Horoskop na týden 13.7. – 19.7.

Horoskop na týden 13.7. – 19.7.

Ideální týden pro zábavu a pro intimní i společenské radovánky. Příznivý čas i pro sportovně laděnou dovolenou, ať už u moře nebo na horách. Budete mít extrémně zvýšenou citlivost a intelektuální výkonnost. Je to ideální čas i pro jednání s nadřízenými nebo na úřadech.

Příznivý týden pro veškeré společenské aktivity a zábavu na dovolené. Zábava, flirt, sex, noví přátelé. Dlouhodobě příznivé i pro investiční záměry. Musíte ale být vytrvalí.

Nepouštějte se do větších investic a nevydávejte peníze za luxusní zboží. Snažte se raději něco ušetřit. Nebojte se ale přemýšlet více dopředu a plánovat novou budoucnost.

Pozor na prochladnutí, infekce horních cest dýchacích a na dietní chyby. Hrozí i infekční onemocnění z pokousání nějakým hmyzem. Pozor i na klíšťata. Jinak dobrý týden.

Nebojte se nových a překvapivých nápadů, které Vám mohou příznivě změnit budoucnost. Také ve společnosti buďte aktivnější a budete příznivě vnímání. Zlepšíte si i sebevědomí.

Ideální týden pro zábavu a pro intimní i společenské radovánky. Příznivý čas i pro sportovně laděnou dovolenou, ať už u moře nebo na horách. Pozor na prochladnutí.

Procházíte nyní trochu extrémním obdobím. Buď budete mít práce až nad hlavu a nebudete stíhat, nebo Vám naopak práce může chybět. Ve druhém případě se snažte více odpočívat.

Vstupujete do velice příznivého období ve všech oblastech života, ale to neznamená, že Vám dosažení úspěchu nedá dost práce. Budete ale mít dost štěstí a i proto uspějete.

Budete mít extrémně zvýšenou citlivost a intelektuální výkonnost. Je to ideální čas i pro jednání s nadřízenými nebo na úřadech. Příznivý čas i pro veškeré umělecké profese.

Nepouštějte se do rizikových obchodů ani do nepromyšlených situací. Spoléhejte se nyní spíše na zaběhané a ověřené praktiky. Vyhněte se konfliktům a nepřemáhejte odpor násilím.

Již delší dobu procházíte obdobím, ve kterém se toho může ve Vašem životě mnoho změnit. I když ještě nemusíte mít jasno v čem, a jak, nebojte se toho a radostně to očekávejte.

Užívejte si dovolenou nebo úspěšnou práci a nenechte se ničím vyvést z rovnováhy. Jste ve šťastném období. Otevírá se před Vámi i řada nových příležitostí, tak je nepropásněte.

Vaše nejsilnější stránka je hluboká emotivita, schopnost soucitu a porozumění. Proto nyní buďte více pozorovateli než vykonavateli. Vsaďte na dlouhodobé záměry.

Doporučujeme

Články odjinud