Horoskop na měsíc KVĚTEN 2002

Horoskop na měsíc KVĚTEN 2002

V tomto nejkrásnějším měsíci v roce by se vám mělo dařit přímo senzačně. Vše vám půjde jakoby samo od ruky a budete pro druhé pohlaví nesmírně přitažlivá, takže toho patřičně využijte. Věnujte se také svojí kariéře a pracovním postupům, protože právě v tomto období dochází k zásadním zlomům.

Horoskop na měsíc KVĚTEN 2002
Připravila Věra Várady

Beran 21.3. - 20. 4. Býk 21. 4. - 20.5.
V tomto měsíci lásky můžete zažít trochu rozmrzelé chvilky, nic se vám nebude zdát dost dobré a budete mít vysoké nároky na okolí i svého partnera. Raději nepodnikejte žádné důležité změny, protože vaše horká hlava může zapříčinit spousty problémů. K výdeji energie i té negativní volte sporty v přírodě, relaxujte a radujte se. Vše nejlepší k narozeninám a mnoho krásných jarních dnů, které si budete jistě chtít okořenit láskou a romantickými procházkami v okolí rozkvetlého parku. Věnujte se také svojí kariéře a pracovním postupům, protože právě v tomto období dochází k zásadním zlomům. Co se týče financí vaše situace se bude zlepšovat.
Blíženci 21. 5. - 21.6. Rak 22. 6. - 22.7.
V tomto nejkrásnějším měsíci v roce by se vám mělo dařit přímo senzačně. Vše vám půjde jakoby samo od ruky a budete pro druhé pohlaví nesmírně přitažlivá, takže toho patřičně využijte. V práci budete dosahovat také až překvapivých výsledků, až se budou kolegové podivovat, kde se ve vás bere tolik energie a dobrých nápadů. Jestliže budete myslet jen na nové seznámení se zajímavým mužem vyhne se vám láska obloukem. Naopak se zkuste uvolnit a osud vám přijde sám do cesty v podobě někoho přitažlivého. Vaše finanční situace se zdá momentálně dosti
neuspokojivá a ke zlepšení nedojde naráz, ale postupně, proto si šetřete na letní dovolenou.
Lev 23.7. - 22. 8. Panna 23. 8. - 22. 9.
Sluníčko začalo svítit jako v létě, vaše nálada se den ode dne zlepšuje. Jestliže můžete, vyjeďte si na prodloužený víkend do přírody, kde načerpáte spousty sil, které budete potřebovat jak v práci, tak i k řešení problémů v partnerství a v rodinných záležitostech. Může se vám také podařit velký pracovní skok v kariéře. Možná byste mohla na jaro změnit svoje image, nový účes, pár zimních kil ?shodit dolů? a obnovit svůj konzervativní šatník v jemných a krásných jarních odstínech. Na vaši změnu zareaguje pozitivně i vaše okolí a budete se cítit daleko lépe. V práci pozor na intriky, raději si své plány a cíle nechte jen pro sebe a nesvěřujte se.
Váhy 23. 9. - 22. 10. Štír 23. 10. - 22. 11.
I vás popadne nový svěží jarní větřík a budete chtít ve svém životě změnu ale dejte pozor, ne každá změna v životě musí být k dobrému. Raději tedy jednejte podle starého známého hesla ?dvakrát měř a jednou řež.? Zvláště to zdvojeně platí ve vztazích, raději zachovejte to, co již máte, než vrhání se do neznáma. I vy můžete zapracovat na svém zevnějšku, zvláště tento měsíc bude přát pro navazování nových zajímavých kontaktů a přátelství. Co se týče partnerského a milostného života nedělejte ani vy velká a rychlá rozhodnutí, kterých byste mohla v budoucnosti litovat. Práce a studium vám půjdou dobře, ale trochu snahy také neuškodí.
Střelec 23. 11 - 21. 12 Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Možná vás překvapí, jakou intenzitou dokážete svého partnera milovat, a nejen to, jak na něj dokážete i žárlit. Dopřejte sobě i jemu více volnosti, a každé vaše setkání bude o to spontánnější. V práci si vymezte svoje teritorium, do kterého nikoho nepustíte a hlaste se hlasitěji o zasloužený
postup a možná i zvýšení platu.
Život si od vás bude žádat více aktivity a veselejšího přístupu k řešení různých problémů jak v práci, tak i v soukromí. Možná, že některé věci vidíte černěji, než jaké jsou doopravdy, proto zkuste být trochu optimističtěji naladěná, než je u vás zvykem, možná, že tím příjemné překvapíte i svoje okolí, které se začne chovat podobně.
Vodnář 21.1. - 20. 2. Ryby 21.2. - 20. 3.
Budou vás zajímat večírky a společenské události a také se budete snažit proniknout do VIP společnosti, která vás přitahuje, jako něco neznámého a svůdného. Po přemíře hýření si dejte oddech a klidné období odpočinku, uvolněte se a relaxujte s dobrou knihou, nebo kamarádem do nepohody. Svět se vám bude zdát zase krásný. Splňte si sama svoje přání, užívejte si krásných jarních dnů, zajděte si třeba sama na pěknou výstavu, koncert nebo na zajímavý film, nenechte se rušit ve svých vjemech ostatními. Sama sobě zkuste nastolit harmonii a pocit úplně pohody a krásy.Práce vás nebude vzrušovat, budete chtít mít krásné zážitky a plnit si nesplnitelné.

Doporučujeme

Články odjinud