Horoskop na týden 14.6. – 20.6.

Horoskop na týden 14.6. – 20.6.

Budete společenští, zábavní a pozorní, a přitom neztratíte nic ze své autoritativnosti. Mimořádně příznivé období především pro ty, jejichž pracovní náplní jsou kontakty, pohyblivost a využívání široké palety komunikačních prostředků.

Berani Velice příznivý týden pro veškerou komunikaci, učení, sbírání a vyhodnocován ní informací, stejně jako pro obchodní jednání a řadu menších cest. Dávejte si ale pozor na příliš rychlé a spontánní reakce.

Býci Jste stále a dlouhodobě v období, ve kterém lze vyřešit řadu situací a obtíží silovým pojetím a velkým nasazením. Máte také šťastnou ruku při investicích i menších nákupech, především jarního a letního zboží.

Blíženci Máte hodně energie a potřeby po pohybu, komunikaci a po společenských kontaktech. Nebuďte ale příliš rozverní a také zacházejte opatrněji s penězi. Vybírejte dobře při nákupu obuvi.

Raci Máte chuť řešit různé situace nebývale rozhodně a to vás může svádět i k trochu ukvapeným definitivním řešením, kterých byste mohli později litovat. Budete mít sklon k dobrodružnějšímu jednání než jindy.

Lvi Obzvláště příznivý čas pro uplatnění vašich lvovských schopností. Budete společenští, zábavní a pozorní, a přitom neztratíte nic ze své autoritativnosti. Je vhodný čas pro uskutečnění organizačních změn.

Panny Buď vás bude zmáhat množství různých spíše otravných činností před kterými nebudete moci uhnout, nebo nebudete mít tolik energie a chuti, abyste se pustili do toho, co na vás sice již delší čas čeká.

Váhy Mimořádně příznivé období především pro ty, jejichž pracovní náplní jsou kontakty, pohyblivost a využívání široké palety komunikačních prostředků. Ideální čas pro učení a skládání různých zkoušek.

Štíři Sledujte vytrvale a neúnavně vaše cíle a nenechte se ničím odrazovat. Věřte, že vámi vynaložená energie nepřijde nazmar, ale určitě se dobře zhodnotí. Dávejte si pozor na ty, kteří nedrží slovo.

Střelci Někteří z vás mohu v tomto období ztratit své sebevědomí, ale jiným zase může sebevědomí neúměrně stoupnout a mohou se silně přeceňovat. Snažte se plnit vše co slíbíte a proto své síly nepřepínejte.

Kozorozi V životě každého člověka nastanou situace, že ať se zachováte jak se zachováte, vždy bude něco někomu překážet. Proto si z toho nedělejte těžkou hlavu. Rozhodujte se podle vlastního svědomí.

Vodnáři Nespoléhejte se na štěstí, které nyní máte vrchovatě. Nic nepodceňujte a na vše se dobře připravte. Jen tak můžete nejlépe využít a nepropásnout vaše skvělé období, které je nyní před vámi.

Ryby Jakkoliv budete mít elánu nadbytek, do ničeho se nepouštějte bez důkladného promyšlení. Nevěřte všemu co slyšíte a informace pro vás významné si ověřte i z jiných stran.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud