Horoskop na týden 14. 7. – 20. 7.

Horoskop na týden 14. 7. – 20. 7.

Můžete počítat s přílivem energie, elánu a chuti do života. Také ve vašem intimním životě může dojít k příznivým změnám. Máte ideální období pro řešení jak krátkodobých tak i dlouhodobých situací. Očekávejte klidný průběh týdne, a to ať už jste na dovolené nebo v pracovním procesu.

Berani Do ničeho se nehrňte a raději vše pozorujte. Jakékoliv ukvapené jednání by vám mohlo následně zkomplikovat život. Také v partnerských vztazích buďte vstřícnější.

Býci Můžete počítat s přílivem energie, elánu a chuti do života. Také ve vašem intimním životě může dojít k příznivým změnám. Očekávejte nová setkání a nové impulzy. Máte příznivý čas pro nakupování.

Blíženci Pozor na ukvapenost a nepromyšlené rychlé reakce. Nenechte se také záhnout do zbytečných sporů. Nezapémeňte, že i v létě se můžete nestydnout nebo přijít k zánětům horních cest dýchacích.

Raci Máte ideální období pro řešení jak krátkodobých tak i dlouhodobých situací. Příznivý čas pro změny v bydlení a pro zařizování či dovybavování domácností vším, co vám zpříjemní život.

Lvi V celku neutrální či příznivý týden. Vhodný pro dovolené, cestování a všechny druhy aktivního odpočinku. Můžete si ale také připravovat informace či materiály pro vaší pozdější práci.

Panny Dbejte více na pravidelnou životosprávu a nesnažte se po nocích nehnat čas. Nedostatek spánku a nepromyšlené jednání mohou být vašimui největšími nepřáteli. Spory řešte smírně.

Váhy Zachovejte si svůj klid a vyrovnanost. Neotevírejte žádné staré spory a nesnažte se mít za všech okolností pravdu či poslední slovo. Pozor na prochladnutí ledvin a celé oblasti bederní páteře.

Štíři Procházíte stále velice příznivý období kdy nejen že sklízíte ovoce své dřívější činnosti, ale také náte možnost si vytvářet další pracovní prostor a nové osobní známosti.

Střelci Snažte se zachovat si v reůzných konflitních situacích odstup a nenechte se vtáhnout do žádných malicherných sporů. Posuzujte chyby ostatních smířlivěji a s větší tolerancí.

Kozorozi V tomto týdnu není vhodná doba na otevírání domácích či rodinných problémů, ale je naopak velice příznivý čas vyřešit rychlými rozhodnutími a jednáními na úřadech celou řadu situací.

Vodnáři Očekávejte klidný průběh týdne, a to ať už jste na dovolené nebo v pracovním procesu. V zaměstnání si budete moci dovolit jet na půl plynu a objevit kouzlo práce vykonávané v klidu a beze spěchu.

Ryby Budete-li nyní jednat trochu proti vaší přirozenosti, to jest razantnějí, překvapivěji, budete překvapei řadou pozitivních výsledků. Pozor, aby vám z pusy neulétlo něco, čeho byste pak litovali.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud