Horoskop na týden 14.12. – 20.12.

Horoskop na týden 14.12. – 20.12.

Máte příznivý týden pro poslední vánoční nákupy. Bude se vám dařit i při jednáních a v osobním styku obecně. Jste na počátku velice příznivého a dlouhodobého období, které bude náročné a vyčerpávající.

Máte mnoho dobrých nápadů a dostatek energie k jejich realizaci. Nepouštějte se ale v této předvánoční době do ničeho nového. Věnujte se raději rekapitulaci odcházejícího roku.

Máte příznivý týden pro poslední vánoční nákupy. Bude se vám dařit i při jednáních a v osobním styku obecně. Jste na počátku velice příznivého a dlouhodobého období, které bude náročné a vyčerpávající.

Pozor na přílišné roztříštění sil, nepozornost a nesoustředěnost. Dostanete-li se do konfliktních situací, snažte se je vyřešit dohodou, nebo je odsuňte na pozdější dobu. Pozor na nachlazení horních cest.

Snažte se vstoupit do příštího roku s čistým stolem, abyste za sebou nevláčeli příliš mnoho nedořešených situací, především v pracovních a v osobních záležitostech. Udělejte si radost a kupte si něco hezkého do bytu.

Velice příznivý týden,ve kterém můžete učinit i významná rozhodnutí a předsevzetí. Pozor ale na přílišné sebevědomí a na jednání, kterým byste dávali příliš najevo vysoké mínění, které o sobě můžete mít.

Vaším nepřítelem číslo jedna není ve skutečnosti množství práce, která je před vámi, ale vaše obavy zda vše stačíte tak jak byste si představovali. Nedělejte si z toho hlavu ale jen si určete pořadí důležitosti.

Nepřehánějte to s konzumací alkoholu při různých společenských příležitostech a snažte se vyhýbat se osobním konfliktům. Nepouštějte se také v této době do větších investic a raději je nechte na příští rok.

Situace by se vám měla neustále vylepšovat. Bude vám přibývat optimismu, ubývat starostí a budete mít i více energie. Nesnažte se ale řešit obtížné situace rychle či násilně. Máte příznivý čas pro nakupování i obchodní jednání.

Nenechte se v žádném případě nikým vyprovokovat k prudkým a neuváženým reakcím. Uspějete především milým a příjemných chováním. Podívejte se na obtížné situace z větší vzdálenosti.

Budete mít přesně to, co si uděláte a zařídíte sami. Nemusíte se nyní obávat žádných nepředvídaných katastrofických situací. Hodláte-li ale udělat nějakou větší investici, měli byste si důkladně zmapovat.

Nenechte se odrazovat od vašich dlouhodobých cílů drobnými neúspěchy, protože ty jsou zanedbatelné. Neslevujte také z vašeho entuziasmu vidět situace v dobrém světle. Váš zdravotní stav je vyhovující.

Díky své citlivosti vidíte a cítíte to, o čem ostatní nemají často ani tušení. Proto se tím co cítíte nenechte tolik ovlivňovat. Nepodléhejte také obavám z toho, co ve skutečnosti ani nemusí nastat nebo ani nenastane.

Doporučujeme

Články odjinud