HOROSKOP NA ŘÍJEN

HOROSKOP NA ŘÍJEN

Co vás čeká a nemine v desátém měsíci roku 2016? Jak se vám v říjnu bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

Zatímco váš profesní život bude jen vzkvétat a budete sklízet jeden úspěch za druhým, ve vztazích už to tak růžově nevypadá. Nepropadejte ale panice a nedělejte předčasné závěry. I když jsou pro vás emoce a sdílení pocitů velmi důležité, to že partner nemá náladu na tolik něžností, jako dříve, nemusí být nutně způsobeno tím, že se ze vztahu vytratila láska. I to, co nyní vypadá beznadějně, se může jako zázrakem rozpustit v podzimní mlhavé atmosféře.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

V říjnu budete mít pocit, že nikdo kolem vás nechápe, co po nich vlastně chcete. Problém je v tom, že nejste schopni ostatním vysvětlit, co od nich žádáte. Snažte se potlačit svou podrážděnost a místo toho své požadavky trpělivě vysvětlete trošku jiným způsobem. To nejlepší, co pro sebe můžete udělat, je udělat si krátkou pauzu na načerpání sil. Zkuste alespoň na víkend odjet někam do přírody a nic neřešit. Sami uvidíte, jak se vám uleví.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Život je příliš krátký, abyste ho trávili prací, která vám odebírá energii. Snění během dne může být velmi produktivní aktivitou a nebude důvod, proč byste si takový luxus nemohli dovolit. Pokud budete postupovat s rozmyslem, hvězdy nad vámi budou držet ochrannou ruku! V polovině měsíce byste měli začít se správnou životosprávou, věnujte se sportu a dopřejte si něco nového do domácnosti či na sebe. Udělejte radost sobě i svým blízkým. Vždyť sdílené potěšení je radost největší.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Chcete-li dosáhnout toho, po čem už dlouho toužíte, budete zřejmě na chvíli muset zapomenout na své dobré vychování. Vaše ochota a ohleduplnost je sice pověstná, ale nastal čas čelit skutečnosti, že vaše okolí vaší dobroty začalo pomalu zneužívat. Pokud se chcete dostat dál, budete se muset začít chovat podobně, jako oni. Alespoň do té doby, než dosáhnete svého vytouženého cíle. Při řešení problémů dbejte na to, abyste znali všechny argumenty pro i proti. Druhý a třetí týden jsou ideální pro cestování - vládne harmonie, pohoda a láska. Zelenou má také kreativita při uměleckých profesích.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Právě teď byste měli svou plnou pozornost směřovat na svou kariéru. Co nedokážete do konce roku, se v tom novém totiž potáhne a naděje na brzký konec budou velmi mizivé. V říjnu nastal vhodný čas, abyste šli za svými touhami a plnili si je. Co se týče peněz, postavte důležité rozhodnutí na zdrojích, které máte v ruce a ne na příjmech, které pouze očekáváte. Ze začátku to bude vyžadovat mnoho trpělivosti, preciznosti a umu, ale vy to se svojí dravou povahou dokážete.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Začátek října osud zaplaví vaši pozici v zaměstnání šťastnými náhodami a zároveň vám odstraní z cesty všechny nepříjemnosti a nešťastná rozhodnutí. Můžete očekávat povýšení nebo zvýšení platu, nebo úspěch během cestování v zahraničí. Partnerský vztah projde podrobným zkoumáním. Pokud je váš vztah postaven na vratkých základech, bude čas zamyslet se, co opravdu chcete a buď jít do toho naplno, nebo to nechat raději tak.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Menší překážky vás mohou připravit o trochu energie, stejně jako problémy na pracovišti, kde se v plné síle rozvine nepravdivé obvinění vykonstruované proti vám. Obvinění nebudou mít váhu, pokud je budete ignorovat, jen se zaměřte na svou práci a povinnosti. Aby říjen proběhl hladce, věnujte se intenzívně vztahům. Snažte se být k ostatním více přátelští a diplomatičtí. A určitě se pokuste vyhnout hádkám. Nic vám nepřinesou ani nevyřeší.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Celý říjen pro vás bude měsícem stoupání a pádů, neočekávané věci přijdou znenadání, ale stejně znenadání z vašeho života i odejdou. Když se něco nenadálého objeví, dobrá rada je - nenechat se tím rozptylovat a raději si toho příliš nevšímat. Pokračujte v běžné práci, vyhýbejte se extrémně ambiciózním záměrům a zbytečně na sebe neupozorňujte, Uděláte však dobře, pokud si budete pro toto vratké období pamatovat, že někdo, kdo vám znenadání nabídne laskavost, vás může stejně dobře stáhnout do problémů.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Dobře míněné skutky mohou být nepochopeny, proto si dávejte pozor především na pomluvy a různé dezinformace. Snažte se vyhnout i zbytečným konfliktům, které se mohou snadno vystupňovat až do právních sporů. V byznysu postupujte opatrně, abyste se nezapletli do potíží nebo intrik. Pozor také na stres a na zdraví. Zapojte se do zdravých aktivit a cvičení, které pomáhají působit proti stresu, a hodně odpočívejte.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Dařit se bude každému Kozorohovi, který bude doslova zářit. Vaše ego poroste každým dnem. Dokážete udělat práci za deset a ještě k tomu za poloviční čas. Můžete se těšit i na úspěch v lásce a financích. Toto aktivní, šťastné období začalo již minulý měsíc a bude pokračovat až do poloviny dalšího měsíce. Nejlepší na tom je, že se ani nemusíte sami o nic snažit a úspěch si vás vyhledá sám. Stačí se ukázat v práci, na večírku a příležitostí budete mít na výběr. Stačí si jen správně vybrat.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V práci jste pravděpodobně dosáhli toho, co jste chtěli, a nastává čas na osobní život. Milostný život však bude komplikovaný. Pouze silné, stabilní vztahy tuto zkoušku přežijí. Záležitosti se trochu uklidní až v polovině měsíce, ale nečekejte žádné zázraky. Planeta Uran, která ovlivňuje znamení Vodnáře, bude až do poloviny října v nepříznivé konstelaci, proto byste měli tento měsíc vsadit na pověstný šestý smysl. Realistický pohled na svět vyměňte za intuici, vyplatí se Vám to.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Už minulý měsíc jste mohli zaznamenat změny na pracovišti. Tento měsíc nestálá situace pokračuje. Připravte se na nestabilitu, potíže, stres. Důsledkem šedé reality bude, že vám přátelé i rodina přestávají rozumět. Uzavíráte se do sebe, nereagujete na pozvání. Začněte otevřeně hovořit o svých problémech, nebojte se poznat nové lidi, říjen vám přeje v navázání pevných přátelství. Vyberte si pár vyvolených, kteří obohatí váš život a vytáhnou vás z ulity. Třeba podnikněte s přáteli výlet někam, kam se už dlouho chystáte, prostě udělejte něco neobvyklého, o čem už dlouho sníte.

Doporučujeme

Články odjinud