Horoskop na květen 2012

Horoskop na květen 2012

Co vás čeká a nemine v následujícím měsíci? Hvězdy vám poradí, a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

Beran ( 21.3. - 20.4. )

Tento měsíc vás čekají různé cesty, ať už pracovní nebo jiné. Vše, pro co se tento měsíc odhodláte, dělejte s plným nasazením. Měli byste se také řídit svojí intuicí, kterou máte obzvlášť dobře vyvinutou. V emocionální a intimní sféře bude váš vztah v nebezpečí, které má svůj původ v netrpělivosti. Po finanční stránce je štěstí trošku vrtkavé, neboť profesní úspěchy převažují nad finančními. Co se týče zdraví, dávejte si pozor na zrak.

Býk ( 21.4. - 21.5. )

Májová nálada se ponese v nostalgickém rozpoložení, kdy se budete vracet do minulosti a dětství a vzpomínek na první lásky. Raději se dívejte do budoucnosti a dopřejte si relaxační pobyt s partnerem a v klidu se oddejte sexuálním radovánkám, na které jindy nemáte čas. Práce vám sice oběma přináší uspokojení a finanční zázemí, ale pro samé povinnosti se od sebe vzdalujete. A pokud partnera nemáte, nevyhýbejte se společenským akcím, budete mít příležitost upoutat na sebe pozornost.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )

Vůle bude ovlivňovat soukromí i práci. Pokud se rozhodujete změnit povolání, květen je pro vás nejvhodnější měsíc z celého roku. Kromě toho budete schopni vidět věci takové jaké ve skutečnosti opravdu jsou, takže se rozhodnete správně. Co se týče financí, bude velmi důležité věnovat pozornost manipulacím s bankovními kartami. A jak na tom budete se zdravím? Ozvou se křečové žíly, proto dbejte na správnou obuv, správnou výživu a vynechejte sladkosti.

Rak ( 22.6. - 22.7. )

Úspěch po všech stránkách vašeho života vypovídá o tom, že vaše ochota k vytrvalé práci konečně přinese své ovoce. Bude to znamenat úspěch, povýšení, postup a můžete počítat s novými úkoly a větší odpovědnosti. Jediné, co se vám může trochu vymykat z rukou, budou vztahy. Nejen proto, že vám na ně nezbude mnoho času, ale i proto, že vám mohou přinést určité starosti. Zdravotně byste se měli cítit lépe než v předchozím období, takže se můžete bez obav věnovat sportu a letním radovánkám.

Lev ( 23.7. - 22.8. )

Zaskočí vás citové záležitosti, a to s takovou intenzitou, že se jen těžko soustředíte na cokoliv jiného. Z tohoto důvodu se ani v práci moc nepřetrhnete, ale zato si májovou romantiku naplno užijete. S nějakým zásadním rozhodnutími moc nespěchejte. Vše závisí jen a jen na vás, do jaké roviny vztahy vykrystalizují, zda zůstane u přátelství nebo jestli půjde o něco víc. Připravte si i na to, že záležitost, která vyplave na povrch nebude moc příjemná.

Panna ( 23.8. - 22.9. )

Máte před sebou spokojené období bez větších negativních vlivů. Cokoliv začnete, podaří se vám to i úspěšně dokončit. Některé Panny se budou věnovat budování kariéry, jiné zase svým nejbližším. Další se možná rozhodnou na sobě něco změnit. Přesto však zpomalte a věnujte větší pozornost sobě. Ve financích se vám bude dařit, ale mnoho neutrácejte, peníze budete brzo potřebovat na důležitější věci.

Váhy ( 23.9. - 23.10. )

Pro vás bude beze zbytku platit, že máj je lásky čas. Zcela vás pohltí rodinné záležitosti, ať už to bude příprava svatby či pozitivní hodnoty na těhotenském testu. Shon, duševní námaha a plánování budoucnosti vás trochu vyčerpá, proto pozor na nespavost a migrénu. Vítanou náplastí za zvýšené výdaje bude neočekávaný finanční obnos, který souvisí s nabídkou partnerství na zajímavém projektu. Z větší částky peněz se budou radovat i potomci, kterým budete moci splnit jejich tajné přání.

Štír ( 24.10. - 22.11. )

V emocionální a intimní sféře zažijete vroucí smyslnost a spolehlivost postavené na pevných základech manželského svazku. Pokud právě žijete sami, můžete s takovým partnerstvím do budoucna počítat. Ve finanční oblasti vám tento měsíc přináší úspěch a zisk, takže se můžete více uvolnit a vychutnávat dary života. Dobře uděláte, když porušíte své ustálené zvyky a dopřejete si neobvyklou dovolenou nebo alespoň víkend.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )

Přestože máte pocit, že děláte všechno na sto procent, budou vás pronásledovat situace vyžadující pevné nervy. Zkuste nabrat odvahu a uprostřed měsíce se pokuste ten problémový uzel rázně přetnout. Jedině tak se vymaníte z nostalgie a můžete si do budoucna připravit pevnou půdu pod nohama. Koncem měsíce se začnou projevovat podnikatelské ambice, které kladně začnou působit i na rodinné a partnerské vztahy.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )

Optimistickou náladu budete potřebovat jako sůl, i když se už začíná blýskat na lepší časy. Ještě tento měsíc se nevyhnete několika problémům a stresovým situacím. Neměli byste proto setrvávat na pozicích, které jsou již předem ztracené, zbytečně marníte čas. Koncem měsíce dejte přednost rodinným záležitostem, ale nepouštějte se do konfliktních debat, jinak se nevyhnete výčitkám.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )

Měli byste se smířit s tím, že tento měsíc vám kvůli maličkosti může uniknout nejedna naskytnutá příležitost. Přetvářet realitu podle svých snů se nemusí vyplatit. Podstatné pro vás bude zabývat se péčí o vlastní duši, utřídit si myšlenky a zůstat sama sebou. Zamyšlení sama nad sebou neuškodí ani v rodinných vztazích, chovejte se jako dobrý kamarád a ne jako odpovědný rodič nebo partner. Puntičkářství ani pedantství stejně k lepšímu nic a nikoho nezmění.

Ryby ( 21.2. - 20.3. )

Poslouchejte co vám říká vnitřní hlas. Když se budete snažit více chápat okolí, váš vývoj se posune výrazně kladným směrem. Nové začátky se týkají nového podnikání, nových vztahů a některé Ryby dokonce poznají, co obnáší láska na první pohled. V osobním životě si dávejte pozor na vhodnou formu komunikace a svůj názor vyjádřete raději mezi čtyřma očima. Na esemesky raději na nějaký čas zapomeňte, špatně zvolený smajlík totiž může nadělat zlou krev.

Doporučujeme

Články odjinud