Horoskop na listopad: Kdo by neměl v listopadu raději utrácet ani si brát půjčky?

Horoskop na listopad: Kdo by neměl v listopadu raději utrácet ani si brát půjčky?

Zatím se příliš neblýská na lepší časy, nejsme coby společnost v jednoduchém období. Která znamení ho zvládnou lépe, kdo bude bojovat? Podívejte se, co vašemu znamení předpovídají hvězdy. Jaký je váš horoskop na listopad 2020?

Beran (21. 3. − 20. 4.)

Práce a peníze

Máte chuť utrácet za každou líbivou hloupost, která lahodí vašemu oku. Proto se v závěru měsíce můžete dostat do situace, kdy musíte sáhnout do úspor. V zaměstnání se snažte neztratit podporu kolegů.

Rodina a vztahy

Naplánujete si spoustu aktivit v domácnosti, ale k jejich realizaci se nemůžete přimět. Jednak se rychle vyčerpáte, jednak hůř vycházíte se svým okolím. Máte schopnost své blízké jednoduše naštvat.

Zdraví a kondice

Nejzatíženějším místem těla jsou ledviny. Snažte se jim ulevit pravidelným popíjením bylinného odvaru a držte je v teple. Také dostatečný pitný režim pomůže tělo pročistit. Hrozí ledvinové kameny.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. − 21. 5.)

Práce a peníze

Profesní stereotyp se vám zajídá, proto se porozhlížíte po něčem zajímavějším. Vesmír důrazně doporučuje, abyste s kariérními škatulaty ještě vydrželi. V závěru měsíce vaše myšlenky nebudou tak černé.

Rodina a vztahy

Ať se v soukromí děje cokoliv, snažíte se udržet pozitivní mysl. S tím vám až do poloviny listopadu pomáhá Jupiterův trigon. Nad poznámky svých blízkých jste povzneseni. Zároveň včas vyklidíte pole.

Zdraví a kondice

Nesnažte se pocity nespokojenosti zajídat. Spadnete do začarovaného kruhu, který vyústí větší konfekční velikostí. Dávejte si pozor, jaké kalorie spořádáte, a hřešíte-li, začněte s častějším pohybem.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. − 21. 6.)

Práce a peníze

Organizační schopnosti a talent nezůstanou vaším tajemstvím. Ty nejlepší nápady přichází v první dekádě, ale po celý měsíc se před vámi rozprostírají úžasné kariérní vyhlídky. Odměna visí ve vzduchu.

Rodina a vztahy

Veselá nálada pomáhá vnést do soukromí pohodu. Postaráte se o harmonické zázemí, ale rádi byste si i zvali návštěvy. Zatím to moc nejde, ale i tak se alespoň snažíte udržovat harmonické vztahy a pohodu i v širší rodině. 

Zdraví a kondice

Bolesti kloubů a ztuhlý pohybový aparát jsou jedinou kaňkou listopadového programu. Snažte se je držet v teple a nezapomeňte na pravidelný pohyb. Ranní jógové protažení vás připraví na náročný den.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. − 22. 7.)

Práce a peníze

Časový harmonogram bere za své. Nedokážete se držet naplánovaných úkolů, neustále od nich utíkáte někam jinam. Častěji se tedy neshodnete se svým nadřízeným. Od 11. 11. můžete svou reputaci vylepšit.

Rodina a vztahy

Volnočasové aktivity vám pomohou oprostit se od negativních myšlenek. A když nejde podnikat nic adrenalinového, zkuste něco klidnějšího. V soukromí vás alespoň nerozhází hloupé poznámky někoho z rodiny.

Zdraví a kondice

Pozornost si zaslouží trávicí ústrojí. Zpomalený metabolismus už delší dobu ovlivňuje zdraví i psychiku celkově. Zaměřte se na potraviny bohaté na vlákninu, neváhejte s pročištěním jater i lymfy.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. − 22. 8.)

Práce a peníze

Pracovní nadšení a elán se vyčerpají poměrně rychle. Když se budete chtít z nějakých úkolů vymluvit, narazíte u nadřízených na nepochopení. Navzdory vyčerpání dovedete povinnosti do zdárného cíle.

Rodina a vztahy

Listopad je skvělým měsícem pro rozšiřování obzorů. Věnujte se svým koníčkům a hledejte nové aktivity, které by vás bavily. Při nich narazíte na skvělý okruh lidí. V rodině nenarušujte ničí soukromí.

Zdraví a kondice

Velmi dobrý zdravotní stav může být přechodně zatížen vysokým pracovním nasazením. Z fyzického a psychického vypětí se rychle otřepete. Znáte své tělo a víte, co potřebuje. Je důležité naslouchat mu.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. − 22. 9.)

Práce a peníze

Nestyďte se prosazovat své originální nápady a buďte aktivnější. Nadřízený vám svěří důležitý úkol, který je pro vaše šikovné ruce hračkou. Také porozumění v kolektivu zaručuje hladký průběh měsíce.

Rodina a vztahy

Zelenou mají nové pohybové i kreativní aktivity. Potřebujete trávit volný čas něčím smysluplným. Zároveň máte větší potřebu setkávat se s rodinou. Iniciujete společné setkání a rádi ho zaštítíte.

Zdraví a kondice

Zánětlivým onemocněním se v tomto čase hůř předchází. Proto hvězdy radí nepodceňovat první známky problémů a obrátit se na odborníka. Samoléčba tentokrát potrvá déle. Snažte se posilovat imunitu.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. − 23. 10.)

Práce a peníze

Venušina opozice probouzí ve Vahách touhu po materiálnu. Baví vás utrácet peníze a hledáte výhodné nabídky. O tom, jestli jsou pro váš účet vhodné, nepřemýšlíte. V závěru měsíce se vyhněte půjčkám!

Rodina a vztahy

Ve volném čase potřebujete zklidnit mysl. Proto si vybírejte, jakými lidmi se obklopujete. Někdo z rodiny zkouší vaši trpělivost. Pro každodenní relaxaci je vhodné dechové cvičení nebo třeba jóga.

Zdraví a kondice

Zadržované emoce a napětí se usadí v kolenou. Mohou vás trápit natékající klouby i jejich bolest. Fyzicky náročné aktivity raději odložte. Jestliže začínáte se sportem, preferujte chůzi či plavání.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. − 22. 11.)

Práce a peníze

Motivace a sebeřízení jsou schopnosti, díky nimž se do listopadového programu vrhnete ve velkém stylu. Do toho všeho vám od 11. pomáhají prosperující Merkur se Saturnem, díky nimž se lépe soustředíte.

Rodina a vztahy

Nechcete se zaobírat problémy, se kterými stejně nic nesvedete. Proto se snažíte od černých myšlenek oprostit návštěvou kosmetiky i nákupem nových svršků. V poslední dekádě vás láká umělecká práce.

Zdraví a kondice

Užíváte si vzrůstající energetickou křivku a výbornou fyzickou kondici. Díky nim máte otevřené dveře k mnoha zábavným aktivitám. Přizvěte k nim ostatní členy rodiny. Přelijete na ně kus svého elánu.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. − 21. 12.)

Práce a peníze

V první dekádě se otevírá cesta ke kariérnímu růstu. Ukažte skrytý potenciál a nebojte se chopit náročné profesní výzvy. V závěru měsíce se vám dobře pracuje v kolektivu, kde spojíte své zkušenosti.

Rodina a vztahy

Potřebujete kolem sebe početnější společnost, sólové aktivity vás moc nelákají. Když si na vás nenajde čas rodina, zavoláte alespoň kamarádům. Jejich okruh se může rozrůst o nové inspirativní tváře.

Zdraví a kondice

Při sportování se snažte chránit dolní končetiny, u nichž se ukazuje vyšší riziko úrazu. Myslete na to i při práci a cestování. Unaveným nohám ulevte chladivým mazáním a jejich polohováním do výšky.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. − 20. 1.)

Práce a peníze

Vztahy mezi vámi a vedením jsou stále napjaté, něčím si u něj ale šplhnete. Pracujte na své sebejistotě, protože to v listopadu můžete dotáhnout hodně daleko. Kolem 13. se vyhněte zbytečným útratám.

Rodina a vztahy

Někdo z rodiny prohlásí věc, která se vám usadí v hlavě. Kazíte si den, zatímco okolí vás jen nevinně škádlí. V závěru měsíce si máte víc užívat. Vytáhněte kamarády na zákusek, ať si osladíte život.

Zdraví a kondice

Dobrá psychická odolnost spolu s pevným zdravím jsou nejlepším obranným štítem, jaký si můžete přát. Tendence k akutním onemocněním je v tomto měsíci nízká. I přesto posilujte svůj imunitní systém.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. − 20. 2.)

Práce a peníze

Nečekané výdaje vám mohou zkomplikovat plány v závěru měsíce. Od 21. se vyvarujte půjčování peněz a podepisování smluv. Uzavřeli byste dohodu s nedůvěryhodnou společností. Něco důležitého vám unikne.

Rodina a vztahy

Velkou část volného času rezervujete pro své přátele, na které jste v poslední době neměli prostor. Potřebujete aktivně naplnit vzduchoprázdno, proto podnikáte výlety a neváháte zkoušet deskové hry.

Zdraví a kondice

Horší funkce žláz může ovlivňovat širokou škálu zdravotních potíží. Snažte se dodržovat zásady zdravého životního stylu, obloukem se vyhněte alkoholu a místo ponocování si dopřejte vydatnější spánek.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. − 20. 3.)

Práce a peníze

Díky originálnímu myšlení dostanete možnost blýsknout se v nové pracovní roli. Nadřízení vám svěří úkol, který je vaší velkou premiérou. Možná se chopíte vedoucí pozice. Ostych stranou, máte na to!

Rodina a vztahy

Volné chvíle investujete do rodiny a domácnosti. Toužíte se obklopovat hezkými věcmi, proto rodinné hnízdečko ladíte do posledního detailu. Vlastníma rukama vytvoříte místo prýštící pozitivní energií.

Zdraví a kondice

Žlučník je na červené listině a stačí málo, aby vám připomněl svou existenci. Také ovlivňuje klouby, pokožku i hormonální sféru. Vyhněte se tučným a kořeněným jídlům a preventivně nasaďte bylinky.

Doporučujeme

Články odjinud