Horoskop na říjen 2013. Komu budou hvězdy přát? | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Horoskop na říjen 2013. Komu budou hvězdy přát?

Co vás čeká a nemine v desátem měsíci tohoto roku? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

Beran ( 21.3. - 20.4. )

Říjen ve vašem případě dostojí svému názvu. Bude se týkat sexuálního chování, proto se můžete těšit na zajímavé erotické experimenty, případně nový flirt. Hlavně se však budete muset věnovat financím, které souvisí i s někým jiným. Půjde o dědictví, půjčku, investici, nebo daňové záležitosti. Koncem měsíce vás začnou postupně zaměstnávat i jiné věci, než majetek a finance. Je možné, že se vydáte na pozdní dovolenou nebo využijete příležitost studovat, učit se nové věci. Záleží jen na vás, jakou formu si vyberete.

Býk ( 21.4. - 21.5. )

Do konce roku chcete stihnout hromadu věcí a začínáte mít pocit, že musíte přidat, abyste zvládli svůj plán. U některých z vás hrozí stres, neboť si toho naloží příliš v práci, i doma. Pokud zapomenete na pravidelný odpočinek, ohlásí se bolesti hlavy nebo se přihlásí chronické bolesti. Říjen je ve vašem případě opravdu vhodný pro vytrvalý pracovní maratón, ale také pro definitivní vyřešení nějakého zdravotního problému. Bez obav tedy nastartujte pravidelné kondiční aktivity.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )

Rozhodnete se změnit životní styl, možná i shodit přebytečná kila. K tomu vás čeká vyřizování na úřadech, pracovní pohovory, hromada pracovních termínů, to jsou témata prvních tří týdnů. Musíte toho stihnout co nejvíc, protože koncem měsíce na tyto věci už nebude čas. Na plný úvazek vás totiž zaměstnají rodinné a partnerské záležitosti. Bude ale lepší držet se na uzdě, nebude chybět impulzívnost a útočnost.

Rak ( 22.6. - 22.7. )

Konečně si můžete dovolit rozhazovat peníze. Hvězdy jednoznačně říkají, že si budete skvěle užívat. V polovině měsíce ale nastane zlom, zábava skončí a bude třeba investovat vyšší částku do rodiny a do bydlení. V partnerském vztahu se mohou vyskytnout problémy. Nepodléhejte hned panice, ale snažte se záležitost vyjasnit. Někdy i malá hádka pomůže vyčistit vzduch a začít znova a lépe. Odrostlejším dětem začíná být doma těsno. Nechte je v klidu vyletět z hnízda!

Lev ( 23.7. - 22.8. )

Jistá daleká cesta nebo vzdělávací projekt se ukázaly jak ztráta času, ale - jak později zjistíte - umožní vám to zaměřit se na nové možnosti. Říjen je měsíc, během kterého vynaložíte spoustu energie na sebe, svůj vzhled a zájmy. Mars vás vyzbrojí entuziasmem a rozhodností. Tématem prvního týdne jsou podivné, u mnohých dokonce utajované aktivity. Kromě toho vás čeká spousta příjemných setkání a rozhovorů. Závěr měsíce přinese změny, které pozitivně ovlivní rodinný život.

Panna ( 23.8. - 22.9. )

Hned od prvního říjnového dne začnete intenzivně pracovat na své proměně. S každým dalším dnem poroste vaše sebevědomí a to vám pomůže k novým smělým rozhodnutím. Patří k nim i aktivní snaha o zlepšení finanční situace. Proto koncem měsíce vynaložíte spoustu energie na finanční a majetkové záležitosti. Ať už máte ambiciózní finanční plány, nebo chcete konečně požádat jen o malé zvýšení platu, nyní je ten správný čas.

Váhy ( 23.9. - 23.10. )

Čekají vás chvíle symbolických návratů do minulosti, do dětství, budete rekapitulovat svůj život. Je také možné, že úspěšně pokročíte v boji s nějakou nemocí, návykovými látkami, případně někým, nebo něčím negativním, co vám v poslední době způsobovalo problémy. Obrat k lepšímu slibuje hned první týden. Poslední říjnová dekáda může být důležitou životní křižovatkou. Nezanedbejte přípravnou fázi. Věnujte se jí naplno a pak už vyrazte přímo vpřed a vstupte do nového života.

Štír ( 24.10. - 22.11.)

První polovina měsíce bude mimořádně společenská. Pozvání na návštěvy a akce se budou jen hrnout. Pak ale zatoužíte po samotě, abyste se dokázali soustředit a zvládnout cosi zvláštního, ale důležitého, například dořešení právních záležitostí nebo přípravu na fyzicky náročnou, dalekou cestu. Později se začnou pracovní záležitosti prolínat s rodinnými. Bude těžké stíhat jedno i druhé. V rodině se provalí něco, co vás možná nemile překvapí.

===Střelec ( 23.11. - 21.12. )===

Vrcholí období, během něhož převážná část vaší energie patří partnerskému vztahu. V lepším případě to znamená hodně vášně a aktivního, společně stráveného času, v horším je zde hrozba konfliktů a impulzivity. Záleží trochu i na vás, kterou cestou se vydáte. Je také možné, že budete muset aktivně hledat zdroje financování pro váš budoucí pracovní projekt. Jistá společenská událost, nebo konkrétní přítel přitom sehraje klíčovou roli. Získáte lidi na svou stranu.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )

Vedle množství každodenních pracovních povinností roste vaše touha po dobrodružství a poznávání. Proto si všemožně rozšiřujete obzory. Něco z toho, co jste se naučili, můžete zanedlouho i zúročit. Koncem měsíce se totiž objeví zajímavá pracovní příležitost. Závěr měsíce by u vás mohl patřit k nejúspěšnějším obdobím v tomto roce, pokud jde o kariéru a zlepšení společenského postavení. radost ze studia, z nových zážitků, nebo poznávání zajímavých lidí.

Vodnář ( 21.1. - 20.2.)

Tento měsíc byste mohli v práci dosáhnout pochvalu nebo povýšení. Překvapení? Kdepak, velký bratr vás bedlivě sledoval, proto se dočkáte vytoužené odměny za vaši práci a čas. Ale doma bude hůř. Zkuste se zamyslet nad vztahem, zda vás opravdu naplňuje a tvoří pevný základ rodinného života. Asi byste měli přehodnotit s kým trávíte svůj soukromý čas. Teatrální výstupy nic nevyřeší a čekat na zázrak? Proč, když život je tak krátký…

Ryby ( 21.2. - 20.3. )

V pracovních vztazích, a vlastně v jakékoliv aktivitě bude nyní klíčové, že máte na své straně lidi, kteří jsou vám oporou. Pozitivní vliv partnerství bude nejsilnější během prvních dvou týdnů. Bude to souviset s ukončením určité etapy vašeho osobního života. Pocit, že jste v uplynulých let zanedbali vlastní zájmy přeroste v potřebu si všechno vynahradit. Možná to nakonec bude jen krátkodobý rozmar, ale přinejmenším vám bude na pár týdnů celý svět ležet u nohou.

Doporučujeme

Články odjinud