Horoskop na týden 11.8. – 17.8.

Horoskop na týden 11.8. – 17.8.

Snažte se dotáhnout do konce co nejvíce rozpracovaných situací a tak si zajistíte dost času pro započetí nových záměrů. Velice příznivé podmínky pro řešení všeho co potřebuje. Váš mozek pracuje na 100%. Studujte, piště, přemýšlejte.

Pokud máte naplánovanou dovolenou, neměli byste to s výdajem fyzických sil příliš přehánět a více se zaměřit na uvolnění a odpočinek. Pokud budete v zaměstnání, zkuste si dát do pořádku všechny nedodělky.

Nerozčilujte se kvůli drobnostem a zaměřte se především na podstatné a nosné projekty či situace. Budete-li na dovolené, je ideální čas nejen pro relaxaci, ale i pro klidné studium a promýšlení vašeho dalších profesionálního působení.

Vytrvalost přináší ovoce. Snažte se dotáhnout do konce co nejvíce rozpracovaných situací a tak si zajistíte dost času pro započetí nových záměrů. Nerozptylujte své síly do příliš mnoha stran a nepouštějte se do sporů.

Věnujte se více intelektuální zábavě. Více čtěte, studujte a vzdělávejte se. Je čas doplnit a rozšířit své znalosti. Nebojte se ani uvažovat o výhledových změnách Vašeho profesního zaměření či o rozšíření Vaší působnosti.

Máte sice téměř celoživotní předplatné na dostatek energie a elánu, to neznamená, že byste ji měli vynakládat neúčelně. Není nic co by nyní odolalo vaší snaze. Budete mít i řadu příležitostí pro nová společenská setkání.

Velice příznivé podmínky pro řešení všeho co potřebuje. Váš mozek pracuje na 100%. Studujte, piště, přemýšlejte. Budete také jasněji vidět chyby, kterých se dopouštějí ostatní. Proto buďte uvážliví v kritice ostatních.

Vaše společenské a diplomatické schopnosti Vám nyní přijdou velice vhod. Použijte je i v těch situacích, kdy sami nevíte, ale potřebujte poradit jinému. Je čas i pro řešení starších partnerských sporů.

Budete okolo sebe sice vidět řadu nedostatků, ale neměli byste na ně příliš upozorňovat, protože ostatní to nemusí vnímat tak jako vy. Jinak byste se mohli stát rýpaly, kteří postrádají smysl pro to, co ostatní považují za lidské.

Máte mnoho elánu a očekávejte i příliv nových sil. Je to ideální doba pro náročné dovolené stejně jako pro práci na sobě samých. Počítejte s tím, že budete zavaleni prací, ale i nároky na Váš volný čas.

Ideální čas pro jakoukoliv činnost, ať už je to skvělá dovolená, nebo pracovní zatížení v záležitostech osobních či profesionálních. Je příznivý čas i pro promýšlení větších investic do nemovitostí či do bytového vybavení.

Příznivý týden především pro zábavu, nové známosti, společenské styky. Dávejte si ale pozor na poněkud prudší reakce. Nepouštějte se do řešení situací které se vás bezprostředně netýkají. Soustřeďte se na sebe.

Potřebujete klid a uvolnění. Nepřepínejte se a nenuťte se do činnosti, která vám momentálně příliš nejde. Nespoléhejte se také na lidi okolo vás, protože nebudou mít dostatek času. Nerozptylujte své síly.

Doporučujeme

Články odjinud