Horoskop na týden 12.1. – 18.1.

Horoskop na týden 12.1. – 18.1.

Příznivého období je vhodné bezezbytku využít. Nenechte se ničím rozptylovat a odvádět od vaší práce. Máte dost energie i odhodlanosti, ale ve všem postupujte citlivě. Vhodný čas pro intelektovou činnost, učení, skládání zkoušek a pro nové nápady.

Berani Vaší největší předností a zbraní nyní bude rychlé a věcné rozhodování. Bude-li nějaká situace vytrvale odolávat vašim snahám, odejděte od toho a vraťte se k tomu za několik dní či týdnů. Pozor na nachlazení.

Býci Úspěšní budou především ti, kteří jsou zrozeni v posledních deseti dnech znamení Býka. Nenechte se ničím rozptylovat a odvádět od vaší práce. Příznivého období je vhodné bezezbytku využít.

Blíženci V oblasti duševní činnosti si vše dobře pomýšlejte a nepodléhejte unáhleným soudům na základě „instinktů“, které by mohly být tentokrát zcela zavádějící. Nesnažte se také o velké obchody.

Raci Jste dlouhodobě v poněkud vyčerpávajícnějším období, které nejde obejít. Nemá smysl se vztekat ani na jiné ani na sebe. Dívejte se na vaši situaci z nadhledu a uvidíte, že je příznivá.

Lvi Máte dost energie i odhodlanosti, ale ve všem postupujte citlivě. Vhodný čas pro intelektuální činnost, učení, skládání zkoušek a pro nové nápady. Můžete to zkombinovat i s pobytem na horách.

Panny Snažte se toto poněkud klidnější období využít k dostatečnému odpočinku a k nabrání nových sil. Máte neustále tendenci se přepínat. Nespoléhejte se pomoc přátel.

Váhy Jste ještě stále v plném zatížení. Snažte se vše co jde přenést na ostatní, také na ně přenést. Nic ale nepřekonávejte násilím. Pozor na prochladnutí, obtíže s močovými cestami a na menší úrazy kolen.

Štíři Vaše příznivé období stále trvá a začínáte si na to pomalu zvykat. Měl byste ale toto období věnovat i zvýšenému úsilí o vytvoření nových kontaktů či pracovních příležitostí a připravit se tak na případné hubenější období a mít nějakou rezervu.

Střelci Máte dost energie a optimismu, abyste se trochu víc odvázali a vyrazili si z kopýtka. Rozhodně vám to nebude na škodu. Můžete také očekávat zvýšenou přízeň u představitelů druhého pohlaví.

Kozorozi Jste nyní živým dokladem toho, že vynaložená námaha a odpovědný přístup se určitě vyplácí a přináší úspěch. Pozor ale, abyste na druhé nebyli přísnější než na sebe.

Vodnáři Nerozčilujte se kvůli maličkostem, protože ty by vám mohly zcela zbytečně pokazit příjemné a klidné dny tak potřebné pro odpočinek a regeneraci sil. Je vhodný čas i pro oprášení starších kontaktů.

Ryby Také vy máte nyní klidnější týden, pokud si ho ale nebudete chtít komplikovat něčím, co není sice nutné, ale vy si to budete myslet. Ne vše, co se nabízí jako výborná příležitost dobře dopadne.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud