Horoskop na měsíc listopad 2001

Horoskop na měsíc listopad 2001

Co vše vás čeká a nemine v listopadu. V práci buďte ve střehu, budete plná citu a romantických představ, seberte se a vyrazte na místa, kde jste nikdy nebyla.

Horoskop na měsíc LISTOPAD 2001
Připravila Věra Várady

Beran 21.3. - 20. 4. Býk 21. 4. - 20.5.
V tomto podzimním měsíci vám zbývá ještě mnoho energie, takže se můžete klidně věnovat aktivní relaxaci, protože vám budou zbývat síly i na práci. V práci buďte ve střehu a jednejte s chladnou hlavou, nenechte se rozpálit kritikou. Co se týká lásky od poloviny měsíce se duševní tenze uvolní a budete velmi něžná a hravá. Příslovečně klidní a možná trochu pomalejší býci se mohou rozpálit do ruda. Hvězdy vám nedopřejí klidu, proto se obrňte trpělivostí a naučte se odpouštět – vždyň kdo z nás je dokonalý ? Těm, kdo jsou sami může přijít do cesty docela zajímavý objekt, takže neseďte doma a choďte do společnosti, protože štěstí bude na vaší straně.
Blíženci 21. 5. - 21.6. Rak 22. 6. - 22.7.
Mělo by se vám dařit, planety jsou vám příznivě nakloněny, zvláště co se týče práce, různých plánů a nápadů, kterými budete jen sršet. Budete ostatní přitahovat jako magnet, takže toho náležitě využijte, zvláště co se týče profesního postupu půjde vám vše lehce a s přehledem. Budete mít dostatek sebevědomí a sílu věci dokončit. Budete plná citu a romantických představ a přání, kterými se částečně budete bránit tradiční podzimní depresi a špatné náladě. Zkuste si koupit něco pěkného, zajít na zajímavou výstavu, nakrmit příjemnými vněmy nejen tělo, ale i svou citlivou dušičku, vždyň pocity štěstí nemusejí přicházet vždy jen prostřednictvím druhých.
Lev 23.7. - 22. 8. Panna 23. 8. - 22. 9.
Cítíte se špatně, nemáte na nic náladu ani chuň, zkuste si doplnit stravu hořčíkem – působí anti depresivně a nedostatek sluníčka můžete nahradit návštěvou solária. Zkuste alespoň jednou v životě masáž, která vás může příjemně uvolnit. Tento měsíc pro vás bude těžší, ale jeho konec již bude veselejší, není pořád posvícení… Tento měsíc budete dostatečně aktivní, jak v prácí, studiu, tak i v lásce. Užijte si naplno společných chvil s rodinou a starými přáteli, po létě je vždy co si povídat, prohlížet si fotky a video z dovolené Šéfovi moc neodporujte a myslete si své, i když můžete mít pravdu. Vcelku vás čeká příjemný měsíc.
Váhy 23. 9. - 22. 10. Štír 23. 10. - 22. 11.
Sněte a plánujte, protože se stejně nedá dělat nic jiného. Vaše problémy, starosti, cíle a jejich řešení jsou jakoby v nedohlednu. Vše se pozastaví jako v pohádce o Šípkové Růžence, proto také nic neřešte silou, ale spolehněte se a pilujte svojí diplomacií a příslovečnou nerozhodností se netrapte a užívejte si naplno dneška.  Vše nejlepší, nebuďte na sebe skromná a dopřejte si něco, po čem již dlouho toužíte, nemusí to být zrovna dovolená v Karibiku, stačí si vybrat talisman – třeba kamínek přináležející vašemu znamení je achát, obsidián, hematit a granát a zkuste se naladit na jeho jemné vibrace. V lásce vám bude přáno, v práci a kariéře méně.
Střelec 23. 11 - 21. 12 Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Seberte se a vyrazte na místa, kde jste nikdy nebyla, malý výlet do přírody, nebo do fitcentra vám vůbec neuškodí. Co se týče seznamování a lásky můžete v tomto měsíci prožívat přímo královské hody a úspěchy ve společnosti se vám nevyhnou. Na práci a povinnosti také nezapomínejte, zvláště začátkem měsíce. Dokonalý systém a řád věci, to bude to, co budete nejvíce chtít. Dokončit ještě do konce roku úkoly a cíle, které jste si někdy v lednu předsevzala, sepsala a ještě nesplnila. Nepřepínejte své síly, šetřete se a příští rok si seznam udělejte každopádně kratší. Co se týče lásky, nebudou vás žádné flirty a nové známosti zajímat.
Vodnář 21.1. - 20. 2. Ryby 21.2. - 20. 3.
Vaše volnomyšlenkářství bude mít tento měsíc zelenou, žádné konvence vás nespoutají, aň se rodina, či přítel zlobí, nebo ne budete chtít strávit čas se svými přáteli nebo kolegy z práce. Prostě listopad přeje společenským kontaktům a výměně informací a zábavám. Nezapomeňte ani na svou postavu a udělejte si jeden den pro sport. Vaše něžná dušička bude potřebovat spousty porozumění a také trochu pohlazení a klidu. Bude toho na vás nějak moc, problémy budete snášet hůře než jindy, proto se neuzavírejte do sebe, ale raději si najděte nějakou vhodnou vrbu, která vám poradí, více hlav ….více rozumu. Zvláště citové problémy budete hůře snášet.

Podívejte se také na horoskop na celý rok 2001

Doporučujeme

Články odjinud