Horoskop na týden 12.10. – 18.10.

Horoskop na týden 12.10. – 18.10.

Máte mimořádně příznivý čas a proto byste jej měli využít co nejúčelněji. Ideální čas pro veškerá jednání ať už soukromá či profesionální a buďte při nich velkorysí a uznalí. Budete aktivní, zábavní a budete působit svěžím dojmem.

Štěstí vám bude přát především v investičních záměrech a větších nákupech. Také v zaměstnání a osobních vztazích budete prožívat dlouhodobě klidnější a stabilnější období. Dávejte si ale pozor na zbrklé reakce.

Máte mimořádně příznivý čas a proto byste jej měli využít co nejúčelněji. Pro někoho to mohou být záležitosti profesionální a pro jiného velice příjemná dovolená nebo i řada příležitostí k novým kontaktům.

Mnoho starostí a nezbytnost investovat i když to nebude zrovna cenově nejvýhodnější. V nákupech buďte opatrní. Nepouštějte se také do žádných nových milostných záležitostí a nebuďte nevrlí.

Nepouštějte se do velkých investic bezhlavě, ale vše si důkladně prozkoumejte, abyste si vybrali tu opravdu nejvhodnější nabídku. Pozor na hazardní hry a pamatujte, že první vyhrání z kapsy vyhání.

Procházíte stále dlouhodobě příznivým obdobím a je vhodný čas i pro jednání s nadřízenými, podřízenými, ale i pro dělání organizačních změn jak v pracovním, tak i v soukromém denním režimu. Cokoliv hodláte udělat rozhodně neodkládejte. Pokud se rozhodnete, hned jednejte.

Poměrně hektické období jak v pracovních, tak i v soukromých záležitostech. Pokud chcete, aby vaše osobní a partnerské vztahy byly poklidné a spokojené, neměli byste reagovat na první našlápnutí, ale vše hodnotit s rozvahou.

Ideální čas pro veškerá jednání ať už soukromá či profesionální a buďte při nich velkorysí a uznalí. Neváhejte ani s realizací dobrých nápadů, o které nyní nebudete mít nouzi, byť by to byly i jen maličkosti.

V této době vám přinese maximální prospěch taková činnost, která bude dělána nezištně a s čistým srdcem. Nezaplétejte se do nových vztahů, byť by i na první pohled vypadaly velice lákavě.

Máte nesnadné období pro veškeré společenské aktivity, jednání osobní i profesionální. Budete aktivní, zábavní a budete působit svěžím dojmem. Snažte se ale řešit všechny situace opatrně a s nadhledem.

V lepším případě budete mít mnoho práce a nebudete vědět co dříve udělat. V horším případě můžete mít naopak práce nedostatek. Ve vztazích se držte spíše všeho osvědčeného a nepouštějte se do riskantních kontaktů.

S ničím neváhejte a pusťte se do všeho s maximálním elánem. Máte dobré vyhlídky uspět v zařizování a jednání. Nespoléhejte se ale na jiné. Neztrácejte také čas společenským povídáním a nezávaznými hovory.

Poměrně vyrovnaný týden ve kterém bude vaše úspěšnost závislá na způsobu jednání. Buďte klidní, zdvořilí a vytrvalí. Úspěch přinese především jednání s opačným pohlavím.

Doporučujeme

Články odjinud