Horoskop na týden 12.5. - 18.5.

Horoskop na týden 12.5. - 18.5.

Máte elán i dobré nápady ale hrozí vám ukvapenost a zmatky. Velice příznivý a úspěšný týden jak pro práci, tak pro společenské záležitosti či relaxaci. Pokud se vám nebude dařit podle vašich představ, může to být také tím, že vaše představy neodpovídaly vašim současným možnostem.

Berani Společensky úspěšné období, ve kterém můžete uspět i v profesionálních záležitostech s pomocí milého a příjemného vystupování. Pčojevujte více účasti s ostatními, pokud se dostanou do nepříjemných situací.

Býci Nenechte se ničím vyvést z rovnováhy. Budete mít v tomto období velmi mnoho práce, která ne vždy přinese efekt, který byste mohli očekávat. Vyhýbejte se konfliktům a snažte se řešit spory dohodou.

Blíženci Úspěch vám nyní přinese klidné a rozvážné jednání. Můžete zažít řadu překvapení, ale nenechte se tím ovlivnit. Nakonec to vždy dopadne trochu jinak a ukvapený i reakcemi si můžete mnoho pokazit.

Raci Neutrální a tudíž příznivé období ve kterém byste se měli zaměřit především na dodělání všech restů, které se vám nahromadily. Můžete se ale dočkat příjemných překvapení a měli byste je využít.

Lvi Pamatujte, že nemusíte vše co spěchá vyřešit a rozhodnout hned. Ukvapeností můžete ledaco přehlédnout nebo nedomyslet. Budete-li unaveni a vyčerpáni, neřeště to přejídáním ale odpočinkem.

Panny Máte elán i dobré nápady ale hrozí vám ukvapenost a zmatky, pokud si neuděláte jasné prioroty co řešit dříve a co potom. Nesnažte se lámat věci přes koleno a dokažte, že umíte čekat a být trpěliví.

Váhy Velice příznivý a úspěšný týden jak pro práci, tak pro společenské záležitosti či relaxaci. Mohou se objevit pří znivé nabídky pro koupi a prodej. Nevyhazujte ale peníze za zbytečný luxus.

Štíři Pokud se vám nebude dařit podle vašich představ, může to být také tím, že vaše představy neodpovídaly vašim současným možnostem. Netrapte se tím. Stále vám hrozí menší zdravotní obtíže a vyčerpanost.

Střelci Máte před sebou mnoho práce, ale radostné. Můžete si významně vylepšit vaše životní prostředí nebo koupit něco hezkého na sebe nebo si udělat radost něčím, na co už delší dobu myslíte.

Kozorozi Velice příznivý čas pro práci, především pro obchodní činnost a pro finanční zhodnocení vaší práce. Můžete také investovat do zlepšení vašeho pracovního prostředí nebo zvýšení komfortu práce.

Vodnáři Vaším největším nepřítelem by nyní mohla být naštvanost na sebe či druhé. Není to ale žádné řešení. Pokud byste potřebovali uvolnit své rozhořčení, jděte do fit centra nebo si zaplavat a tak se uvolníte.

Ryby Vcelk příznivý čas, ve kterém se mohou objevit zajímavé podněty a nápady. Pro jejich uskutečnění ale zatím není prostor a potřebují čas na to, abyste je mohli dotáhnout do konce. Nespěchejte.

autor: Doc. Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud