Horoskop na prosinec 2012

Horoskop na prosinec 2012

Co vás čeká a nemine v posledním měsíci roku 2012? Hvězdy vám poradí, a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

Beran ( 21.3. - 20.4. )

Bude důležité nemrhat silami, nemlžit a raději přiznat barvu dokud je čas. Ve chvílích, které budou vyžadovat improvizaci buďte důslední a dotahujte věci do konce. V partnerských vztazích se toho mnoho nezmění, spíše počítejte se setrvalým stavem. Každodenní události, včetně těch vánočních, budou věrným obrazem vašeho žebříčku osobních hodnot. Chcete-li na tom něco změnit, máte šanci si dát do nového roku předsevzetí a začít na něm pracovat.

Býk ( 21.4. - 21.5. )

Váš podnikavý duch přinese nejen chutné plody, ale také spěch, nervozitu a možná i hádku. Vyplatí se spoléhat jen na sebe, nezatěžovat ostatní členy rodiny úkoly, které jim nesedí, a svoji kreativitu směřovat na výběr originálních dárků pro vaše blízké. Letos budete velkorysí (konečně si to můžete dovolit), a z toho vyplyne i popularita, která vás mile překvapí. Na oplátku se můžete těšit na opravdu veselé svátky a pěkný konec roku.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )

Veškeré překážky budou směřovat k hlubšímu pochopení všech dosavadních potíží a neúspěchů, které vás v poslední době potkaly. Vytrvalost a sebeovládání vyústí v konečné řešení ohledně nevyjasněných vlastnických vztahů. A doma bude konečně klid, ale jen pod podmínkou, že nebudete mít příliš majetnické sklony. Držte se na uzdě a domácí pohoda se vrátí se vším všudy, i vám se konečně uleví a do příštího roku vkročíte odpočatí a s dobrou náladou tak jako dřív.

Rak ( 22.6. - 22.7.)

Potřebujete hodně lásky, porozumění a tolerance a totéž okolí očekává i od vás. Vždyť adventem začínají svátky klidu a pohody, tak je nezkazte pózou hazardéra, který riskem může získat, ale i ztratit. Čím začít? Třeba tím, že nebudete nikomu vnucovat své názory a prosazovat jen sama sebe. Snažte se myslet pozitivně a přenést smích i na ostatní okolo vás. Zkuste překročit svůj stín a odměna vás nemine. Na Silvestra se nakonec rozšoupnete tak, že na to bude celá rodina léta vzpomínat.

Lev ( 23.7. - 22.8. )

Na jedničku zvládnete agresivitu i rozčarování z toho, že nepůjde všechno podle vašich představ, a to jak doma tak i v zaměstnání. Pomůže vám lehká diplomacie a mírný humor, které dohromady obrousí hroty a donutí okolí, aby vám podalo pomocnou ruku. Dokonce se dočkáte splnění vašeho snu, který najdete pod stromečkem. Zklidnění najdete při procházce vánočně ozdobeným městem a chybějící inspiraci jak zabalit neforemný dárek načerpáte od nečekané návštěvy, kterou velmi rádi přivítáte.

Panna ( 23.8. - 22.9. )

Máte pocit, že se na nikoho nemůžete spolehnout, kdo by práci zvládl tak precizně jako vy. Jste plné vitality a síly a v okolí vzbuzujete podezření, že jste objevili elixír věčného mládí. Ať přijdete kamkoli do společnosti, oslníte svými vědomostmi a způsobem jakým je dokážete podat. Celý vánoční čas přeje každé fyzické aktivitě, proto nezůstávejte sedět za kamny i když je tam příjemně, a samozřejmě vezměte sebou děti, partnera nebo přátelé, s nimiž je vám dobře.

Váhy ( 23.9. - 23.10. )

Na všechno se budete dívat z té lepší stránky a choulostivé záležitosti budete řešit až po Novém roce. Kdosi z vašeho okolí si vás zřejmě vybere k ventilování jeho osobních problémů, proto ho taktně upozorněte, že Vánoce míníte strávit v klidu pouze se svými blízkými. Máte nápad jak letošní svátky oslavit netradičním způsobem, ale nezapomeňte zjistit, zda vyhovuje i ostatním členům rodiny. Oslava Silvestra bude rovněž netradiční a plná příjemných zážitků.

Štír ( 24.10. - 22.11. )

V zaměstnání se vám toho hodně nahromadí, nenechte záležitosti bez povšimnutí a postupně se úkolů zbavujte. Věnujte se hlavně dětem a pokud jste bezdětní, nezapomínejte na své přátele a rodinu. Vánoce vám připomenou nesplněné sliby, které souvisí s minulostí a to přispěje k tomu, že tyto svátky budou opravdu vydařené. I poslední letošní den bude příjemný a pohodový a štěstí bude stát při vás, proto byste si měli vsadit nebo koupit los.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )

Nyní je třeba co nejlépe prodat své znalosti a schopnosti a obklopit se lidmi, kteří jsou znalí svého oboru a zbavit se těch co dříve již zklamali. Do nového roku máte šanci vplout do bezpečného přístavu s pozlacenou lodí, vyrovnaným rodinným rozpočtem a klidnou duší. Jediné co může zhatit úspěšný start je zdraví, které vás nezradí, když si budete věřit a nepodlehnete velikášství. A vánoční pohoda? Sníh, hory, chata, lyže, procházky, svařák … a rodina.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )

Celý adventní čas věnujte rodině a nejbližším. Případné konflikty řešte s chladnou hlavou a neberte si nic příliš osobně. Někdy je dobře se zasmát i sám na sobě. Před Vánoci už nemyslete na pracovní záležitosti, stejně už nic nedohoníte. Dopřejte si masáž, saunu nebo si jděte s rodinou společně zaplavat, pijte šípkový čaj a u televize místo cukroví zobejte dýňová semínka, jinak budete mít po Vánocích problémy s nadváhou.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )

Pokud nebudete přehánět přátelská posezení při skleničce s něčím ostřejším, bude doma vládnout pravá předvánoční pohoda..V opačném případě počítejte s výčitkami a bolestmi hlavy. Na poslední služební cestě tohoto roku se můžete těšit na nové, zajímavé setkání, které přinese své ovoce až za delší dobu. Vaše snaha o zlepšení kondičky je sice chvályhodná, ale ruku na srdce, o nějaké pravidelnosti nemůže být řeč, co tak zahájit novou etapu již mezi svátky? Rodina vám přece fandí a partner do toho půjde s vámi.

Ryby ( 21.2. - 20.3. )

Uvědomte si, že tělo má poslouchat vás a ne naopak. Vyhýbejte se těžkým jídlům, dejte přednost ovoci, zelenině a nezapomeňte na dostatek tekutin. Pomůže vám i pobyt mimo domov, kde načerpáte novou energii a poznáte příjemné lidi. Vaší prioritou je rodina, s niž se vám podaří prožít pěkné sváteční chvíle. V práci se nesnažte odvrátit to, co se nedá a nepříjemné situace řešte s rozvahou. Snažte se být obratní, taktní a empatičtí, avšak nikoli na úkor vlastní hrdosti.

Doporučujeme

Články odjinud