Horoskop na květen: Býci budou milovat, Raci randit

Horoskop na květen: Býci budou milovat, Raci randit

Každý měsíc se planetární konstelace trochu změní a energie okolo nás utvoří jiný koktejl. Podívejte se, co nám hvězdy přichystaly pro následující měsíc.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tenhle měsíc můžou mít Berani pocit, jako by se ocitli ve slepé uličce nebo že chodí jen v kruzích a vždycky, když budou chtít vyřešit nějaký problém, vrátí se pokaždé zpátky na začátek. Pozornost by měli věnovat detailům, ale neztrácet s nimi zbytečně moc času. Zvláštní pozornost by měli věnovat tomu, co jí.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Tenhle měsíc vás naučí milovat. Někdo si zamiluje práci, jiný svého partnera a někdo se zamiluje třeba sám do sebe. Hlavní je prožít si ten pocit, protože láska je schopnost neodvolatelně přijmout milovanou osobu i se všemi výhodami a nevýhodami.

Důležité pro Býky budou v květnu duchovní růst a morální zásady. Co se týká financí, možná dostanou nějaký skvělý nápad, jak vydělat.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci se můžou v květnu zbavit tlaků zvenčí. Takhle bude všechno přesně tak, jak si přejete. Všechny staré plány, a to hlavně pokud se už dlouho snažíte o jejich realizaci, se konečně můžou splnit.

Nebojte se přehodnotit své plány a nemějte přehnané nároky na své partnery. Nemuseli by to ustát. V květnu by si také Blíženci měli dát větší pozor na žaludek a ledviny. Ani jeden z orgánů zbytečně nepřetěžujte.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Než se v květnu do něčeho pustíte, nejdřív přemýšlejte o důsledcích, které váš zamýšlený čin bude mít. Neznamená to ale, že byste měli zůstat za pecí a řídit se heslem Kdo nic nedělá, nic nezkazí.

Jen se pořádně zamyslete, než začnete něco dělat. A také se pokuste jednat s co největším taktem, kterého budete schopni. Nebuďte líní, věřte v úspěch a hvězdy budou na vaší straně. V osobním životě budete mít chuť do nějakého menšího románku. Pokud jste ale zadaní, raději se mu vyhněte.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Někteří lidé, s nimiž se v květnu potkáte, se budou chovat úplně jinak, než byste očekávali, tak nebuďte překvapení. Všechno ale zvládnete, v květnu budete obdařeni velkou psychickou silou.

A také se budete snažit prosadit si ve všem svůj vlastní názor. Štěstí vás čeká ve financích, v osobním životě to s vámi nebude jednoduché. Vaše nároky se totiž zvýší a v hodnocení druhých budete velmi kategoričtí.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Řekněte si, že hlavní housle budete hrát odteď vy. A v květnu vám to půjde na jedničku. Podle změněné reakce druhých uvidíte, jak moc jste byli v tomhle úspěšní. V konverzaci i životě nastane rovnováha a to je to, co potřebujete.

Dařit se vám bude i v osobním životě, jen se musíte rozhodnout přestat žít v minulosti a neupínat se na budoucnost, ale začít žít teď a tady. Rozhodně v květnu získáte nové fanoušky a obdivovatele, a to nejen opačného pohlaví.

Zkuste si zaexperimentovat a klidně vstřícně reagujte i na signály mladších mužů. V květnu se jim rozhodně budete líbit.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V květnu budete čelit nějaké nepříjemné události a pocitům. Budete si ale s nimi schopni poradit. Pro některé Váhy to bude proces na jeden den, pro jiné na celý měsíc.

Řešení pro vás v květnu bude obrátit pozornost od vnějšího světa ke svému vnitřnímu světu a snažit se najít vnitřní harmonii a také v ní začít žít. Tenhle měsíc se taky budete moci podívat na staré záležitosti novým pohledem. A to se rozhodně vyplatí.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pro štíry bude květen dobou nevratných změn. Pokud budete chtít začít v některém ohledu nanovo, teď je ten správný čas. Co nebudete chtít v životě, to prostě zmizí a už vám to nepřijde na oči.

Na ostatní budete mít až mystický vliv, můžete ho použít k řešení problémů. Na konci měsíce vás nejspíš čeká nějaká svízelná situace, nicméně všechno se nakonec v dobré obrátí.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Květen pro vás bude v nějakém ohledu spojený s dědictvím. Může se jednat o peníze (tedy o relativně malé množství, rozhodně nepočítejte se statisíci nebo miliony) nebo dědictví v přeneseném smyslu slova – třeba objevíte nějakou dlouho zapomenutou věc. A vaše dědictví může být spojené také s problémy, tak si dejte pozor.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čeká vás velmi úspěšný měsíc. Můžete si být jisti, že se vám v životě otvírají nové perspektivy. Také čas se vám jakoby přizpůsobí na míru. Pokud jste pomalí, stihnete všechno, co by vám jinak nešlo.

Vyhnout byste se ale měli případným sporům. V práci by vás měly čekat bonusy, nové projekty, dokonce i zvýšení platu. Zamyslete se, které plány jste ještě nezrealizovali, a pusťte se do nich.

Rozhodně tenhle měsíc také věnujte pozornost zdravému životnímu stylu a zbavení se zlozvyků, vyplatí se vám to.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Květen pro vás bude měsícem priorit. Pokud si budete jistí, co chcete udělat, neváhejte a rovnou se do toho pusťte. Právě v květnu si totiž můžete vylepšit svůj osud. Nikdo vás neoklame, na věci a svět se budete dívat realisticky.

Když budete mít silnou vůli a přidáte trochu iniciativy a odvahy, poradíte si s jakýmkoli problémem a odměnou vám bude nová chuť do života. Bez mráčku bude i váš osobní život, pozornost byste měli ale věnovat tomu, abyste se pořádně vyspali a abyste dostatečně odpočívali.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Květen by měly Ryby zasvětit doplňování mezer ve znalostech, dovednostech a právnických záležitostech. A také by měli být opatrní v rozhodování. Důležitá rozhodnutí odložte raději na další měsíc.

Přemýšlejte o tom, co se děje okolo vás, analyzujte, usilujte o odstranění špatných návyků. Začněte pracovat se svými sny a jejich poselstvím. Zdraví by vám mělo sloužit, váš organismus vám ale poděkuje za zvýšený přísun vitaminů.

Doporučujeme

Články odjinud