Horoskop na duben 2012

Horoskop na duben 2012

Co vás čeká a nemine v následujícím měsíci? Hvězdy vám poradí, a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

Beran ( 21.3. - 20.4.)

Vaše starosti všeobecně související s domovem s rodinou, bytem a prací se hned tak nevyřeší. Všechno chce svůj čas a ke zlepšení bude z vaší strany potřeba hodně trpělivosti a snahy. Proto zbytečně neztrácejte energii na řešení nepodstatných věcí. Spíš se zaměřte na budoucnost, jak by podle vás měla vypadat a směřujte své síly na posílení financí. Dobře víte, že velké koláče za pár peněz se stejně získat nedají.

Býk ( 21.4. - 21.5.)

Nepatříte mezi materialisty a dokážete brát život s přehledem, proto neberte tragicky ztrátu někoho blízkého, ať už jde o někoho z rodiny nebo čtyřnohého přítele, který se na čas od vás dočasně nebo trvale vzdálí. I rostlinku je přece třeba jednou za čas přesadit, aby se vzpamatovala a začala znovu růst, a stejně tak i vy se musíte se změnou vyrovnat. Dostanete za to náhradu, která bude stát za to.

Blíženci ( 22.5. - 21.6.)

Jarní únava na vás dolehne naplno a budete muset čelit roztržitosti a nesoustředění. S tím ruku v ruce narazíte na každodenní pracovní potíže. I nepodstatný problém může narůst do velkých rozměrů, proto si dávejte velký pozor! V dobré víře, aby byli všichni spokojeni začnete slibovat i modré z nebe. Neměli byste to však přehánět. Bude vám zazlíváno, pokud později sliby nedodržíte. Týká se to jak přátel či rodičů, tak i potencionálních partnerů vašich dětí.

Rak ( 22.6. - 22.7. )

V novém měsíci by se vám mělo dařit až na nějaké maličkosti vcelku dobře. Nic však nepodceňujte, zejména zdravotní potíže a partnerské neshody. Můžete samozřejmě všechno ovlivnit, buďte však připraveni na leccos a podle toho se také zařiďte. Uprostřed měsíce se trochu zamračí nad vašimi financemi. Abyste nepřišli o velkou část peněz, vezměte tento fakt na vědomí. Dávejte si pozor na podvodné nabídky obchodníků, a pokud vás přítel požádá o půjčku, odkažte jej raději na někoho jiného. Vaše bankovní konto také není bezedné.

Lev ( 23.7. - 22.8. )

Najednou se vám na hlavu zřejmě sesype všechno, co jste přecenili či podcenili v posledních dnech. Zejména druhá polovina měsíce se jeví dost dramaticky, kdy může dojít k vyhrocení situace. Předposlední týden budete čerpat chuť do života hlavně z rodinného zázemí. Poslouchejte varovné signály organismu a odpočiňte si. Nenáročná zábava, víkendové welness v lázeňském rezortu s partnerem bez dětí a domácích povinností vám dodají potřebnou sílu a energii.

Panna ( 23.8. - 22.9.)

Cloumá s vámi jaro, nedůvěra v okolí a žárlivost. Omezte pobyt mimo rodinu (plánovanou obchodní cestu raději odložte na jindy), neboť pokud vám na partnerovi opravdu záleží, raději nikam nejezděte. Cítí se totiž zanedbáván a z toho pramení i napjatý a poněkud chladný postoj k vám. Kdybyste ho mohli doma držet pod zámkem, měli byste stoprocentní jistotu, že vám je naprosto věrný. Na cestách se pokušení dá těžko vyhnout, a to platí oboustranně.

Váhy ( 23.9. - 23.10.)

Neobyčejně příznivé období přichází, na co sáhnete, to se podaří. Vaše záměry se setkají s pochopením a opět můžete projevit svou originalitu a talent. Vše by mělo klapnout, pokud využijete tyto dny na uskutečnění svých plánů. Milostné a partnerské vztahy také nabírají nový vítr do plachet. Jen na konci měsíce vás zaskočí reorganizační změny v práci. Nejhorší na tom bude to, že váš názor a vaše připomínky nebude nikdo brát vážně.

Štír ( 24.10. - 22.11.)

Úspěchy v práci a podpora nadřízených je na programu hned na začátku měsíce. Vyvarujte se intrik a pomluv závistivců, kteří nemohou unést váš úspěšný raketový start. Budete ve vynikající duševní i fyzické kondici, a dokonce můžete potkat i životní lásku, budoucí nebo dost možná i bývalou. Poslední dny si nenechte nikým otrávit život, i za cenu, že vyvoláte menší nepříjemnost.

Střelec ( 23.11. - 21.12.)

Nejedno příjemné překvapení vám připraví aprílový duben. Hlavně v navazování pracovních a obchodních kontaktů budete úspěšní. Událostmi, které se vás bezprostředně netýkají, se nedejte vyvést z míry. Jedině partnerova žárlivost by vás mohla mírně rozladil. Pokud jste obdrželi nedávno nějakou výhodnou nabídku, tak ji využijte. Nečekanou překážku či nějaký ten problém zvládnete s obdivuhodnou lehkostí.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1.)

Dávejte si pozor při důležitých jednáních, aby si vaše slova nevysvětloval někdo dvojsmyslně. Společenským událostem se vyhýbejte a věnujte se odpočinku a domácí pohodě. Určitě vám neuškodí ani večerní procházka. S partnerem proberte všechny důležité záležitosti a hlavně mu věnujte více času. Neuškodí, pokud si společně dáte i sklenku dobrého vínka. Nejkrásnější chvíle si užijete doma, kde budete středem pozornosti.

Vodnář ( 21.1. - 20.2.)

Okolnosti vás přinutí, abyste konečně přijali nějaké rozhodnutí. S duševní rovnováhou jste totiž už delší dobu na štíru a vaše nerozhodnost ubíjí vás i okolí. Rodinné problémy se snažte vyřešit, jakmile vzniknou. Později by vám mohly přerůst přes hlavu. City osoby, která vám není lhostejná, neberte na lehkou váhu. V partnerském vztahu zkuste najít pozici, která bude vyhovovat oběma stranám. Pokud vás partner pověří nelehkým úkolem, vezměte jej jako zkoušku, která pověří váš vztah.

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Nemusíte se bát žádných zásadních problémů. Začátek měsíce bude velmi optimistický a nic vám nepokazí náladu, pokud budete dělat vše podle svého nejlepšího svědomí a vědomí. Máte chuť vyrazit si do přírody? V žádném případě to neodkládejte, velmi vám to prospěje. Partnera příjemně překvapí vaše něžnost, která se poslední dobou někam vytratila. S financemi zacházejte velmi opatrně a nepodepisujte dokumenty, které jste si pořádně nepřečetli. Ostražitost bude v tomto případě velmi užitečná.



Podívejte se na náš nový FACEBOOK!

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud