emoce vybičované postavením Uranu, případně si vezměte pár dní dovolenou. Nechcete přece riskovat slibně rozjetou kariéru kvůli tomu, že šéfa pošlete k šípku.

Rodina a vztahy

Zpočátku se perete s nepřátelským chováním jistého člena rodiny, ale situace se brzy obrátí ve váš prospěch. Dotyčný si uvědomí svou chybu a přispěchá s omluvou, možná i malým dárkem na usmíření.

Zdraví a kondice

Nejslabším místem na těle je žilní systém. Trápit vás mohou otoky nohou, křečové žíly a vůbec nejčastěji pak záněty žil. Odpočívejte co nejvíce s nohama nahoře a dejte pozor na sedavé zaměstnání.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Práce a peníze

Peníze si dokážete rychle obstarat, ale vlivem Venuše o ně můžete také snadno přijít. Nevěřte inzerátům, které jsou na první pohled příliš lákavé. Koupili byste zajíce v pytli. Hezky z ruky do ruky.

Rodina a vztahy

Využijte svou kreativitu ke zvelebení rodinného hnízda nebo se pusťte do zahradničení. Při něm nebudete mít pocit, že lenošíte, a pro tělo uděláte spoustu dobrého. To je ten relax dle vašeho gusta.

Zdraví a kondice

Organismus potřebuje dobít baterky, protože se dostává do červených čísel. Neponocujte a nesnažte se utlumit únavu kofeinem nebo sladkostmi. Při náznaku problémů si dopřejte preventivní prohlídku.

Doporučujeme

Články odjinud