Horoskop na týden 15.10. – 21.10.

Horoskop na týden 15.10. – 21.10.

V této době vám přinese maximální prospěch taková činnost, která bude dělána nezištně a s čistým srdcem. Budete aktivní, zábavní a budete působit svěžím dojmem. S ničím neváhejte a pusťte se do všeho s maximálním elánem.

Štěstí vám bude přát především v investičních záměrech a větších nákupech. Také v zaměstnání a osobních vztazích budete prožívat dlouhodobě klidnější a stabilnější období. Dávejte si ale pozor na zbrklé reakce.

Máte příznivý čas a proto byste jej měli využít co nejúčelněji. Pro někoho to mohou být záležitosti profesionální a pro jiného velice příjemná dovolená nebo i řada příležitostí k novým kontaktům osobním i pracovním.

Mnoho starostí a nezbytnost investovat i když to nebude cenově nejvýhodnější. Nepouštějte se do nových milostných záležitostí a nebuďte nevrlí, pokud se osobní záležitosti nebudou vyvíjet podle vašich představ.

Nepouštějte se do velkých investic bezhlavě, ale vše si důkladně prozkoumejte, abyste si vybrali tu opravdu nejvhodnější nabídku. Pozor na hazardní hry a pamatujte, že první vyhrání z kapsy vyhání.

Procházíte stále dlouhodobě příznivým obdobím a je vhodný čas i pro jednání s nadřízenými, podřízenými, ale i pro dělání organizačních změn jak v pracovním, tak i v soukromém denním režimu.

Poměrně hektické období jak v pracovních, tak i v soukromých záležitostech. Pokud chcete, aby vaše osobní a partnerské vztahy byly poklidné a spokojené, neměli byste reagovat na první našlápnutí, ale vše hodnotit s rozvahou.

Ideální čas pro veškerá jednání ať už soukromá či profesionální a buďte při nich velkorysí a uznalí. Neváhejte ani s realizací dobrých nápadů, o které nyní nebudete mít nouzi,byť by to byly i jen maličkosti.

V této době vám přinese maximální prospěch taková činnost, která bude dělána nezištně a s čistým srdcem. Nezaplétejte se do nových vztahů, byť by i na první pohled vypadaly velice lákavě.

Máte nesnadné období pro veškeré společenské aktivity, jednání osobní i profesionální. Budete aktivní, zábavní a budete působit svěžím dojmem. Snažte se ale řešit všechny situace opatrně a s nadhledem.

V lepším případě budete mít mnoho práce a nebudete vědět co dříve udělat. V horším případě můžete mít naopak práce nedostatek. Ve vztazích se držte spíše všeho osvědčeného a nepouštějte se do riskantních kontaktů.

S ničím neváhejte a pusťte se do všeho s maximálním elánem. Máte dobré vyhlídky uspět v zařizování a jednání. Nespoléhejte se ale na jiné. Neztrácejte také čas společenským povídáním a nezávaznými hovory.

Poměrně vyrovnaný týden ve kterém bude vaše úspěšnost závislá na způsobu jednání. Buďte klidní, zdvořilí a vytrvalí. Úspěch přinese především jednání s opačným pohlavím.

Doporučujeme

Články odjinud