Horoskop na týden  1.3. – 7.3.

Horoskop na týden 1.3. – 7.3.

Velice příznivý týden, který byste se měli snažit využít pro vyřešení či dořešení toho, co vás nejvíce pálí. Máte nejen mnoho energie, dostatek invence a dobrých nápadů, ale i dost odvahy pustit se po nevyšlapaných stezkách.

Berani Neočekávejte žádné dramatické obtíže, vše by mělo fungovat podle předpokladů. Tento týden je ale příznivý pro milostný či milenecký život. Je stále příznivý čas i pro zimní dovolené a relaxaci.

Býci Jste velice aktivní a budete mít snahu řešit různé situace rychlým a rozhodným způsobem. Budete na to mít i dostatek energie a i nezbytnou dávku štěstí. Pozor na ty, kteří přicházejí s příliš výhodnými nabídkami.

Blíženci Můžete být zavaleni spoustou menších či přímo drobnějších záležitostí, které vám budou brát nejen čas, ale budou znepřehledňovat situaci. Tento čas lze také dobře využít studiem či přípravou.

Raci Velice příznivý týden, který byste se měli snažit využít pro vyřešení či dořešení toho, co vás nejvíce pálí. Štěstěna bude na vaší straně. Je to příznivý čas i pro jednání s nadřízenými o zlepšení vaší finanční situace.

Lvi Postupujte ve všem uvážlivě a nenechte se vtáhnout do nových či nedostatečně probádaných situací. Pozor i na ztráty a drobnější krádeže. Věnujte více času společenským a kulturním záležitostem.

Panny Na jedné straně jste rádi, že máte dost práce, která vám vyhovuje, ale na druhé straně můžete být zahlceni příliš mnoha povinnostmi, které vám budou znemožňovat soustředění a zaměřenost na dlouhodobé plány.

Váhy Poměrně neutrální spíše pracovní a přípravné období, ve kterém je nutné dodělat rozpracované a neodbíhat od rozdělané práce. Můžete být v situaci, kdy bude zapotřebí napravovat nepřesnosti z minula.

Štíři Zvýšená citlivost a vnímavost pro vše nezvyklé a obtížně postižitelné. Obzvláště příznivý čas pro duchovně orientované jedince a pro umělce. Je vhodné pustit se do uskutečňování nezvyklých myšlenek.

Střelci Nedovolte, aby se přes vás převalila hromada malicherností. Zabývejte se nyní jen těmi nejdůležitějšími situacemi, které nesnesou odklad. Žádné konflikty s nadřízenými. Případný úspěch by se vám prodražil.

Kozorozi Mimořádně příznivý čas. Máte nejen mnoho energie, dostatek invence a dobrých nápadů, ale i dost odvahy pustit se po nevyšlapaných stezkách. Štěstí bude při vás stát, a i kdybyste neuspěli, získáte cenné zkušenosti.

Vodnáři Nesnažte se řešit složité situace násilně a direktivně. Buďte nyní spíše pozorovateli situací a střadateli informací, které můžete později využít. Nesnažte se o iniciativní přístup. Nedošli byste uznání, spíše naopak.

Ryby Nepouštějte se do žádných riskantních situací a nespoléhejte na rychlé výsledky. Zaměřte svoji pozornost na činnost, kde můžete očekávat výsledky až za delší čas. Nepřeceňujte své síly.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud