Horoskop na týden 12.12. – 18.12.

Horoskop na týden 12.12. – 18.12.

Máte nyní mimořádnou příležitost změnit či začít měnit vás život a dát se na úplně nové životní stezky. Budete mít řadu příležitostí času se věnovat vlastním koníčkům. Neposlouchejte radily, kteří nemají odpovědnost.

Berani Jakkoliv může být toto období složité a náročné, vy budete plni odhodlání a budete své cíle vidět jasně. Pocit uspokojení a silné sebevědomí vás ale mohou zavést k lehkomyslnosti a podceňování nejrůznějších náročných situací.

Býci Konečně se vám poněkud ulevilo a máte možnost se trochu zotavit. Snažte se proto trochu vysadit a najděte si nějakou činnost vhodnou pro regeneraci sil fyzických i psychických. Budete mít i prostor pro doléčení.

Blíženci Buďte nyní opatrnější a nesnažte se prosazovat vaše nové nápady a ideje. Měli byste se k nim vrátit opět, ale až za několik týdnů. Pak je nejspíš uvidíte v úplně jiném světle. S ničím nyní nespěchejte.

Raci Vaše dosavadní plány a záměry mohou nyní být vystaveny zvýšenou měrou zkouškám, které prověří jejich smysluplnost. Věnujte se nyní více záležitostem souvisejícím s nemovitostmi, starožitnostmi či uměním.

Lvi Na nic nečekejte a pusťte se do všeho s plnou vervou a s optimismem. pokud se ale cítíte po předchozím období vyčerpáni, máte ideální možnosti k relaxaci. Pokud máte také vztah k duchovním záležitostem, dostanete nové impulsy.

Panny Měli byste nyní velice silně přibrzdit, protože chvatná práce nepřináší ani radost ani výsledky. Nenechte se hlavně ničím a nikým. Hlídejte si také horní cesty dýchací, a pokud kouříte, měli byste s tím co nejdříve přestat.

Váhy Jste v mimořádně příznivé kondici. Máte dostatek energie, odhodlání a odvahy i k nějakým novým zkušenostem. Ničeho se neobávejte a dejte naprosto volný průchod vašemu srdci. Máte nyní mimořádnou příležitost změnit či začít měnit vás život a dát se na úplně nové životní stezky.

Štíři Snažte si dát do pořádku všechny resty které máte, ale zatím se do ničeho nového příliš nepouštějte. Pokud jste unaveni, máte dobrou příležitost pro nějaký ten relaxační den,ve kterém se nenechte k ničemu vyprovokovat.

Střelci Můžete se cítit zahlceni novými nápady, příležitostmi a šťastnými okolnostmi. Nepouštějte se ale do velice dlouhodobých projektů s mimořádně zdlouhavou návratností. Neposlouchejte radily, kteří nemají odpovědnost.

Kozorozi Nenechte se vyprovokovat k neuváženým nákupům předraženého zboží a nepouštějte se do nejistých investic. Není ani příznivý čas pro nové známosti a jednání s novými či zatím neznámými obchodními partnery.

Vodnáři Nesnažte se nyní nic uspěchat a ve všem postupujte uvážlivě a budete rozhodně úspěšní. Nicméně běžné záležitosti budete vyřizovat rychle ,snadno a úspěšně. Budete mít řadu příležitostí času se věnovat vlastním koníčkům.

Ryby Pokud máte pocit, že se přes vás vše valí a nemáte dost sil k tomu, abyste vše zvládli, není to jenom tím, že se toho nyní na vás sešlo trochu více, ale také tím, že jste si neudělali dostatečnou selekci úkolů podle důležitosti.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud