Horoskop na týden 1.10. – 7.10.

Horoskop na týden 1.10. – 7.10.

Konečně byste měli mít možnost si trochu oddechnout a to byste mohli vyžít pro to, abyste věnovali více času nejen sobě samým, ale i vašim partnerům. Dostáváte i větší chuť do života a začínáte se okolo sebe dívat mnohem optimističtěji. Vidíte jak málo stačí k tomu, aby se vám otočila nálada o 180°.

Máte na své straně prakticky veškeré výhody, takže vám nic nebrání se do všeho pustit naplno již od začátku tohoto týdne. Nenechte se ale odradit tím, že budete muset překonávat ve všem určitý odpor.

Nepouštějte se do žádných nových milostných avantýr a také si hlídejte obsah vaší peněženky. Ne však před zloději, ale před vámi. Neměli byste ale na druhé straně ani příliš šetřit.

Budete-li dobře ovládat vaše emoce a nebudete-li na nepříjemné situace reagovat podrážděně a příliš osobně, máte možnost se prosadit a můžete přijít i k nějakým menším penězům. Můžete se také spolehnout na vaši nápaditost.

Můžete pociťovat větší touhu po naplnění vašeho partnerského vztahu, a pokud ho zatím nemáte, budete mít jeho zvýšenou potřebu. Také lze doporučit častější návštěvy kina, divadla a prostě více se věnovat potravě.

Nenechte se rozptylovat společenskými nebo osobními záležitostmi, nevymýšlejte tentokrát také žádné neobvyklosti a snažte se budovat si svoji pozici především laskavým a jasným přístupem bez vedlejších úmyslů.

Nerozčilujte se kvůli každé drobnosti a nebuďte také příliš pedantičtí. Jedna věc je jak situaci vidíte vy, ale druhá, zda jste schopni sdělit své postoje ostatním tak, aby pro ně byly srozumitelní a mohli je také akceptovat.

Máte před sebou opět velice příznivý týden. To se bude projevovat jak na úrovni společenské, tak i na úrovni pracovní. Také vaše milostné či partnerské záležitosti mohou nabrat příznivější kurs.

Vaše partnerské vztahy dostávají poněkud jiný, ale lepší charakter. Dostáváte i větší chuť do života a začínáte se okolo sebe dívat mnohem optimističtěji. Vidíte jak málo stačí k tomu, aby se vám otočila nálada o 180°.

Snažte se více se psychicky opírat o vše v čem máte úspěchy, ale větší péči věnujte oblastem, kde se vám zatím tak nedaří. Důležité ale je neztrácet klid a optimismus a nepodléhat občasným záchvatům vzteku.

Konečně byste měli mít možnost si trochu oddechnout a to byste mohli vyžít pro to, abyste věnovali více času nejen sobě samým, ale i vašim partnerům (partnerkám) nebo i nějakému kulturnímu dění.

Také vy máte velice příznivý čas, který lze využít i pro dovolenou. Pokud to neučiníte, i tak budete úspěšní v zaměstnání, kde se můžete dočkat i lepšího finančního ohodnocení, nebo nějakého.

Pokud jste poněkud otráveni, máte blbou náladu nebo splín, měli byste si něco hezkého koupit, někam si vyjít s partnerem (partnerkou), nebo jít alespoň do kina. Budete také sexuálně trochu aktivnější.

Doporučujeme

Články odjinud