Horoskop na srpen. Komu budou hvězdy přát?

Horoskop na srpen. Komu budou hvězdy přát?

Co vás čeká a nemine ve druhém prázdninovém měsíci roku 2014? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

Beran (21.3. - 20.4.)

Budete řešit něco, co jste zanedbali. Buď pracovní, nebo osobní vztahy s blízkými lidmi. I když si myslíte, že slyšíte trávu růst, přesto se může stát, že zakopnete o krtinu. Vždyť to znáte, srážka s blbcem… Proto přemýšlejte s chladnou hlavou, vezměte rozum do hrsti a dejte si pozor na ukvapené závěry, aby vás to později nemrzelo. Snažte se dokončit vše, co se dá, a hned první týden dořešte pracovní projekty z minulosti. Neprojevujte se však jako sobec, který má pracovních starostí nad hlavu. Doma by vám to neodpustili.

Býk (21.4. - 21.5.)

Poučení pro muže, užitečná rada pro ženy: Víte, jaký je rozdíl mezi ženou a mlhou? Přece žádný, obojí když po ránu zmizí, tak je pak krásný den. Takže, usmívejte se na svět a můžete bez obav pokračovat v realizaci svých projektů a blížit se k vytčeným cílům. Nepodlehněte stavům beznaděje a ustavičnému fantazírování. Čekají vás příjemné změny v životě, tak jim jděte vstříc. Žádná dramata se odehrávat nebudou, pokud si je nepřivoláte sami svým chováním a nespolehlivostí. Nic vám nezkazí náladu, pokud budete dělat vše podle svého nejlepšího svědomí a vědomí.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Je čas udělat něco pro své zdraví. Měli byste začít se správnou životosprávou a obnovit své síly. Ve volném čase sportujte, zařaďte do svého jídelníčku více ovoce a zeleniny. Nepouštějte se do žádných investic, počkejte na příznivější období. V druhé polovině měsíce se věnujte partnerovi a svým dětem, navštivte rodiče či příbuzné, všude budete vítáni. Nezapomeňte na malé dárky. Soukromé ani pracovní neshody vám nehrozí, pokud se o ně sami nepřičiníte. Štěstěna vám drží palce, tak toho využijte.

====Rak (22.6. - 22.7.)===

Jednou se přikloníte napravo, podruhé zas nalevo. Jste nerozhodní. Pozor! Můžete dostat padáka od partnera, z práce či padáka zlatého. Tak už si konečně vyberte co je lepší: vyhrát nebo být poražen? Máte pocit, že vám vaše okolí nic zajímavého nemůže nabídnout a vy toužíte po nových zážitcích. Pokud jste nespokojení kvůli zaměstnání, dá se podniknout cokoliv. Pokud jde ale o vašeho partnera, je to na pováženou. Rozchodem byste se zbavili jistého zázemí. Stojí vám to za to? Pracovně budete velmi úspěšní, ale i unavení a možná budete reagovat nepřiměřeně.

Lev (23.7. - 22.8.)

Světlo se šíří rychleji než zvuk. Proto někteří lidé vypadají rozumně, dokud je neslyšíte promluvit. Myslete na to a nespoléhejte se ale výhradně na své spolupracovníky. Vzpomeňte si, jak v minulosti zneužili vaši velkorysost. Dávejte si na ně pozor. Vyvarujte se konfliktům ve vztazích. Více odpočívejte, sportujte nebo si dopřejte něco nového do domácnosti či na sebe. Udělejte radost sobě i svým blízkým. Radost, se kterou se nejvíce podělíme, je radost největší. Na začátku měsíce budete mít tendenci upřednostňovat soukromé záležitosti před pracovními.

Panna (23.8. - 22.9.)

Přísloví kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, vás bohužel, bude stíhat téměř celý měsíc, ať se hnete kamkoliv. Sklonek léta se bude nést v přemlouvání, dohadování a prosbách. Vytrváte? Děti se budou dožadovat splnění vašich slibů a manžel také nechce slyšet o nějakém náhradním řešení. Asi vám nezbude, než slib dodržet. Poslední dny v měsíci pocítíte doslova úlevu. Téměř zázračně zapůsobí na vaši duši příval šťastných dnů. I kolegové v práci a partner si všimnou změny vaší nálady. Doslova budete zářit štěstím a navíc po delším čase budete ve výborné kondici.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale naštve tolik lidí, že stojí za to si ji udržet. Pracovní úspěchy, finančně příznivá situace a navíc ještě přízeň lásky, to už je pořádná hromada štěstí., tak si tuto vynikající kombinaci užívejte co nejlépe. Také nezapomínejte na děti a věnujte jim více času, prožijete nezapomenutelné dny. Poslední týden vás postihne nostalgická nálada. Nepodléhejte jí a snažte se jakýmkoli způsobem rozptýlit. Klidně se pusťte do dlouho odkládaného úklidu. Práce vás odvede od častého přemýšlení a její výsledek vám přinese uspokojení.

Štír (24.10. - 22.11.)

Drobné ranní neshody s partnerem by mohly snadno vystupňovat do nepříjemné hádky. Zkuste tentokrát raději ustoupit a neprosazujte jen svou pravdu. Zkuste se zamyslet, zda ta vaše pravda byla opravdu pravdivá. Uprostřed měsíce budete pociťovat únavu, někdy fyzickou a jindy naopak duševní. Pozor, aby je nespojili do jednoho problému, ale o to většího. Více odpočívejte a sportujte. Dávejte si pozor na pozdní příchody, nesplnitelné sliby a svou zapomnětlivost. Poslední týden vás kromě vaší nepřesnosti a občasné zmatenosti nikdo a nic nebude ohrožovat.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Vracíte se ke své zálibě v tvůrčí činnosti. Děláte dobře, bude to pro vás velmi účinný způsob jak se odreagovat. V třetím srpnovém týdnu zkuste ještě přidat více pohybu. Pokud vám nezbývá čas na sport, jděte alespoň na procházky. Nemusíte jít sami, provětrejte třeba kamarádku nebo si půjčte jejího psa. A partnerský vztah? Je více než pravděpodobné, že jste našli společnou cestu k uspokojivému řešení vašich společných problémů. A jestli jste se rozhodli pro ukončení vztahu, i v tomto případě se vám podaří najít novou cestu ke spokojenosti vás obou.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vaším sebevědomím otřásl milostný útlum. Nic si z toho nedělejte, tak to někdy už v životě chodí. Vaše současná konstelace nepřináší momentálně příliš radosti, nadřazuje rozum nad city. Ani poslední týden se nezačne příliš šťastně. Trošku vás potrápí zdravotní stav. Inu, s klimatizací je potřeba zacházet opatrně. Neotálejte, rychle udělejte jen co opravdu „hoří“ a pak se zachumlejte do peřin. Ostatně, měli byste trochu zabrzdit a nezanedbávat své soukromí. Partner by mohl totiž ztratit trpělivost…

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vypadá to tak, že budete mít dost extrémní nálady. Držte se raději v pozadí a zbytečně nevyvolávejte diskuzi či dokonce hádku o tom, co se mělo udělat a neudělalo. Dejte si také pozor, abyste nepovedli něco, čeho byste později mohli litovat. Druhý týden by vás mělo čekat překvapení v podobě člověka, kterého jste dlouho neviděli. Udělejte úžasnou party, jakou jste už dávno potřebovali. Skvěle vás naladí a dokonce hladce a bezbolestně vyřešte i své případné partnerské problémy. Věřte, že vše zvládnete a dny budou hned veselejší.

Ryby (21.2. - 20.3.)

V polovině měsíce může dojít k výměně názorů s partnerem, přítelem či nepřítelem nebo nadřízeným. Každý bude hájit svou pravdu a situace bude trochu napjatá. Pokud nemusíte, nedělejte žádné rozhodnutí a nepouštějte se do nepromyšlených investic. Snažte se neopakovat chyby z minulosti, jen tak z nepříjemností skvěle vybruslíte. Také neodkládejte důležité schůzky a jednání, abyste nepropásli správný čas. A nezapomeňte, že smích je nejlepším lékem proti stresu, ale smát se někomu, kdo se nevejde do loňských plavek je přece jen škodolibé.

Doporučujeme

Články odjinud