Horoskop na červenec: Koho čeká skvělé léto, kdo by měl šetřit síly?

Jaký bude červenec, kdo bude plný energie, kdo naopak mele z posledního? Podívejte se, co vašemu znamení předpovídají hvězdy. Jaký je váš horoskop na červen 2021? A v úvodu článku pak najdete na videu horoskop pro všechna znamení na celé léto.

Beran (21. 3. − 20. 4.)

Práce a peníze

Odstartujete vskutku velkolepě. Jste velmi soutěživí a chcete podávat co nejlepší výkony. Do 11. to bude hračka, ale pak musíte vynaložit více námahy. Negativní kvadratura Merkuru brzdí vaše myšlení.

Rodina a vztahy

Rodina je opěrným bodem, k němuž se ze svých toulek rádi vracíte. Častěji si lámete hlavu s tím, jak blízké potěšit. Utrácíte za různé dárky a ve hře je společná dovolená. Při ní nehodláte šetřit.

Zdraví a kondice

Přibrzdit vás mohou nejrůznější zánětlivá onemocnění. Nepodceňujte prevenci a případné potíže konzultujte s lékařem. Nejnáchylnějším místem na těle jsou nyní ledviny. Pozor na prochladnutí ve vodě!

Jaké nás čeká léto? Mrkněte na video v úvodu článku.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. − 21. 5.)

Práce a peníze

I když jste na nadřízeného naštvaní, nezbude než splnit jeho požadavky. Od druhé dekády vám začne více záležet na kariérním růstu. Motivací jsou i nejrůznější benefity. Proto změníte přístup k práci.

Rodina a vztahy

S jistým členem rodiny nevycházíte nejlépe. I když vás to mrzí, nezbývá, než počkat, až se změní klima. V závěru měsíce si společně vychutnáte typické letní aktivity. Máte chuť utrácet po obchodech!

Zdraví a kondice

Nepodléhejte letnímu lenošení příliš a snažte se tělo držet v kondici. V opačném případě počítejte s pohybovými problémy, bolestí zad i kloubů. Sklon k pohodlí také napomáhá nabrat další kilogramy.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. − 21. 6.)

Práce a peníze

Nadšením pro jistou pracovní novinku strhnete celý tým. Dokážete přesvědčit kolegy, aby pracovali na dvě stě procent, a dosáhnete fantastických výsledků. Ale slíbené bonusy jsou bohužel v nedohlednu.

Rodina a vztahy

Nechcete ztrácet letní dny nicneděláním. I během dovolené jste tvůrčí nebo se věnujete sportovním aktivitám a výletům. Sezení se založenýma rukama není nic pro vás. Naštěstí to rodina vidí podobně.

Zdraví a kondice

Zdravotní stránka nebude tím, co by vás brzdilo v rozletu. Užíváte si výbornou kondici, která se díky aktivnímu životnímu stylu den za dnem zlepšuje. I psychika je v rovnováze. Léto je vám zaslíbené!

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. − 22. 7.)

Práce a peníze

Od 11. července se těšíte z návalu originálních nápadů. Vesmír vám vnukne myšlenku, jak se poprat s náročným pracovním problémem. Vaše východisko vytrhne nadřízeným trn z paty. To si zaslouží odměnu.

Rodina a vztahy

Na klidný měsíc to nevypadá. Ve hvězdách se ukazují nečekané návštěvy a četná pozvání do společnosti. I když jste unavení, nakonec si setkání s přáteli užijete. Ukážete se v roli skvělého hostitele.

Zdraví a kondice

Dávejte na sebe pozor, protože začátek prázdnin varuje zvýšeným rizikem poranění. Při sportování, cestování i práci používejte ochranné pomůcky. Byla by škoda kazit si zbývající letní dny zraněním.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. − 22. 8.)

Práce a peníze

Snažte se odvádět práci pečlivě a bez chyb. Vedení je extrémně náročné. Bude se přít o každou maličkost. Nechcete-li riskovat vyhazov, važte každé slovo. Určitě nejste v pozici, kdy můžete vyhrožovat.

Rodina a vztahy

Neplýtvejte energií na zbytečné hádky. V rodinném kruhu se vyskytuje nepřející člověk, který bere neustálé slovní přestřelky jako zábavnou činnost. Protože vám síly spíše dochází, zůstaňte nad věcí.

Zdraví a kondice

Dbejte zvýšené opatrnosti týkající se malých úrazů. Mohly by vás vyřadit z provozu. Příliš neriskujte a při práci i sportu se chraňte ochrannými pomůckami. Hvězdy také varují před přetěžováním srdce.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. − 22. 9.)

Práce a peníze

Umíte odmítnout nevýhodné nabídky, tím se vyvarujete zbytečných ztrát. V penězích máte po celý červenec pořádek a nepodléháte luxusním rozmarům, které by mohly vyvést rodinný rozpočet z rovnováhy.

Rodina a vztahy

Baví vás objevovat svět a sbírat zajímavé informace. Rozšiřování obzorů se dotkne nejen pracovní sféry, ale také soukromí. Zapište se na kurz cizího jazyka nebo začněte s nějakým kreativním koníčkem.

Zdraví a kondice

Zpomalený metabolismus potřebuje na začátku prázdnin rozhýbat. V opačném případě hrozí bloky v trávicím ústrojí. Osedlejte si bicykl, vyrazte na procházku, plavte. Zamyslete se i nad svým jídelníčkem.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. − 23. 10.)

Práce a peníze

Mars ve výhodném sextilu přináší skvělé příležitosti, jak v tomto měsíci nakoupit a nezruinovat rodinnou pokladnu. Využíváte hlavně nabídky, kdy při nakupování získáte nějaký bonus nebo dáreček navíc.

Rodina a vztahy

Aktuálně jste hybnou silou celé domácnosti. Blízcí si zvykli, že obstaráváte běžný chod rodiny a řešíte problémy. Ve druhé dekádě ale změníte taktiku, protože jste unavení a nemáte čas na své věci.

Zdraví a kondice

Sedmý měsíc roku ukazuje zvýšené riziko zánětů i možnost chirurgického zákroku. Nepodceňujte první známky toho, že organismus není v pořádku. Neutěšený zdravotní stav raději konzultujte s lékařem.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. − 22. 11.)

Práce a peníze

Na začátku prázdnin chcete řídit všechny své pracovní kroky a jste za rebela. Kvůli tomu dochází ke střetům s nadřízeným. Teprve čas vám ukáže, že vedete žabomyší války. Pak se váš přístup obrátí.

Rodina a vztahy

Vznětlivost může být nebezpečným nástrojem, který se strefí do bolavého místa. Zkuste řešit spory s blízkými bez vyhrocených emocí. Po 22. se situace zklidní a společně strávený čas si zase užíváte.

Zdraví a kondice

Výkyvy v oblasti lymfatického systému jdou ruku v ruce s duševním nastavením. Podpořte tělo vhodnými bylinkami, rozmazlete se profesionální lymfatickou masáží. Zamyslete se i nad svou životosprávou.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. − 21. 12.)

Práce a peníze

Do 22. máte radost z naspořených peněz a hledáte cestu, jak je rozumně utratit. Investujete do věcí, po nichž dlouho toužíte a které vám dělají radost. V poslední dekádě se střežte nepotřebných útrat.

Rodina a vztahy

Partnerská komunikace není nejlepší. Protějšek prosazuje svou a máte pocit, že vás vůbec nevnímá. V závěru měsíce se nepřízeň prolomí a lépe najdete shodu. Naplánujte spolu nějakou estetickou změnu.

Zdraví a kondice

Svalová ztuhlost není potíž, s níž byste si nedokázali poradit. Pomůže vám jednak pohyb na čerstvém vzduchu a jednak trocha rozmazlování. Dopřejte si profesionální péči v sauně i masérském salonu.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. − 20. 1.)

Práce a peníze

V zaměstnání malujete čerta na zeď. Atmosféra je nepředvídatelná a vy si automaticky představujete to nejhorší. Teprve poslední červencová dekáda přinese potřebnou jistotu, která vás vrátí do klidu.

Rodina a vztahy

Načerpejte vitalitu procházkami na čerstvém vzduchu a sluněním. Nebraňte se dovolené, kterou můžete s klidným srdcem strávit pouze lenošením. Práce v domácnosti neuteče, důležitější je vaše zdraví.

Zdraví a kondice

Zaměřte se na správnou životosprávu, abyste eliminovali kožní potíže. Sluneční paprsky mohou být ve zdravé míře také prospěšné. Pokud vás kožní onemocnění trápí dlouhodobě, zvažte žádost o lázně.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. − 20. 2.)

Práce a peníze

Slova nadřízených neberete vážně a probere vás až nepříjemný náraz. Ve hře je dokonce i snížení platu! Chovejte se jako profesionálové a respektujte titul nadřízených. Jednáte na jejich odpovědnost.

Rodina a vztahy

Na začátku července utíkáte od rodinných sporů ke koníčkům, hlavně ke vzdělání. Do 10. si znalosti snadno osvojíte. Poslední dekáda přinese střet s realitou. Nedokážete blízkým neříct, co vám vadí.

Zdraví a kondice

Po zdravotní stránce si nemůžete na nic stěžovat. Překypujete fyzickými silami, také imunita není podrobena větší zátěži. Případné rány se hojí rychleji než v jiných měsících. Pečujte o svou psychiku!

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. − 20. 3.)

Práce a peníze

Utrácíte za nevhodné zboží! Může být nekvalitní nebo od něj očekáváte víc, než může nabídnout. Pocit štěstí si zkrátka nekoupíte v novém tričku nebo dokonce novém voze. Raději teď penězi neplýtvejte.

Rodina a vztahy

Změny v bydlení konzultujte s rodinou. Hlavně v závěru července vás přepadnou extravagantní choutky. Nevhodné doplňky do domácnosti lze vrátit, ale pestře vymalovaný interiér hned tak nepředěláte.

Zdraví a kondice

Slabší psychika jde ruku v ruce s tendencí k častějšímu onemocnění. Snažte se proto udržet duševní svět v rovnováze. Dělejte věci, které vás těší, pijte bylinkové čaje a žijte v souladu s přírodou.

Doporučujeme

Články odjinud