Horoskop na měsíc LEDEN 2002

Horoskop na měsíc LEDEN 2002

Co vše nás čeká a nemine v prvním měsíci nového roku 2002? Smutné nálady nejsou na místě, spíše se věnujte sobě a přátelům, rozvíjejte své koníčky, a nezapomeňte ani na svojí tělesnou schránku, která v tomto období bude potřebovat více péče.

Horoskop na měsíc LEDEN 2002
Připravila Věra Várady

Beran 21.3. - 20. 4. Býk 21. 4. - 20.5.
Během měsíce ledna budete chtít plánovat a také zpětně bilancovat uplynulý rok. Nesnažte se však za každou cenu a křečovitě dohnat to, co jste nestihla. Zkroňte svojí ohnivou letoru a zkuste být trochu systematická a pilná, možná, že se výsledky jak v milostných vztazích, tak i v práci dostaví dříve než byste očekávala. Možná, že vás v tomto studeném a sněhovém měsíci budou víc než jindy přepadat melancholicko-romantické nálady, jestliže máte vhodný protějšek tak se jim oddejte, jestliže ne, raději přibrzděte a nenechte se udolat svými náladami a splíny. Ostatně v tomto období se můžete věnovat studiu a rozšiřování svých znalostí.
Blíženci 21. 5. - 21.6. Rak 22. 6. - 22.7.
Budete mít přímo nadbytek energie a sil, takže se snažte využít každé chvilky pro splnění svých novoročních předsevzetí a plánů. V práci vám vše půjde přímo skvěle od ruky a co se týče lásky pro ty, kteří jsou nezadaní se naskytne mnoho příležitostí na seznámení. Takže neseďte doma a vydejte se do společnosti a bavte se. Smutné nálady nejsou na místě, spíše se věnujte sobě a přátelům, rozvíjejte své koníčky, a nezapomeňte ani na svojí tělesnou schránku, která v tomto období bude potřebovat více péče. Doplňujte vitamíny, zajděte si na solárko anebo zkuste své chmury rozptýlit dobrou komedii nebo domácí párty. V lásce budete mít štěstí.
Lev 23.7. - 22. 8. Panna 23. 8. - 22. 9.
Lvice se budou chtít oddávat lenošení, ale není radno si zahrávat, protože na jaře můžete zažít pěkné rozčarování z kil navíc. Proto méně jídla, sladkostí a více pohybu, jestliže můžete, zajeďte si na hory, kde je krásně a svítí sluníčko, jistě se dokážete nabít pozitivní energii na dlouhé období. Ani v práci nepolevujte. Pro svobodné a nezadané může být konec ledna docela vhodnou dobou k seznámení se zajímavým protějškem. Vaše systematičnost a praktické nadání můžete využít hned z kraje roku, kdy budete přímo zavalena prací a řešením nenadálých problémů. Jestliže se nebudete zbytečně obávat, vše hravě a s přehledem zvládnete.
Váhy 23. 9. - 22. 10. Štír 23. 10. - 22. 11.
S vaší nerozhodností a opatrností se daleko nedostanete, přestaňte se bát, vždyň každý dělá chyby a nakonec ze všeho nejhorší je ztrnulost a nuda. Proto se dejte do úklidu nejen vnějšího, ale především vnitřního a nebojte se udělat zásadní rozhodnutí jak v oblasti práce, osobních cílů tak i partnerských vztahů a rodiny. Opatrný štír se může zkusit i v tomto zimních měsíci rozehřát v milostných záležitostech protože by měl mít v lásce štěstí, ale spíše krátkodobějšího charakteru. Ale vždyň i malý flirt, jestliže nikomu neublíží může být docela příjemných zpestřením. V práci se vám bude dařit již méně, proto žádná velká rozhodnutí.
Střelec 23. 11 - 21. 12 Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Máte jistě plno plánů a předsevzetí, některá při dobré vůli a dobře rozvrhnutém časovém programu snad dokážete naplnit. A jestliže ne, vy se jistě trápit nebudete. Tento zimní čas přeje i společenskému vyžití a příjemné relaxaci. V partnerských vztazích bude převládat spíše nuda a rutina, počkejte si na jaro. Co se týče pracovních záležitostí bude se vám vše dařit, jste přece svědomitá a pilná. Důležitých rozhodnutí se nebojte, protože i změna je někdy v životě nutná. Láska vás bude zajímat jen do té míry, do jaké vám bude přinášet potěšení, zde bude panovat chladný kalkul. Rozehřejete se spíše pomyšlením na své pracovní úspěchy.
Vodnář 21.1. - 20. 2. Ryby 21.2. - 20. 3.
Láska, láska a láska, bude to, co vás bude zajímat, protože bez ní vám život bude připadat zcela nudný, šedivý a smutný. Proto ty z vás, které jí nemají dostatek se budou snažit jí intenzivně vyhledávat. Pracovní záležitosti a kariéra vás bude zajímat jen tak okrajově. Spíše budete plánovat večírky, plesy a různá společenská setkání. Vaše sebevědomí poroste budete chtít zdolat najednou mnoho problémů, protože nastane příliv energie a touhy po změnách, šetřte však své síly. Všechno nelze vyřešit najednou nechtějte se stát rekordmankou. Zažijete mnoho příjemných setkání, která vás nabijí do budoucnosti. Užijte si pěkných chvil a myslete i na odpočinek.

Doporučujeme

Články odjinud