Horoskop na týden 10.4. – 16.4.

Horoskop na týden 10.4. – 16.4.

Máte nebývalý elán a spoustu dobrých nápadů a příležitostí. Některé se vám i podaří dobře využít. Začíná se vám zúročovat dlouhodobá a vytrvalá činnost. Máte také dobré předpoklady pro nakupování předmětů dlouhodobé i krátkodobé spotřeby. Můžete také výhodně investovat.

Berani Provází vás stále dostatek elánu, dobrých nápadů, ale také se vám zvyšuje intenzita sexuálního života. Dlouhodobě máte také zvýšené a zlepšené vnímání duchovních disciplín a stáváte se stále samostatnější.

Býci Složitější situace mohou především mezi zrozenci okolo poloviny znamení Býka, tedy zhruba v prvním týdnu měsíce dubna. Nebuďte tak neústupní a tvrdohlaví a snažte se více hledat kompromisní řešení. Pozor na potíže s páteří.

Blíženci Máte před sebou vcelku velmi příznivý týden naplněný nejen energií a smyslem pro humor, ale také nějakým tím erotickým vzrušením. Budete nejspíš mít i trochu více času věnovat se po večerech rodině, sobě, nebo i partnerce.

Raci Budete mít více práce než byste uvítali, ale současně budete mít i nezvykle mnoho energie a činorodosti, kterou se vám podaří s největší pravděpodobností dobře zúročit. Nutno věnovat zvýšenou pozornost omývání potravin.

Lvi Jestliže jste se v minulosti dlouhodobě přetěžovali a naopak velice málo odpočívali, můžete počítat s nejrůznějšími zdravotními obtížemi, přes chřipky, nachlazení, bolesti zad a kloubů, až po možnosti zánětů žil, dislokace ploténky páteře.

Panny Vaše hvězda začíná zvolna více a více zářit. Začíná se vám zúročovat dlouhodobá a vytrvalá činnost. Máte také dobré předpoklady pro nakupování předmětů dlouhodobé i krátkodobé spotřeby. Můžete také výhodně investovat.

Váhy K tomu, abyste vše zvládnuli budete muset více zapnout, ale rozhodně to bude stát zato, protože tu nemáte vyložené problémy, a nezdá se, že by na vás někde nějaké čekaly. Hlavní pro vás bude umět zachovávat klid a rozvahu.

Štíři Nepodléhejte pesimismu a dívejte se na své trampoty jako na příležitost se v nelehké situaci umět samostatně, rychle a rozhodně rozhodnout. Nepřetěžujte svoji páteř a snažte se pravidelně cvičit, nebo chodit plavat.

Střelci Příznivé období stále trvá. Máte dostatek energie, humoru, nápaditosti i sexuálních tužeb a fantazie. Můžete ale pociťovat určitý nedostatek finančních prostředků, což vám sice klidu nepřidá, ale zase vás to příliš netrápí.

Kozorozi Štěstí vás snad sedí přímo na rameni. To platí především, jste-li narozeni přibližně v prvém týdnu dubna. Budete pociťovat silné pracovní zatížení a budete mít pocit, že je okolo vás zmatek. Vy se z něj ale vždy vynoříte v pravý čas.

Vodnáři Pokud máte pocit, že se vám nic nedaří a že na co sáhnete se nechce pohnout dopředu, nedělejte si z toho hlavu, nedělejte pokud možno zásadní rozhodnutí a počkejte až se situace uklidní.

Ryby Máte nebývalý elán a spoustu dobrých nápadů a příležitostí. Některé se vám i podaří dobře využít. Toto období vám potrvá okolo dvou měsíců a měli byste snažit je co nejvíce zužitkovat, protože taková situace nastává jednou za řadu let.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud