Horoskop na týden 14.8. – 20.8.

Horoskop na týden 14.8. – 20.8.

Nedejte pouze na to co uslyšíte, ale vše si pokud možno ověřujte sami. Pokud máte nějaké nedořešené partnerské situace, je nyní vhodná doba pro jejich projednání. S ničím zbytečně neotálejte a snažte se mít za všech okolností iniciativu.

Berani Pokud máte naplánovanou dovolenou, měli byste pořádně vyzkoušet vaši fyzickou kondici a nebo ji ještě více zdokonalit. Budete na to mít dost sil i odhodlání. Týden je ale vhodný i pro nějaká zásadnější rozhodnutí.

Býci Nerozčilujte se kvůli drobnostem a nevěšte hlavu nepůjde-li vše podle vašich představ. Budete-li na chatě, nepřehánějte to s fyzickou námahou a nesnažte se řešit různé záležitostí násilím.

Blíženci Vytrvalost přináší ovoce. Snažte se dotáhnout do konce co nejvíce rozpracovaných situací a tak si zajistíte dost času pro započetí nových záměrů. S ničím zbytečně neotálejte a snažte se mít za všech okolností iniciativu.

Raci věnujte se více intelektuální zábavě. Více čtěte a vzdělávejte se. Není nejvhodnější čas pro nové známosti a nezávazné laškování a flirty. Potřebujete-li si doplnit vaše znalosti, je nyní vhodný čas.

Lvi Máte přebytek energie a elánu. Není nic co by nyní odolalo vaší snaze. Budete mít i řadu příležitostí pro nová společenská setkání, pro zábavu, relaxaci i pro sexuální uvolnění. Vše dobře připravte .

Panny Velice příznivé podmínky pro řešení všeho, co potřebuje, aby váš mozek pracoval na 100%. Studujte, piště, přemýšlejte. Budete ale také jasněji vidět chyby, kterých se dopouštějí ostatní. Pozor s kritikou ostatních.

Váhy Vaše společenské a diplomatické schopnosti budete moci uplatnit ve společnosti nových přátel. Pokud máte nějaké nedořešené partnerské situace, je nyní vhodná doba pro jejich projednání.

Štíři Budete-li okolo sebe vidět řadu nedostatků, neměli byste na ně příliš upozorňovat, protože ostatní to nemusí vnímat tak jako vy. Jinak byste se mohli stát rýpaly, kteří postrádají smysl to, co ostatní považují za lidské.

Střelci Máte mnoho elánu a očekávejte i příliv nových sil. Je to ideální doba pro náročné dovolené stejně jako pro práci na sobě samých. Budete mít i možnost trochu více utrácet a koupit si něco pro radost.

Kozorozi Buďte opatrnější ve výdajích a budete-li kupovat cokoliv dražšího, náležitě si prověřte nejen kvalitu, ale i užitné hodnoty. Nedejte pouze na to co uslyšíte, ale vše si pokud možno ověřujte sami.

Vodnáři Příznivý týden především pro zábavu, nové známosti, společenské styky. Dávejte si ale pozor na poněkud prudší reakce. Nepouštějte se do řešení situací které se vás bezprostředně netýkají.

Ryby Potřebujete klid a uvolnění. Nepřepínejte se a nenuťte se do činnosti, která vám momentálně příliš nejde. Nespoléhejte se také na lidi okolo vás, protože nebudou mít dostatek času. Nerozptylujte své síly.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud