Horoskop na únor: Kdo má šanci najít fajn práci, komu hrozí výpověď?

Horoskop na únor: Kdo má šanci najít fajn práci, komu hrozí výpověď?

Máte ještě sílu snášet všechna ta omezení? Jak to budete zvládat dál, na co si dát pozor? Podívejte se, co vašemu znamení předpovídají hvězdy. Jaký je váš horoskop na únor 2021?

Beran (21. 3. − 20. 4.)

Práce a peníze

Jste neuvěřitelně zodpovědní a žádný úkol nepodceňujete. Díky tomu si vysloužíte od nadřízených práci, na kterou si brousila zuby konkurence. Dokažte, že vám nesahají ani po paty. Víte, co máte dělat.

Rodina a vztahy

Setkávání s dobrými přáteli přinese víc, než se může na první pohled zdát. Jednak díky nim zjistíte cenné informace, jednak vám pomohou zbavit se chmurných myšlenek nebo obnošených svršků v šatníku.

Zdraví a kondice

Jedinou kaňkou na únorovém programu je chybějící fyzická kondice, respektive její přepínání. Snažte se tělo nepřetěžovat a dopřejte mu odpočinek. Bolest nezahánějte pouze léky, hledejte její příčinu.

Co všechno může způsobit práce na směny? Podívejte se na video: 

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. − 21. 5.)

Práce a peníze

Hádavá atmosféra graduje kolem 10. února. Nadřízený vás snadno vytočí a musíte se kontrolovat, abyste neřekli něco přes čáru. Také obchodování se nesetká s úspěchem. Místo radosti se dostaví zklamání.

Rodina a vztahy

I když to s vámi příbuzní myslí dobře, můžete si jejich rady vysvětlit jinak. Do rodinného kruhu vnášíte napětí, ale v poslední dekádě si zlepšíte renomé. Cítíte potřebu podniknout všelijaké aktivity.

Zdraví a kondice

Při sportování i fyzicky namáhavé práci dejte pozor na úrazy. Riziko zranění je po celý měsíc vyšší než obvykle. Pokud se chystáte na cestu, počítejte s časovou prodlevou. Zdraví je na prvním místě!

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. − 21. 6.)

Práce a peníze

Pokud potřebujete s vedením něco probrat, udělejte to do 24. 2. To je konstelace nejvýhodnější. Poté si nemusíte rozumět a dokonce se setkáte s kritikou. Každý má občas špatné dny, šéfa nevyjímaje.

Rodina a vztahy

Pro své blízké jste nepostradatelní. Přicházíte s cennými radami a nikoho nenecháte ve štychu. Pomáhejte dětem ve studiu, předáte jim skvělý způsob, jak si snadno zapamatovat všechny nutné informace.

Zdraví a kondice

Rádi si dopřejete něco dobrého k snědku i pití. Po celý únor máte potřebu rozmazlovat se a konzumujete víc kalorií, než je zdrávo. V tomto důsledku rychle přibíráte na váze. Začněte se víc hýbat.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. − 22. 7.)

Práce a peníze

Pustíte se do velice náročné aktivity, ale výsledky budou fantastické. Překvapujete svou šikovností a boříte jednu výzvu za druhou. Není divu, že jsou z vás nadřízení nadšení. Dávají vás za vzor.

Rodina a vztahy

Potřebujete rozdělit volný čas na dva díly. V prvním nadšeně vítáte své přátele a příbuzné a platíte za společenského a skvělého hostitele. Zároveň jsou dny, které věnujete tichému oddechu v přírodě.

Zdraví a kondice

Radujete se z velmi dobré fyzické kondice a vitality. Dík tomu si otvíráte cestu k novému sportovnímu koníčku. Cítíte, že se potřebujete odreagovat pohybem a udělat něco pro zdraví. Psychika zaplesá.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. − 22. 8.)

Práce a peníze

Kolem 11. února nepřepínejte své síly a kontrolujte všechno, co uděláte. Vyhnete se zbytečným dohadům s nadřízenými. S kolegy vycházejte profesionálně, ale pokud to lze, kolektivní práci se vyhněte.

Rodina a vztahy

Potřebujete si udělat pořádek v nitru i domácnosti. Pusťte se do generálního úklidu, uvidíte, jak se vám uleví. Neobklopujte se věcmi, které už nepotřebujete. Energie začne volně proudit kolem vás.

Zdraví a kondice

Nervová činnost v těle funguje na jedničku, stejně tak hvězdy slibují perfektní kondici. Zkuste to využít ve svůj prospěch a nepoddávejte se zátěžové konstelaci. Bojovat můžete s pravidelným sportem.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. − 22. 9.)

Práce a peníze

Smysl pro detail se nevylučuje se schopností udělat práci rychle. Oproti kolegům máte v tomto měsíci velkou výhodu. Nadřízení jsou z vašich výsledků unesení a rádi vám dopřejí nějaký bonus navíc.

Rodina a vztahy

Až do 24. února vládnete perfektní náladou a jen tak něco vás nevykolejí. Setkávejte se s rodinou i přáteli, sportujte, věnujte se kreativním koníčkům. Později se křivka elánu stáčí pomaličku dolů.

Zdraví a kondice

Rozhýbejte tělo a snažte se mu dodat více vlákniny. V únoru vás mohou trápit střevní potíže v čele s nepříjemnou zácpou. Dostatečný pitný režim a pravidelné cvičení s tímto problémem rychle zatočí.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. − 23. 10.)

Práce a peníze

Pokud hledáte stabilní a perspektivní zaměstnání, mají pro vás hvězdy skvělou nabídku. Rozesílejte životopisy, obvolávejte potenciální zaměstnavatele, nebojte se pracovních pohovorů. Zazáříte u nich!

Rodina a vztahy

Blízcí vás častěji vyhledávají se žádostí o radu. Nikoho nenecháte na holičkách, i kdyby vám zavolal třeba o půlnoci. Hodně času strávíte s dětmi. Dostanete skvělý nápad na koníček, který by je bavil.

Zdraví a kondice

S energií musíte zacházet opatrně, protože se rychle vyčerpá. Tělo je také náchylnější k nejrůznějším zánětům, kdy jsou nejvíce zatížené ledviny. Teple se oblékejte a posilněte je bylinnými odvary.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. − 22. 11.)

Práce a peníze

Hůře se soustředíte a mnoho úkolů nezvládáte dotáhnout do cíle, což vás frustruje. Ještě k tomu bojujete s hádavou náladou. Tu byste si měli alespoň u nadřízených odpustit. Riziko výpovědi je velké.

Rodina a vztahy

Necítíte potřebu svěřovat se někomu se svými pocity a rodina vás neustálými otázkami rozčiluje. Neberte si to osobně, chtějí vám pomoci. Blízcí vidí, že vás něco trápí. Sdílené starosti jsou poloviční!

Zdraví a kondice

Ať už se v únoru potýkáte s nějakým onemocněním nebo i zraněním, organismus se velmi rychle dává do pořádku. Schopnost rychlé regenerace ještě posílíte svou pevnou vůlí. Víte, co je pro tělo dobré.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. − 21. 12.)

Práce a peníze

Kolem 11. února vás potká situace, která vás duševně i materiálně obohatí. Nebraňte se žádné zkušenosti, protože z ní můžete vytěžit maximum. Při nakupování na internetu pozor na neprověřené obchody.

Rodina a vztahy

Pozitivním přístupem držíte rodinu nad vodou. Jste rození dobrodruzi, proto se blízcí nesetkají s nudou. Vymýšlíte jednu zábavnou aktivitu za druhou. Pomůžete jim také v méně úsměvných okamžicích.

Zdraví a kondice

Chyba se občas vloudí. Jsou dny, kdy ani vám nebude neustále do smíchu. Vlivem nečekaných změn se necháte strhnout k náladovosti. Ta se zase projeví občasným nechutenstvím. Nic ale nebude trvat pořád.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. − 20. 1.)

Práce a peníze

Velké investice putují do oblasti volnočasových aktivit. Jste schopni utratit nemalé částky za nové hobby v čele se sportovními aktivitami. Při nakupování máte šťastnou ruku. Zboží vybíráte s bonusem.

Rodina a vztahy

V rodině umíte dobře kalkulovat a uvědomujete si, že hádky ničemu nepomohou. Snažíte se zachovat přátelské klima, dokonce nabídnete ruku k usmíření. Dětmi se necháte strhnout pro netradiční zábavu.

Zdraví a kondice

Nejzatíženějším orgánem v těle je žlučník. Po celý měsíc byste ho neměli pokoušet nevhodnými potravinami, stresem ani jídlem ve spěchu.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. − 20. 2.)

Práce a peníze

Máte víc práce, než můžete v klidu stihnout. Stavět se na zadní ale ničemu nepomůže. Nadřízení mají své metody, jak vás k plnění povinností přimět. Musíte na ně od lesa. Hádky přenechte amatérům.

Rodina a vztahy

Přepadne vás myšlenka na změnu interiéru, ale napřed byste to měli probrat s ostatními členy rodiny. Na některé věci jsou hákliví a svým necitlivým zásahem byste je naštvali. A také mají skvělé nápady.

Zdraví a kondice

Potíže s tlakem souvisí s psychickým rozpoložením. Dopřejte tělu dostatek odpočinku a vydatný spánek, nestresujte se zbytečnostmi. Pak ubude i výkyvů v krevním oběhu. Také vynechte tučnou stravu.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. − 20. 3.)

Práce a peníze

Nebojíte se žádné pracovní výzvy, do zaměstnání investujete spoustu energie i času, nenecháváte se svazovat pracovní dobou. Kolem 12. února dejte pozor na roztěkanost. Mohli byste zbytečně chybovat.

Rodina a vztahy

S rodinou otevřete otázku společné dovolené. Cítíte, že byste potřebovali vyskočit z každodenního kolotoče a vidina odpočinku vás vábí. Také s přáteli trávíte dost času. Společně oživíte svůj šatník.

Zdraví a kondice

Zatížení lymfatického systému se projeví na zhoršující se kvalitě pleti i otékajících končetinách. Dopřejte si profesionální detoxikaci, pomoci může i saunování a speciální bylinné čaje nebo masti.

Doporučujeme

Články odjinud