Horoskop na týden  24.10 – 30.10.

Horoskop na týden 24.10 – 30.10.

Nevěřte všemu co uslyšíte a bedlivě rozvažte, komu budete či nebudete důvěřovat. Vyhýbejte se i pokusům o náhodná důvěrná seznámení. Je také vhodná doba na to, abyste použili vaše diplomatické schopnosti a schopnosti jednat.

Berani Příznivě jsou vám naklonění bohové i lidé. Budete mít štěstí v lásce a sexu a také máte příznivý čas na nakupování, ale dávejte si pozor abyste příliš nerozhazovali a neplatili u zboží jen značku a nedostatečnou kvalitu.

Býci Nevymýšlejte nic nového, když to co potřebujete je už vymyšleno. Jen je nutné se k tomu dopracovat. Neutrácejte za předměty, které se tváří jako dražší a honosnější než ve skutečnosti jsou.

Blíženci Nespoléhejte na to, že váš půvab za vás nyní něco vyřeší. Tentokrát se budete muset zamyslet samy. Vyhněte se obchodům s lákavým zboží, především kosmetickým a uměleckým.

Raci Nyní s věnujte více domácnosti, bytu či domu a starejte se o to, jak vypadá bytové zařízení. zda není nutné něco opravit nebo snad i vyměnit. Pokud máte na stěnách již delší dobu tapety, měli byste začít uvažovat i o tom.

Lvi Snažte se mít dostatek přirozeného pohybu, tedy chůze. Také byste měli posilovat vaše páteřní svalstvo,například kliky. Vyhýbejte se nošení těžkých břemen. Zvláště ženy by neměly nosit těžké nákupní tašky.

Panny Pozor na nachlazení dolních cest dýchacích. Nepouštějte se také do žádných nových projektů a raději se snažte dotáhnout do zdárného konce vše co máte rozpracováno. Nemáte ani vhodnou dobu na nějaké významnější investice.

Váhy Máte stále příznivý čas na řešení nějakých nepopulárních nebo již letitých partnerských či manželských situací. Je také vhodná doba na to, abyste použili vaše diplomatické schopnosti a schopnosti jednat.

Štíři Nevěřte všemu co uslyšíte a bedlivě rozvažte, komu budete či nebudete důvěřovat. Nesnažte se nic rozhodovat příliš rychle nebo bez důkladné znalosti věci. Nemáte ani vhodný čas na započetí nových sexuálních vztahů.

Střelci Stále si dávejte pozor za co utrácíte peníze a určitě odhalíte situace, kde jste si dovolili něco trochu nad poměry. Pokud máte umělecké povolání, nepouštějte se do žádných větších rizik a hlavně se nepřeceňujte. Vyhýbejte se i pokusům o náhodná důvěrná seznámení.

Kozorozi Energie vám stále přibývá a také jste stále úspěšnější. Jde ale spíše o drobnější respektive denní úspěchy, než o nějaké dlouhodobé situace. Nejpříznivějším dnem pro vás bude středa, zatímco pravým opakem bude neděle.

Vodnáři Měli byste dělat více pro vaše zdraví. Především by vám prospěla chůze, jízda na kole či alespoň na rotopedu a také pravidelné plavání. Potřebujete totiž pravidelný pohyb jako prevenci proti cévním onemocněním lýtek.

Ryby Neměli byste tak snadno podléhat různým depresím nebo změnám nálad. Jedním z nejdůležitějších prvků vašeho vnitřního života by totiž měla být snaha o jeho uklidnění a stabilitu.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud