Horoskop na srpen: 5 znamení čeká skvělý závěr léta. Jste to i vy? | Foto: iStock

Foto: iStock

Horoskop na srpen: 5 znamení čeká skvělý závěr léta. Jste to i vy?

Co vás čeká v srpnu, na co se můžete těšit? Co vám dodá energii, na co byste si měli dát pozor a čeho se vyvarovat? Tady je vaše předpověď, tedy horoskop pro všechna znamení na srpen 2022.

Beran (21. 3. − 20. 4.)

Práce a peníze

Díky originalitě a bleskovému myšlení si poradíte s problémem, nad nímž kolegové zůstávají bezradně stát. Kariérní rozmach může být v srpnu velkolepý. Mars dodává do profesního života hvězdné ambice.

Rodina a vztahy

Prázdninové zážitky s rodinou jsou oříškem. V prvních dvou dekádách se vaše nápady nesetkávají s nadšením ostatních členů domácnosti. Teprve závěrem srpna najdete dovolenou, která bude vyhovovat všem.

Zdraví a kondice

Dbejte na pitný režim a dodávejte organismu nealkoholické nápoje v pravidelných intervalech. Močové ústrojí je zatížené, proto pozor na prochladnutí i nepříjemné infekce při koupání v nekvalitní vodě.

Co hvězdy předpovídají na léto 2022? Podívejte se ve videu na předpověď astroložky Martiny Boháčové:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. − 21. 5.)

Práce a peníze

Odvádíte perfektní práci, ale jako kolegové máte své chybičky. Snažte se ovládnout svou impulzivitu, která vám momentálně dělá špatné jméno. Konfliktům se vyhýbejte a zkuste fungovat jako týmový hráč.

Rodina a vztahy

První dvě dekády jsou skvělé pro vyřešení rodinných nesnází. Vyříkáte si problémy, které visely mezi vámi a někým blízkým. Případně navážete spojení s příbuznými, s nimiž jste se nerozešli v dobrém.

Zdraví a kondice

Růst váhy je spojen s psychickou nepohodou. Nezajídejte špatnou náladu ani nesahejte po alkoholu, který je plný prázdných kalorií. Raději se odreagujte procházkou či sportem. Tělo teď rychle nabírá.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. − 21. 6.)

Práce a peníze

Je znát vyšší chybovost, která vás zdržuje v dosažení vytčeného cíle. Od 19. srpna vám situaci nezlehčuje Mars, jehož vlivem nemáte k ostřejším slovům daleko. Místo klidné domluvy snadno vybuchnete.

Rodina a vztahy

Od blízkých potřebujete hodně pochopení, kterého se vám nedostává. Nesmutněte a věřte, že koncem měsíce najdete východisko z problémů sami. Poslední dekáda je také jako stvořená pro letní dovolenou!

Zdraví a kondice

Zatímco fyzických sil máte dostatek, s psychickou kondicí na tom už tak slavně nejste. Snadno podléháte stresu a panikaříte. Je potřeba oddělovat pracovní a soukromý program. Naučte se odpočívat.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. − 22. 7.)

Práce a peníze

Nebojíte se převzít větší míru zodpovědnosti. Tím získáte plusové body u nadřízených, kteří sledují každý váš krok. Jste ambiciózní, ale zbytečně neriskujete. Všechny kroky máte detailně promyšlené.

Rodina a vztahy

Rodina i přátelé jsou nesmírně vděční za vaši společnost. Nabízíte totiž pozitivní náladu, pomocnou ruku i dobrou radu, aniž očekáváte něco zpět. Jste otevření světu a ten se vám za to odměňuje.

Zdraví a kondice

Pozor na horké počasí, které může potrápit výkyvy tlaků i oteklými končetinami. Výkyvy cévního systému můžete ovlivnit správným denním režimem i změnou životosprávy. Hlavu chraňte před ostrým sluncem.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. − 22. 8.)

Práce a peníze

Okolo 18. srpna máte velké štěstí na peníze. Jestliže řešíte nějakou svízel, v těchto dnech se před vámi objeví pomocná ruka. Obavy ze špatných úmyslů nejsou namístě. Jde o ryze přátelskou nabídku.

Rodina a vztahy

Nevládnete nejlepší náladou, proto vás vykolejí každá maličkost. Blízcí se vám raději straní, což k domácí harmonii nepomáhá. Zkuste si najít každý den chvíli pro sebe a odreagovat se nějakým koníčkem.

Zdraví a kondice

Citlivým místem na těle je páteř. Při sportování a pohybu ve výškách si dejte pozor na pády. Používejte ochranné pomůcky a zbytečně neriskujte. Potrápit vás může i bolest zad kvůli skřípnutým nervům.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. − 22. 9.)

Práce a peníze

Pokud jde o finance, poslouchejte svou intuici. Ta vás v pravou chvíli zastaví před nevýhodným obchodem. Investování do nákladnějších věcí je po celý srpen ošemetné. Ne všechny nabídky jsou výhodné.

Rodina a vztahy

Nabízí se tolik lákavých aktivit, že si nedokážete vybrat. Nejraději byste se zúčastnili všeho, co se nabízí. Pozor na přepínání sil. Jedna akce střídá druhou a v polovině měsíce se dostáváte na nulu.

Zdraví a kondice

Špatné hospodaření s energetickými zásobami vám může nadělat rotyku v původním programu. Tělo je také náchylnější k různým zánětům. V horkém počasí nepodceňujte žádné nepohodlí nebo drobné ranky.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. − 23. 10.)

Práce a peníze

Pokud jste v zaměstnání s něčím nespokojení, nebojíte se diktovat si podmínky. Ačkoliv nadřízení vypadají neústupně, nakonec najdete oboustranně výhodné řešení. Kariérně vyhlížíte nové příležitosti.

Rodina a vztahy

V rodinném kruhu se pokuste o větší nadhled. Máte tendenci stahovat si všechno na sebe a za slovy někoho blízkého hledáte něco, co tam není. Zbytečně si kazíte náladu. Probuďte spící smysl pro humor.

Zdraví a kondice

Po celý měsíc je citlivější oblast kolen. Snažte se jim ulevit shozením přebytečných kilogramů i vhodnou pohybovou aktivitou. Pozor na přílišné nárazy při běhání. Vhodnější je jízda na kole i plavání.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. − 22. 11.)

Práce a peníze

Do 19. srpna počítejte s častější kontrolou z vyšších míst. Nadřízení vás více opravují a jsou zaměření na detail. V poslední dekádě jim dokážete, že na sobě umíte zapracovat. Zlepšíte si reputaci.

Rodina a vztahy

S jistým členem domácnosti vám dojde trpělivost. Místo hádek se uchýlíte spíše k ignorování. Dotyčný člověk se umoudří a přijde za vámi s omluvou jako první. Nechcete dohadováním ztrácet energii.

Zdraví a kondice

Jste v perfektní kondici, kdy máte dostatek fyzických i psychických sil. Hvězdy vám po této stránce nestanovují žádné limity. Pobyt na čerstvém vzduchu vašemu organismu dělá jenom tu nejlepší službu.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. − 21. 12.)

Práce a peníze

V zaměstnání se povinnosti kupí samy o sobě. Přesčasy nejsou ničím výjimečným, navíc narůstá kontrola ze strany nadřízených. Pozor na pozdní příchody i zařizování soukromých věcí v pracovní době.

Rodina a vztahy

S blízkými to myslíte dobře, ale vaše snaha nebude korunována úspěchem. Někdo má totiž pocit, že strkáte nos do cizích záležitostí. Pokud vás nikdo nepožádá o pomoc, potom si rady nechte pro sebe.

Zdraví a kondice

Dolní končetiny jsou nejzatíženější částí těla. Vesmír varuje hlavně před jejich úrazy. Pokud se chystáte sportovat, nezapomeňte na chrániče. Také zbytečně neriskujte a do přírody volte vhodnou obuv.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. − 20. 1.)

Práce a peníze

Vládnete skvělou náladou a nad žádným problémem nezůstanete bezradní. Ostatní inspirujete a pomáháte jim, proto jsou s vámi kolegové i nadřízení spokojení. Dokonce po vás může sáhnout i konkurence!

Rodina a vztahy

Je toho mnoho, co byste chtěli ve druhé půli prázdnin stihnout. Den bohužel není nafukovací, a tak si musíte napsat plán. Zájmy se v srpnu tříští a nejraději byste se naučili všechno, co svět nabízí.

Zdraví a kondice

Jako by se případná nemoc už ani nemohla vejít do vašeho programu! Hvězdy slibují nízkou náchylnost k virovým onemocněním. Dobíjíte baterky a snažíte se uchovat sluníčko a teplo na chladnější měsíce.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. − 20. 2.)

Práce a peníze

Únava a přetížení vás dostávají do stresu. Bojíte se, že některé úkoly nezvládnete odevzdat včas. Skeptický přístup nadřízených vám na náladě nepřidá. Koncem měsíce ale budou muset smeknout klobouk.

Rodina a vztahy

Rodina kolem vás chodí po špičkách. Jste vznětliví a rozčilujete se pro každou maličkost. V návalu emocí můžete snadno ublížit svými slovy. S omluvou nebudete otálet. Poznáte, že jste přestřelili.

Zdraví a kondice

Horší funkce žláz se projevuje na problematické pleti, nadměrném pocení, větší únavě i nabírání kilogramů. Pozor i na návykové látky. Pokud se váš zdravotní stav nelepší, konzultujte jej s odborníkem.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. − 20. 3.)

Práce a peníze

Snadno se chytíte do marketingových sítí a podlehnete reklamě. Pak vás mrzí, že jste si nákup nerozmysleli. Kvalita zakoupené věci je velmi nízká. Pročítejte recenze a dejte na zkušenosti známých.

Rodina a vztahy

Kamarádi i příbuzní jsou skvělými parťáky na dovolenou nebo víkendové odpoledne. V jejich kruhu se odreagujete, navíc si můžete být vzájemně užiteční. Váznoucí komunikace v páru nebude trvat dlouho!

Zdraví a kondice

Dbejte na zdravou životosprávu a vyhněte se fastfoodu. Žaludek je velmi citlivý a mohli byste si přivodit nepříjemné trávicí potíže. Na dovolené neexperimentujte s potravinami a dodržujte hygienu.

Doporučujeme

Články odjinud