Horoskop na měsíc září

Horoskop na měsíc září

Po létě a prázdninách vás čeká přímo zatěžkávací zkouška trpělivosti a pevné vůle v práci i ve škole. Budete mít snahu a elán uspořádat různé důležité záležitosti týkající se buď vašeho bydlení nebo změny zaměstnání. Budete toužit po nějaké větší změně.

Horoskop na měsíc ZÁŘÍ 2002
Připravila Věra Várady

Beran 21.3. - 20. 4. Býk 21. 4. - 20.5.
Po létě a prázdninách vás čeká přímo zatěžkávací zkouška trpělivosti a pevné vůle v práci i ve škole. Nebude se vám chtít dělat nic. Ve vztazích bude také zataženo, raději se stáhněte do sebe a nevyhledávejte hádky a rozepře ani na pracovišti ani na soukromém kolbišti. Koncem měsíce by se vaše situace měla uvést do klidnějších kolejí.
Vás čeká milé překvapení v podobě nového zajímavého vztahu, nebo se vám splní dlouho očekávaný cíl, zkrátka hvězdy jsou vám v tomto měsíci příjemně nakloněny, zvláště v jeho druhé polovině by se vám mělo dařit přímo královsky. Možná vám neuškodí, když budete více dbát na svoji líni a
dopřejete si více pohybu.

Blíženci 21. 5. - 21.6. Rak 22. 6. - 22.7.
Budete mít snahu a elán uspořádat různé důležité záležitosti týkající se buď vašeho bydlení nebo změny zaměstnání. Budete toužit po nějaké větší změně, velkým změnám však nepodléhejte v partnerských vztazích, protože se můžete trefit vedle. Bude to rušný a zajímavý měsíc, zvláště druhá polovina září se vám vydaří.
I váš měsíc bude zajímavý, trochu vás sice potrápí city, přítel vám nerozumí a vaše střídající nálady ho mohou přímo děsit, ale jestliže dojde ke smiřování bude to stát za to. V práci si dávejte pozor dvojnásobně, podle hesla mluviti stříbro, mlčeti zlato. Ty, z vás, které jsou nezadané, mohou konečně potkat někoho zajímavého.
Lev 23.7. - 22. 8. Panna 23. 8. - 22. 9.
Nepodlehněte svodům rychlého zisku, v otázkách finančně-obchodních buďte opatrnější, než kdykoliv jindy. Štěstí vám bude přát v otázkách flirtů a svádění, budete mít pro muže přímo neodolatelnou přitažlivost. Užijte si proto vibrací lásky a svádění do sytosti. Planeta štěstí Jupiter se nyní nachází ve vašem znamení.
Vás bude zajímat především postup v práci, nebo dobrý rozjezd ve studiu. Nezapomínejte však na své přátele a nejbližší a zkuste se překonat ve své konzervativnosti a vyražte někam za zábavou, vždyň nejen prací je člověk živ. Co se týče milostného života bude u vás převládat spíše nuda a oboustranný nezájem, nic proto neřešte.
Váhy 23. 9. - 22. 10. Štír 23. 10. - 22. 11.
V tomto měsíci si budete chtít vyhazovat z kopýtka, dejte proto pozor na finanční hotovost a až půjdete kolem zajímavých výloh módních butiků raději zavírejte oči. Váš milostný život poplyne v klidných vodách, nečekejte žádné velké zvraty. V práci budete mít touhu zviditelnit se, tak směle do toho, dodejte si sebedůvěru.
Vaše finanční situace se může příjemně změnit, můžete očekávat buď přidání na platě, odměnu, nebo nějaký finanční dar. Z dovolené jste ještě nabitá sluníčkem a volnými dny, proto energii vydávejte správným směrem např. k vyšším pracovním výkonům, což jistě neskončí bez pozitivní odezvy, nebo se více věnujte partnerovi.

Střelec 23. 11 - 21. 12 Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Dejte pozor, vaše výbušná povaha může v tomto měsíci, zvláště pak v jeho druhé polovině natropit spoustu hloupostí, proto si raději dejte na ústa malý zámek a dobře si rozmyslete, než partnera, nebo spolupracovnici budete atakovat svými kritickými výroky. Možná vám neuškodí menší relaxace procházkou, jízdou na kole atd.
Šetře svoje síly, zažijete úbytek energie, budete dosti unavená a nebudete chtít nic řešit. Proto si udělejte co nejvíce času sama pro sebe a zbytečně neponocujte. Společenská setkání si spíše naplánujte na podzimnější čas. I v práci pocítíte únavu a stres, proto se také vyhýbejte všem konfliktním záležitostem a raději se stáhněte do sebe.
Vodnář 21.1. - 20. 2. Ryby 21.2. - 20. 3.
Ani vaše dny nepoplynou v klidných vodách, zvláště v práci bude rušno. Budete mít tolik elánu, že budete chtít trhat rekordy a předvádět se v tom nejlepším světle. Po práci budete chtít legraci, tedy společenské dění. Tento měsíc vás tedy čeká rušné období plné změn a vzruchu, nezanedbávejte proto ani odpočinek a fáze klidu.
Budete zcela okouzlující, tak toho náležitě využijte, můžete zažít velmi krásné a romantické chvíle, kdy vaše sentimentální dušička bude jen plesat. V práci trochu přidejte a ovládněte svoje zasněné pohledy do neznáma, vaše okolí by nemuselo mít velké porozumění k tomu, že si zrovna nehledíte práce. Láska vás však nezklame.

Doporučujeme

Články odjinud