Horoskop na týden 11.7. – 17.7.

Horoskop na týden 11.7. – 17.7.

Před vámi je příjemný týden tak se postarejte o to, abyste ho využili maximálně. Není nejvhodnější čas na dovolenou, ale zato byste si měli dát do pořádku řadu osobních záležitostí. Vezměte si dovolenou.

Berani Drobné starosti sice nezpůsobí vážné obtíže, ale budou vám ubírat čas a energii, které v tomto týdnu nebudete mít zrovna nezbyt. Také v lásce a sexu se nemusí dařit podle očekávání. Vše ale dobře zvládnete.

Býci Budete mít vcelku oddychový a příjemný týden, a nejen to, dokonce se vám bude i dařit v profesionální i soukromé oblasti. Dejte si však pozor, abyste v té eufórii něco nepodcenili nebo nezanedbali.

Blíženci Klidný týden. Na čem vám více záleží se snažte zařídit v prvních dvou dnech tohoto týdne. Později by vám to dalo více práce. Přemýšlejte, zda byste si nemohli nějakými kurzy zvýšit kvalifikaci, nebo i jen rozšířit obzor znalostí.

Raci Můžete prožívat dny zvýšeného úsilí ve všech oblastech. Nezapomínejte, že relaxace a odpočinek by měly vždy přijít včas.. Nedělejte v tomto týdnu žádná ukvapená rozhodnutí. Pozor také na kolena a drobné úrazy.

Lvi Pusťte se do všeho naplno. Nebo si také vezměte delší dovolenou, kterou byste měli strávit tak, abyste se co nejvíce zregenerovali. Na to ale týden nemusí stačit. Před odjezdem si důkladně projděte co vše budete potřebovat.

Panny Můžete si vybrat, zda budete velice úspěšně pracovat aniž se nějak zvlášť vyčerpáte, nebo zda si vezmete dovolenou, která bude vcelku vydařená. Pojedete-li za sluncem a vodou, dávejte si obzvláštní pozor na spálení a na úžeh.

Váhy Není nejvhodnější čas na dovolenou, ale zato byste si měli dát do pořádku řadu osobních záležitostí. Nevystavujte se příliš slunci a také si dejte pozor na nachlazení a prochladnutí oblasti kyčlí a močového měchýře.

Štíři Před vámi je příjemný týden tak se postarejte o to, abyste ho využili maximálně. Nezáleží na tom zda pracovně, v osobních záležitostech, nebo na nějaké příjemné dovolené. Pozor při navazování nových známostí.

Střelci Pokud na vás čeká přes léto mnoho práce, nenechávejte si jí na poslední chvíli. Rozvrhněte si správně nejen čas, ale i to, jak budete nakládat s finančními prostředky. Rozhodně příliš neutrácejte.

Kozorozi Nenechte se zaskočit tím, že se najednou objevilo více práce nebo starostí, než jste původně očekávali. Není to nic vážného, ale bude to chtít čas a soustředění. Snažte se také předcházet konfliktům s partnerem (partnerkou).

Vodnáři Nejspíš budete v tomto týdnu donuceni okolnostmi dělat něco jiného než jste plánovali, ale to není nijak na škodu. Neobávejte se žádných dramatických a nepříjemných situací. Vezměte si dovolenou.

Ryby Očekávejte příznivý týden pracovně i v osobních a intimních vztazích. Budete mít nejen dost energie, ale také optimismu a chuť něco dělat. Věnujte se také více vašemu partnerovi (partnerce), obzvláště budete-li na dovolené.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud