Horoskop na leden

Horoskop na leden

Chcete vědět co vám hvězdy přinesou v prvním měsíci nového roku 2011? Přečtěte si náš pravidelný měsíční horoskop.

Beran (21.3. - 20.4.) Nový rok začnete ruku v ruce s mírnou únavou, První dny nebudete nijak oplývat pracovním elánem, ani duševní svěžestí, ale spíše vám půjde všechno pomaleji než jindy. Držte se raději v ústraní nebo se s rodinou vydejte na hory. Do správného tempa se dostanete až poslední týden, ale počítejte s možným nepochopením lidí, u kterých byste to nikdy nepředpokládali. Nenechte se unést emocemi a situace se v klidu vyřeší.

Býk (21.4. - 21.5.) Na prahu roku budete plni nadšení a chuti pustit se do plnění novoročních předsevzetí. Můžete potkat někoho, kdo vám pomůže udržet silnou vůli, abyste dodrželi všechny své sliby. Pokud se vám další týden zdá, že vás nemá nikdo rád a že vaše schopnosti nejsou náležitě oceněny, bude to vaše chyba. Kvůli nesoustředěnosti a roztržitosti nebudete schopni dát dohromady ani souvislou větu, proto důležitou zkoušku, schůzku či jednání raději přeložte na jindy.

Blíženci (22.5. - 21.6.) Vše, co jste během svátků nestihli udělat budete dávat do pořádku hned první lednové dny. Ze strany rodiny se připravte konflikt, neboř se vám do života začne plést příbuzenstvo. Krizi řešte okamžitě, jednoznačně s klidem a slušně jim vysvětlete, kdo je u vás hlava rodiny. Poslední lednové dny přichází příjemné rozpoložení a pohodička, kterou jen tak něco nenaruší. Vydejte se s partnerem na dobrou večeři ať si ji užijete.

Rak (22.6. - 22.7.) Do všeho se vrhnete s chutí a elánem, budete mít pocit, že neexistuje nic, co byste nezvládli. Na obzoru se rýsuje postup v profesi. Na dlouhodobější úspěch v práci si však budete muset ještě chvíli počkat. Chuť do života budete čerpat hlavně z rodinného zázemí. Pokud se chystáte do společnosti, je možné, že se tam bude váš partner nudit a dokonce hrozí konflikt kvůli vaší přítelkyni či žárlivá scéna.

Lev (23.7. - 22.8.) První dny Jsou možné finanční ztráty zapříčiněné díky bezstarostným reakcím a neobyčejné optimistické náladě. Raději kroťte vaši důvěřivost a otevřenost vůči neznámým lidem, vyhněte se zbytečným emocím a zachovejte si chladnou hlavu. Známé přísloví kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, vás bohužel, bude stíhat celý měsíc, ať se hnete kam chcete. Raději nikam nechoďte, maximálně na procházku se svým miláčkem.

Panna (23.8. - 22.9.) V prvních pracovních dnech se vyplatí mlčet a myslet si své. Svou rozladěnost držte pod kontrolou a nespokojenost si hlídejte jen pro sebe. Na konci měsíce vám vůbec nebudou vyhovovat případné reorganizační změny v práci. Nejhorší na tom bude to, že váš názor a vaše připomínky nebere nikdo vážně. Předposlední týden může přinést konflikt s partnerem a finanční situace také nebude růžová.

Váhy (23.9. - 23.10.) První týden nebudete mít na práci ani myšlenky. Příčina může být ve špatné životosprávě, vyhněte se alkoholu a už vůbec nejezte kořeněná a ostrá jídla. Doplňte si potřebné vitaminy a stopové prvky, věnujte se sportu a vaše fyzická kondice se koncem měsíce výrazně zlepší. Využijte to a doženete vše zameškané. Věnujte se více partnerovi a rodině. Proberte všechny rodinné záležitosti, které je třeba vyřešit.

Štír (24.10. - 22.11.) Pokud jste obdrželi nedávno nějakou výhodnou nabídku, tak ji využijte. Nečekanou překážku nebo nějaký ten problém zvládnete s obdivuhodnou lehkostí. Dávejte si pozor při důležitých jednáních, aby si vaše slova nevysvětloval někdo dvojsmyslně. K řešení finančních i obchodních záležitostí. je vhodný čas až poslední lednový týden kdy všechny úřední i bankovní záležitosti zvládnete na výbornou.

Střelec (23.11. - 21.12.) Nepodléhejte nervozitě a podrážděnosti a nikomu nevnucujte své názory, pokud se chcete vyhnout nepříjemnostem v práci. Pokud podnikáte, úspěch by vás neměl minout, jen respektujte názor svého partnera. Nejlépe se vám bude dařit hlavně v duševní oblasti. Předposlední týden přinese úlevu a s tím i související pohodu. Vyjděte si s rodinou na procházku zimní krajinou a není vyloučeno, že obohatíte domácnost o nějakou pěknou věc.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) Ihned na počátku roku si dávejte pozor na zloděje, budete roztržití a nepozorní, tak abyste o něco vzácného nepřišli. Uprostřed měsíce se kromě svých koníčků věnujte především dětem a partnerovi, vyhnete se případným nedorozuměním, neboť i oni si zaslouží odpočinek, uznání a pochopení. Pracovní úkoly vám nebudou dělat žádné potíže. Tempo, které jste nasadili, vám vyhovuje a hlavně přináší i výsledky.

Vodnář (21.1. - 20.2.) Od prvních lednových dnů budete mít náladu a chuť do práce, zejména pokud vás práce baví. Přílišná ochota však může být více ke škodě než k užitku, zvláště vás může postihnout únava a v důsledku toho se nebudete věnovat partnerovi tak jak si zaslouží. Od poloviny měsíce je nejvyšší čas zalichotit tomu, kdo je vašemu srdci blízký. Harmonické spojení máte s Blíženci, Střelci i Váhami, naopak vztahy se mohou vyhrotit se Štíry a Býky.

Ryby (21.2. - 20.3.) První dny v Novém roce vám přinese úspěšný start, což se projeví i na domácí atmosféře, budete chápající, milé a pozorné milenky, rodiče i manželky. Časné příchody z práce ocení nejvíce váš partner. Dobře se vám bude dařit také v práci, což by mělo být brzy vidět i ve finanční oblasti.. Nepřehlédněte velmi zajímavého člověka ve vašem okolí, kterého můžete potkat na nějaké společenské události. Později vám může pomoci řešit nějaký problém s nemovitostí.

Horoskop na každý den najdete na www.maminka.cz

Doporučujeme

Články odjinud