Horoskop na říjen: Kdo se dočká kritiky od rodiny a kdo si finančně polepší?

Horoskop na říjen: Kdo se dočká kritiky od rodiny a kdo si finančně polepší?

Co vás čeká v říjnu, na co se můžete těšit? Co vám dodá energii, na co byste si měli dát pozor a čeho se vyvarovat? Tady je vaše předpověď, tedy horoskop pro všechna znamení na říjen 2022.

Beran (21. 3. − 20. 4.)

Práce a peníze

Neschází vám dravost a ambice. Pochvala zákazníků i lepší finanční ohodnocení jsou pro vás v říjnu velkou motivací. Odvádíte skvělou práci a nadřízení si vás chválí především pro vaši flexibilitu.

Rodina a vztahy

S rodinnými příslušníky se dostáváte do křížku kvůli odlišným pohledům na život. Opatrní buďte hlavně na domácí půdě, kde se snaha o změnu nesetká s nadšením vašeho okolí. Dopřejte tomu ještě čas.

Zdraví a kondice

Nejslabším místem na těle jsou v říjnu ledviny. Po celý měsíc dbejte na pravidelný pitný režim. Podle tradiční čínské medicíny regulují ledviny fyzickou aktivitu a ovlivňují také pociťování bolesti.

Co čeká jednotlivá znamení na podzim podle astroložky Martiny Boháčové? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. − 21. 5.)

Práce a peníze

Jeden úkol střídá druhý, takže nemáte šanci si odpočinout. Hodně přepínáte své síly a je to znát na kvalitě odvedené práce. Nadřízení a zákazníci jsou ovšem nekompromisní. Nakonec vás přimějí zabrat.

Rodina a vztahy

Vnitřní nervozita má více důvodů, ale nestěžujete si. Okolí se zdáte být zamlklí a kvůli nevědomosti si může domýšlet hlouposti. Vlivem opozice Merkuru s Uranem sami chápete slova druhých odlišně.

Zdraví a kondice

Podzimní virózy nezůstávají v říjnu pozadu. Dbejte na vhodné oblečení a doplňte tělu vitamíny. Obranyschopnost organismu začíná ve zdravém zažívacím traktu. Zkuste kysané zelí i kvašenou zeleninu.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. − 21. 6.)

Práce a peníze

Hvězdné plénum se na vás usmívá a nabízí finanční zajištění. Rozhodně se nebojte investic, štěstí vám přeje i v soutěžích. Pokud vás čekají soudní či úřední záležitosti, nechte to na čas po 11. říjnu.

Rodina a vztahy

Máte spoustu originálních plánů, jak zútulnit domov. Většinu z nich také začnete realizovat a výsledky budou velmi zdařilé. Rodinní příslušníci jsou z vašich nápadů nadšení. Sami přiloží ruku k dílu.

Zdraví a kondice

Nervový systém je v říjnových dnech extrémně zatížený. Nepřepínejte své síly a dopřejte si vydatný odpočinek. Do postele choďte ve stejný čas, aby si organismus přivykl na pravidelný denní režim.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. − 22. 7.)

Práce a peníze

Slibně rozjetá kariéra se kolem 23. října dostává do úzkých. Nejspíš si nevíte rady s problémem nebo na vás spadnou úkoly nepřítomných kolegů. Vězte, že na spolupracovníky teď není moc spolehnutí.

Rodina a vztahy

Komunikace v rodině vyžaduje trpělivost. I když se snažíte blízkým vysvětlit své myšlenky, máte pocit, že vás nechápou. Poslední dekáda se nese ve znamení relaxu. Rozhodnete se udělat něco pro sebe.

Zdraví a kondice

S podzimem přichází zhoršení revmatických potíží. Snažte se prohřívat klouby suchým teplem, výborná je sauna i rašelinové zábaly. Zbavte se také přebytečných kilogramů, aby tělo nemuselo tolik nosit.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. − 22. 8.)

Práce a peníze

V říjnu utrácíte horentní sumy a dlouhé hodiny porovnáváte různé nabídky. Snažíte se v obchodech získat nějaký bonus navíc. Pozor, abyste se nedostali do červených čísel. Kroťte své nákupní vášně.

Rodina a vztahy

Baví vás setkávat se s přáteli a jste v tomto směru aktivní. Sezvete je na party a sklidíte pochvalu za své hostitelské schopnosti. Zato v rodinném kruhu se místo pochvalných slov dočkáváte kritiky.

Zdraví a kondice

Pomalejší lymfatický systém stojí za celou škálou zdravotních problémů. Kromě profesionální masáže pomůže rozproudit lymfu i pravidelný pohyb, hlavně chůze. Vyzkoušet můžete i pitnou bylinnou kúru.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. − 22. 9.)

Práce a peníze

Po celý měsíc si dávejte pozor na konflikty s nadřízenými. Přestože se snažíte a odvádíte práci precizně, vedoucí se tváří nespokojeně. V konverzaci se kroťte, i když může být pravda na vaší straně.

Rodina a vztahy

Všechno hodně prožíváte a to vás vyčerpává. V rodinném kruhu panuje dusná atmosféra a někdo starší vám nejspíš promluví do duše. Nemusí to být příjemná rozmluva, ale pro vaši budoucnost je důležitá.

Zdraví a kondice

Dobrá fyzická kondice vám umožní překonávat překážky a plnit si sny. I v náročném pracovním programu umíte vypnout a věnovat se činnostem, které pohladí vaše tělo i duši. Na zdraví vám hodně záleží.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. − 23. 10.)

Práce a peníze

Lákavá pracovní nabídka vám otevírá cestu k lepší budoucnosti. Nadřízení jsou nadšení z vašeho pracovního nasazení a neváhají vám svěřit důležitý projekt. Pro kariéru jste teď ochotní hodně obětovat.

Rodina a vztahy

Rodinná krize zatím nenachází účinný recept. S blízkými si nerozumíte a to vás vnitřně rozladí. Ve chvíli, kdy ztrácíte naději, se začne blýskat na lepší časy. Kolem 14. do sebe kolečka zapadnou.

Zdraví a kondice

Citlivější pokožka dostává zabrat rozmary podzimního počasí. Snažte se ji hydratovat zvenčí a nezapomeňte na dostatečný pitný režim. Případné potíže konzultujte s kožním lékařem. Pleť má totiž paměť.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. − 22. 11.)

Práce a peníze

Pracovní tempo se stupňuje a zdá se, že vám úkoly přerůstají přes hlavu. Určitě se nevzdávejte, protože šéf vám slibuje tučnou odměnu. Finance se budou hodit, protože neustále saháte do svých úspor.

Rodina a vztahy

Rozšiřujete své obzory a baví vás trávit volno způsobem, který vám může něco přinést. Čtení knih, jazykové kurzy i kutilství jsou skvělým způsobem, jak se odreagovat. Kolem 10. se vám daří při studiu.

Zdraví a kondice

Po celý měsíc chraňte močové ústrojí a dejte pozor na prochladnutí. Teplo od nohou je velmi důležité. Opatrní buďte při návštěvě bazénů i wellness center. Preventivně můžete zobat sušené brusinky.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. − 21. 12.)

Práce a peníze

Když vám nadřízení seberou osobní ohodnocení, nebo vám dokonce pohrozí vyhazovem, proberete se z letargie. Změna přístupu vylepší i vztahy se spolupracovníky. V první polovině měsíce se nezapojujete.

Rodina a vztahy

Při rodinných neshodách jste zmatené, protože nevíte, na kterou stranu se přiklonit. Nakonec se rozhodnete zůstat mimo hlavní dění. Místo toho se budete věnovat příjemnějším věcem. Láká vás kultura.

Zdraví a kondice

Spolu s přibývajícím měsícem narůstá vaše energie i psychická odolnost. Z minusových hodnot se dostáváte téměř do euforie, kdy nevíte, co dřív podniknout. Jen dejte pozor na adrenalinovou zábavu.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. − 20. 1.)

Práce a peníze

Při nakupování se necháte unést reklamou a později litujete vynaložených peněz. Opatrné buďte v sezónních výprodejích i při nakupování na internetu. Šetrný Merkur radí vytvářet rezervu na horší časy.

Rodina a vztahy

V mezilidských vztazích uděláte čistku. Někdo blízký vás zklame svým chováním. I když vás to mrzí, rozhodnete se jít dál a s dotyčným se přestanete stýkat. Obklopujete se lidmi, jimž můžete věřit.

Zdraví a kondice

Výborný zdravotní stav vám uvolňuje ruce pro všechny pracovní i soukromé plány. Neváhejte se pustit do pravidelného sportování, díky kterému se udržíte v kondici a zbavíte se přebytečných kilogramů.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. − 20. 2.)

Práce a peníze

Uděláte si pořádek ve financích a podaří se vám seškrtat zbytečné výdaje. Venuše dokonce ukazuje na možnost získat peníze výhrou či dědictvím. Zároveň se vyhněte půjčování úspor. Už byste je neviděly.

Rodina a vztahy

Harmonické prostředí je pro vás velice důležité a neváháte mu podřídit své plány. Jste tady pro druhé. Nemusíte pomáhat automaticky každému, kdo natáhne ruku. Někteří lidé vaši dobrotu jen využívají.

Zdraví a kondice

Ztuhlost svalů a kloubů je černou kaňkou na říjnovém programu. Snažte se tělo pravidelně protahovat, pomůže vám i prohřívání v sauně. Začínající bolesti svalů uvolníte při profesionální masáži.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. − 20. 3.)

Práce a peníze

Vzdáváte se dříve, než vůbec vyrazíte do akce. Stěžujete si na nedostatek nápadů a vaše stěžování umí narušit pracovní atmosféru širokého okolí. Nadřízeným se nelíbí tendence utíkat před zodpovědností.

Rodina a vztahy

S jistým členem rodiny se dostáváte do křížku a velmi vás to mrzí. Snažíte se bránit své stanovisko, ale dotyčný vás nechápe. Osobní křivda ve vás narůstá a v polovině října vyústí v otevřený rozhovor.

Zdraví a kondice

Okolo 12. října buďte velmi opatrní při sportování i rizikové práci. Hrozí úrazy, které se budou složitě a dlouho hojit. S podzimem vám také ubývá vitalita. Najděte aktivitu, díky níž se zrelaxujete.

Doporučujeme

Články odjinud