Horoskop na týden  5.9. – 11.9.

Horoskop na týden 5.9. – 11.9.

Nepospíchejte s nákupem dražších předmětů a zařízení. Stejnou situaci vidí různí lidé úplně jinak. Budete mít štěstí v lásce, ale i v investicích.

Berani V pondělí a v úterý je nutné si dávat pozor za volantem, při rozhovorech s nadřízenými a při jakékoliv diskusi. Naše sebevědomí by mohlo působit na ostatní dost arogantně. Buďte vstřícnější k vašemu partnerovi (partnerce).

Býci V první polovině týdne se nenechávejte unést hněvem nebo unáhlenými soudy a veškerá důležitá rozhodování, pokud to ale bude možné si nechte na druhou polovinu týdne. Zaměřte se na řešení dlouhodobých záležitostí.

Blíženci Jestliže je pro vás některý týden stvořen přímo pro úspěšnou komunikaci, ale současně pro nesnadné zvládání vaší impulsivnosti, tak je to tento týden. Budete mít štěstí v lásce, ale i v investicích.

Raci V tomto týdnu dejte na váš rozum a vaši racionalitu, která vás nyní na rozdíl od citových hodnocení nemůže zavést a oslepit vás sentimentem. Nepospíchejte s nákupem dražších předmětů a zařízení.

Lvi Nesnažte se obtíže převálcovat a vyřešit silou a čelním útokem. Vaší největší zbraní je nyní laskavost a lidský přístup. Pokud by vám to mělo dělat obtíže, vzpomeňte si některá vaše selhání a nesuďte tak přísně.

Panny Přesný a kritický přístup je sice správný, ale je vždy nutno umět projevit naše lidství a soucit s těmi, pro které je téměř nepřekonatelným problémem to, co je nám radostí. Stejnou situaci vidí různí lidé úplně jinak.

Váhy Pokud budete v první části týdne opatrní a bedliví, budete mít ve druhé části dostatek času i prostoru pro zábavu a relaxaci. Nepodceňujte důležitost odpočinku, dostatku spánku a dobré nálady.

Štíři Nepodléhejte kouzlu rychlých a zdánlivě jasných závěrů. Naučte se přijímat i to, co je pro vás osobně méně příjemné. Nespoléhejte se na vaše city, ale řiďte se více selským rozumem, který je srozumitelný.

Střelci Pozor na nevhodné či přílišné utrácení. Nebojte se předstoupit s vašimi názory před kohokoliv. Vsaďte na otevřenost a sílu upřímnosti. Pro svatby, zásnuby či narození dětí je nejvhodnějším dnem pátek.

Kozorozi Nebudete-li se v tomto týdnu přeceňovat ale naopak setrváte ve skromnosti i když se vám bude dařit lépe něž jindy, tak teprve tím dáte najevo svoji sílu a vyrovnanost. Vaší silnou zbraní bude racionalita.

Vodnáři Nenechte se ovládat hněvem a tím, co by se dalo nazvat "spravedlivé rozhořčení" a spíše se zaměřte na schopnost porozumět ostatním. To se vám ale povede pouze tehdy, pokud k ostatním budete mít stejný vztah jako k sobě samým.

Ryby Nepodléhejte zklamáním a nevyklízejte místo bez boje, i kdyby vám rozum desetkrát říkal abyste utekli. Vaše velikost není v tom co dosáhnete, ale v tom o co usilujete. Dávejte si pozor na ztrátu peněženky.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud