Horoskop na květen 2011

Horoskop na květen 2011

Co vás čeká a nemine tento měsíc? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek. My se zeptali za vás.

Beran ( 21.3. - 20.4. ) Navzdory období naplněnému láskou si přiděláte spoustu starostí. Zamotáte se do dvou sporů, které pro vás nebudou výhodné ani trochu a těžko budete hledat spravedlivé řešení. Darmo se budete snažit a nakonec budete těmi nejhoršími vy, protože zúčastněné strany přistoupí na vámi nabízené kompromisy a stejně s nimi později nebudou spokojeny. Nuže, nesmíte se zlobit na kritiku, která se na vás sesype, ale poučte se, že i když chcete, nemůžete pomoci každému.

Býk ( 21.4. - 21.5. ) Díky vašim změnám nálady se můžete těšit z různých událostí, které vám mohou pomoci k lepší orientaci ve vašich problémech. Nemáte jich právě málo a tak není divu, že se chováte každou chvilku jinak. Neustále chcete něco změnit, napravit, opravit, nebo zcela zničit a začít znovu. Váš pocit bezvýchodnosti a zklamání je přechodný a nejlepším řešením je vyčkat. Navíc jste zbrklí, proto věnujte více pozornosti tomu co děláte, protože v tyto dny můžete snadno přijít k menšímu úrazu.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. ) Žijete jen láskou a nic jiného vás nezajímá. Pokud se věnujete partnerovi je všechno v pořádku, ale v opačném případě narazíte na tvrdou zeď. Nejenže se začnete dohadovat o peníze, ale brzy ztratíte i růžové brýle, a co je horší, utrpí tím i vaše sebevědomí. Kromě zmatků ve vztazích si dávejte pozor na klimatizaci, velké změny teplot vám mohou přivodit nepříjemné ušní či oční záněty.

Rak ( 22.6. - 22.7. ) Vyhněte se dokazování hlouposti individuím, které čekají jen na to, aby vás vyvedli z míry. Byli byste překvapeni, kdybyste věděli, kolik lidí se snaží vás oklamat a zneužít, i když vy jste nikomu neublížili. Vaše plány a podnětné myšlenky by proto měly zůstat v tajnosti. Navzdory této hrozbě, máte před sebou krásné a harmonické dny, plné pohody. Pokud pocítíte únavu, nepodceňujte to a na nejbližší víkend si naplánujte odpočinek s nicneděláním.

Lev ( 23.7. - 22.8. ) Budete vynikat při řešení krizových situací. Před vámi je období plné náhodných zlomů, nesplněných dohod a problémů, které se odvíjejí od úplných maličkostí, na které se zapomnělo. Budete v rodině jednička, která jediná dokáže najít správný směr a zachránit co se dá. V citové sféře máte před sebou docela pěkné, vyrovnané období. V rodině najdete potřebnou oporu, ale i vy můžete udělat spoustu dobrého, zejména pro ty, které milujete.

Panna ( 23.8. - 22.9. ) Opravdu nevíte proč vám lidé tak rádi dělají naschvály? Podstata potíží vězí ve vás, protože si vedete svůj vlastní život, aniž byste k někomu ve svém okolí projevili sympatie či s ním empaticky cítili. Brzy však můžete všechno napravit, neboť máj – jako správný čas lásky – vám dá příležitost. Nečekaně se seznámíte a bude záležet jen na vás, zda se vztah vyvine jen na přechodnou dobu nebo natrvalo. Pokud nepodlehnete povrchnosti a sebeklamu všechno dobře dopadne.

Více denních a týdenních horoskopů najdete zde.

Váhy ( 23.9. - 23.10. ) Více a více se zamotáváte do problémů, které vás připravují o síly a také o chuť do života. Neustále narážíte na překážky a každé vaše slovo situaci jen zhoršuje. Unikají vám souvislosti a ubližujete i těm, na kterých vám nejvíce záleží. V druhé polovině měsíce vaše starosti pominou a vše se v dobré obrátí. Budete sršet veselím a chutí do života, ale nesmíte zapomenout na rozumný kompromis. Někdy ústupek zmůže víc než si myslíte.

Štír ( 24.10. - 22.11. ) Máte za sebou dny plné hádek, proto se ve vás projeví touha po porozumění, a budete chtít všechno uvést na pravou míru. Je to sice chvályhodné, jenže když se zlobíte, vyslovujete něco, na co se nedá jen tak lehce zapomenout. Proto neočekávejte, že vám udobřování půjde snadno. Určitou šancí je nečekaná dovolená nebo nerušený víkend s partnerem, kde si vše vvyjasníte. Příroda, moře či hory vás nabijí optimismem a novou energií a následující měsíce se budete cítit jako znovuzrození.

Střelec ( 23.11. - 21.12. ) I když obvykle nejste sobečtí, měli byste energicky jednat ve váš prospěch. Potřebujete totiž získat čas a prostor k tomu, abyste zlepšili své postavení. Máte sice radost z dětí a rodiny, ale přesto někdy cítíte, že vám ke štěstí ještě něco chybí. Přesně nevíte co, ale pravděpodobně v sobě objevíte nové zájmy směřující k rozvoji vaší dovednosti, a dokonce se v nové činnosti zcela „najdete“ a podlehnete jejímu kouzlu.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. ) Využijte své osobní kouzlo a to, co jste si předsevzali, se vám brzy splní. Snažte se přitom vyvarovat stresu a špatné nálady. Pokud budete mít pocit, že ne všechno pokračuje podle vašich představ, vydržte, závěr bude úspěšný. Snažte se být více diplomatičtí, což se týká i lásky a vašeho soukromí, v nichž trocha ústupků a přizpůsobivosti nezaškodí, neboť tím dáte najevo, že svým blízkým absolutně důvěřujete.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. ) Přiznejte si, že nemáte dost sil na to, abyste dlouhodobě žili ve stresu, ať už se vaše obtíže týkají soukromí, práce či podnikání a naučte se konečně odpočívat a alespoň na pár minut hodit všechno za hlavu. Nechte s líbat pod rozkvetlým stromem, navštivte rodiče nebo najděte způsob jak zútulnit rodinné hnízdo, případně se poohlédněte po úplně novém bydlení. Pokud tyto iniciativy odstartujete již na začátku měsíce, úspěch by měl být zaručen.

Ryby ( 21.2. - 20.3. ) Konečně máte před sebou úspěšný měsíc, naplněný akcemi a událostmi, které vám přinesou tolik potřebné finance i společenské uznání. Konec měsíce bude navíc velmi rušný – z mnohých nečekaných setkání získáte i spoustu užitečných informací a k tomu ještě stihnete udělat i nevídané množství nezáživné práce. I vztahy v rodině budou naprosto v pořádku a nádavkem vás koncem měsíce čeká romantická odměna.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová: I přes vysoký stupeň těhotenství plánuje oslavu v casinu!

Doporučujeme

Články odjinud