Horoskop na týden 14.3. – 20.3.

Horoskop na týden 14.3. – 20.3.

V tomto týdnu se věnujte naplno své profesi a neztrácejte příliš mnoho času v radovánkách. Štěstí se na vás začíná usmívat. Úspěšní budou zpěváci, herci a moderátoři.

Berani I v tomto týdnu budete mít dostatek energie a činorodosti. Budete schopni svým nasazením překonat prakticky veškeré obtíže, jejichž vyřešení bude závislé jen na vás. To platí o celém týdnu.

Býci Štěstěna už delší dobu stojí těsně u vás a snaží se Vám pomoci. Koncem tohoto týdne ji budete moci ocenit v podobě hezkých milostných zážitků, zvláště pokud jste narozeni ve třetí dekádě tohoto znamení. Zabraňte prochladnutí.

Blíženci V tomto týdnu se věnujte naplno své profesi a neztrácejte příliš mnoho času v radovánkách, které by vám moc radostí nepřinesly, ale naopak by vám mohly vytahat z kapes dost peněz. Vyhněte se na pracovišti sexuálnímu harašení.

Raci Štěstí se na vás začíná usmívat. Máte vhodný týden pro nakupování nejen oblečení, kosmetiky a podobně, ale i pro větší investice. To platí především o první polovině tohoto týdne. Ne však o sobotě, kterou věnujte především relaxaci.

Lvi Stále procházíte obdobím snížené imunity k chřipkovým onemocněním nebo z nachlazení. Měli byste určitě cvičit a zpevňovat si svalstvo hrudní páteře. Nedělejte ve svém životě žádné podstatné změny.

Panny Zatímco se vaše profesionální působení neustále zlepšuje a vaše vyhlídky na polepšení jsou také lepší, vaše peněženka by mohla doznat nějaké menší ztráty, pokud nebudete při nakupování dosti opatrní.

Váhy Dlouhodobě příznivé postavení většiny planet vůči vašemu znamení je natolik příznivé, že byste si mohli vyrazit i na nějakou hezkou dovolenou. Pokud to ale neuděláte, bude i tak pro vás průběh týdne příjemný.

Štíři Pokud budete v tomto týdnu potřebovat udělat vážnější rozhodnutí nebo mít důležitá setkání či jednání, udělejte to nejlépe v prvních třech dnech týdne, zatímco ve zbytku týdne buďte ve všem opatrnější a nevěřte všemu co slyšíte.

Střelci Neplýtvejte zbytečně vašimi silami na dobývání srdce vašeho kolegy (kolegyně) a raději se soustřeďte na profesionální záležitosti. Zbytečně byste totiž mrhali nejen energií, ale i časem, který se pak už dohnat nedá.

Kozorozi Procházíte sice nepříliš snadným ale zato úspěšným obdobím ve všech směrech. Budete mít úspěchy v profesionálním i osobním životě. Máte i dobré vyhlídky na slušné nákupy či investice.

Vodnáři Přesto, že to nejméně příznivé období máte na nějaký čas za sebou, neměli byste ztrácet obezřetnost, především ve finančních záležitostech. Neinvestujte do ničeho větší peníze a nebo vše důkladně předem prověřte a neukvapujte se.

Ryby Začíná se vám více dařit. To pocítí především ti, kteří mají nějaké umělecké nadání. Úspěšní budou zpěváci, herci a moderátoři. Podobně i učitelé, pokud se ale věnovali dostatečně své přípravě.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud