Horoskop na květen

Horoskop na květen

Co vás čeká a nemine v pátém měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

Zpočátku se nebude dít nic výjimečného, změna přijde až v druhé polovině května. Obdržíte zprávu nebo nabídku od staršího člověka. Není podstatné, zda to bude muž nebo žena, ale přijde s novým plánem či projektem, který vás bude velmi lákat. Dejte partnerovi prostor k vyjádření názoru na věc a teprve pak pokračujte v komunikaci s dotyčným. Víc hlav, víc ví, a tentokrát se vám dlouhé uvažování opravdu vyplatí. Ať se rozhodnete jakkoli, nezapomeňte zalít svou lásku polibkem pod rozkvetlou třešní.

  • Další znamení najdete zde:

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Den po dni si vychutnáte výsledky svého snažení. Hektické dny jsou naštěstí za vámi a tak budete mimořádně spokojeni, milí a šarmantní. Stereotyp vztahu osvěží překvapení, když se ho nedočkáte od partnera, vymyslete nějakou aktivitu sami. Například příjemné odpoledne ve wellnesce. Oba si relax užijete a ještě vymyslíte, kde strávit letošní dovolenou. Práce vám půjde od ruky a ani v soukromém životě se nebudete mít na co stěžovat. Květnové dny budou tedy balzámem pro duši i tělo.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Do vašeho znamení v májovém měsíci vstoupí Venuše, patronka lásky. Přivítejte ji něčím novým, co vám přibylo do šatníku. Pokud nic nemáte, utíkejte to rychle napravit. Malá změna stylu, po konzultaci s odborníkem, vám také může velmi prospět. Partnera změna potěší a vám zvedne náladu i sebevědomí. Nedivte se pak, že vám bude kdekdo závidět. Koncem měsíce byste měli dát přednost rodinným záležitostem, jinak se nevyhnete výčitkám. Co se zdraví týče, nahlédněte do očkovacího průkazu, přece víte, že zapomínat na důležité termíny je vaše specialita.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Couvání a nerozhodnost jsou typické račí vlastnosti. Co vám v květnu přinesou? Ve vztahu nic dobrého, jen si zaděláváte na problémy a zbytečně se užíráte. Překročte svůj stín a zapomeňte na tichou domácnost. Italská hádka nebude sice pro sousedy moc zábavná, za to si s partnerem vyříkáte spoustu věcí. Jen do toho! Nejen, že usmíření vnese do vztahu nový rozměr, ale konečně se doberete toho, co vám na druhém vadí. A jestli jste single, pak se nebraňte pozvání na rande. Bude kouzelné, stejně jako sexy chlapík, který si vás vyhlédl.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Jste na sebe pyšní a spokojeni sami se sebou. Jenže, nic netrvá věčně. Už koncem měsíce se poperete o práci svých snů. Zadarmo to však nebude. Důležitý bude postřeh a intuice, takže začněte trénovat. Než se na vás sesype řada nových povinností, užívejte si volné víkendy, a především, dolaďte jarní úklid, pak už nebudete mít na domácí práce čas. Neřešte malování ani rekonstrukci koupelny, vydržte do podzimu, to už budete mít klid a pěknou hromádku peněz na kontě.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Navzdory vaší snaze vytvarovat postavu do plavek vás začne honit mlsná. Ráda masíčko? Klidně si dopřejte, ale jen ryby nebo drůbež, hodně zeleniny a bez příloh. Sladký dezert si odepřete a dejte přednost ovoci, ořechům a místo zmrzliny si dejte sorbet. Májovou dietu vylepšete fyzickou aktivitou. Vykašlete se na fitnesko, obujte tenisky a sportujte venku. V zdravém těle se zdravý duch zregeneruje tak, že sama nebudete věřit, jak vás najednou sedavá práce bude těšit.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Věčně někoho taháte z průšvihů a na sebe nemyslíte. Najděte si čas a dopřejte si nějakou tu radost. Kupte si nové luxusní prádlo, jděte do kina, na kosmetiku nebo se jen tak toulejte po parku. Když bude pršet, zaleze do pelíšku a pořádně se vyspěte. A že to rodina nechápe? Nenechte se vytočit ani urazit, je to vaše zdraví a váš život. Svoje povinnosti si plníte na dvě stě procent, tak si odpočinek zasloužíte. Blízcí si také neberou servítky a relaxují, kdykoliv se jim zachce. Tak proč ne i vy?

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Práce máte opravdu tolik, že sotva stíháte. Proto budete vydávat ze sebe maximum, ale výsledek tomu odpovídat moc nebude. Co s tím? Vyjděte si na oběd či večeři s kamarádkou, která ví, co ve vás je. Pomůže vám rozebrat vaše chyby i přednosti, což změní naprosto názor na vaši organizaci práce. Přiznáte si, že plánování není vaší silnou stránkou, a že ztrácíte čas nepodstatnými úvahami. Umět nastavit priority není snadné se naučit, ale nevědomky převezmete její model a pak už půjde všechno jak na drátkách.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Pokud patříte k těm, kteří mají finanční záležitosti v pořádku a nějakou tu rezervu pro „strýčka příhodu“, mohou vám vyjít jakékoliv finanční projekty. Trošku chmur přinese druhý květnový týden: budete mít sklon k depresím, alkoholu, ale i úrazům. V polovině měsíce se vše obrátí opět k lepšímu, psychická krize poleví, ale citový chlad vás bude provázet, stejně jako proměnlivé počasí. Důvod trápit partnera a sebe nemáte, je to jen váš rozmar. Nezapomeňte, že život je jako voda, a proteče vám mezi prsty, než se nadějete.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Květen bude ve všech směrech trochu vrtkavý. V soukromí plánujete zásnuby, svatbu či jinou velkou událost? Skočte do příprav rovnýma nohama, nyní je ten správný čas. Ale pozor, realizace vás časově zaskočí a vaše nervy budou velmi napjaté. Zkuste se trochu kontrolovat, jinak se na pracovišti chytnete s kolegyní, která přece za vaše starosti nemůže. Vaše rozjitřená nálada se uklidní až při jarních nákupech, ale hlídejte si kabelku, abyste nesponzorovala kapsáře. Bezstarostné utrácení nehrozí, partner na vás dohlédne.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Hvězda financí zajistí, že zisky se k vám budou hrnout ze všech stran. Další příznivá hvězda vydláždí cestičku směrem vzhůru. Dobrých výkonů a vaši tvrdé práce si (konečně!) všimne váš šéf. Ve vašem diagramu jsou však i nepříznivé okolnosti. Pozor na přepracovanost, stres a sklon k podezřívání, zbytečně vás obírají o energii. Pravidelně relaxujte a zároveň hned reagujte na první příznaky nemoci. Podcenit začínající alergii se nemusí vyplatit. A jaká bude nálada doma? Vynikající, lepší podporu nejbližších si ani neumíte přát.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Budete mít dost příležitostí ukázat svůj talent, a tím zvýšit zdroj vašeho příjmu, to však může být spojeno i s růstem výdajů. Pokud se někdo objeví s novým obchodním návrhem na spolupráci, určitě si nechte poradit od přátel nebo příbuzných. Není všechno černobílé a můžete narazit na podvodníka. V profesním životě budete mít potřebu zdokonalovat se, učit se něco nového a rozvíjet své znalosti. Do žil vám nové síly dodá květnová příroda. Dobře vám však bude se všemi a všude, neboť optimismus z vás bude na hony sálat, tak toho využijte.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud