Horoskop na týden 15.11. – 21.11.

Horoskop na týden 15.11. – 21.11.

Při nakupování dejte více na své instinkty a na váš úsudek, než na snahu prodavačů vám vnutit to, co potřebují prodat. Máte nyní zesílenou schopnost velice dobře působit na vaše okolí. Vaše přímé, otevřené a přitom romantické myšlení vám nyní umožní i příjemnou společenskou seberealizaci.

Berani Stále jste v období, ve kterém pro vás bude výhodnější se naplno věnovat Pracovním než společenským záležitostem. Budete-li nakupovat nějaké zimní oblečení či vybavení, nenechte si nic vnucovat.

Býci Při řešení různých mezilidských situací a při výměnách názorů se držte trochu zpátky. Díky příliš ofenzivnímu přístupu byste si mohli zbytečně vyrábět osobní nepřátele aniž byste tím cokoliv získali.

Blíženci Otevírají se před vámi nové možnosti a máte úspěch prakticky ve všem. Nevyhýbejte se společenským událostem, různým přátelským návštěvám a v případě potřeby se neostýchejte požádat o pomoc vaše přátele.

Raci Neztrácejte čas a energii neplodnými či pouze společenskými hovory . Máte nyní možnost velice tvořivě a nezvykle řešit některé složité situace a vše, co jste zatím odkládali. Nebojte se nových pohledů.

Lvi Jste nyní v téměř ideálním období, ve kterém můžete působit na své okolí nejen svým osobním kouzlem, ale i schopností se vcítit do situace ostatních a umíte i několika veselými slovy povzbudit.

Panny Nechybí vám ani síly ani chuť do práce, ale neměli byste se příliš rozptylovat mnoha zájmy a příliš roztříštěnou činností. Na každou činnost si nechte více hodin pohromadě a nepřebíhejte od jednoho k druhému.

Váhy Velice příznivý čas téměř pro jakoukoliv duševní činnost. Máte nyní zesílenou schopnost velice dobře působit na vaše okolí a cítil lépe i potřeby ostatních. Snažte se udělat si i více času jen pro sebe samé.

Štíři Máte nyní více energie než jindy a vhodný čas ji nasměrovat i do fyzické práce. Ať už v bytě, na chalupě či na zahradě. Pozor ale na prochladnutí a také nenoste příliš těžká břemena kvůli bederní části páteře.

Střelci Vaše přímé, otevřené a přitom romantické myšlení vám nyní umožní i příjemnou společenskou seberealizaci. Máte nyní dobré předpoklady i pro náročnou duševní činnost. Udělejte si více času na své partnery.

Kozorozi Nerozptylujte se nepodstatnostmi a nevěřte všemu co nemáte dobře a z více stran ověřeno. Při nakupování dejte více na své instinkty a na váš úsudek, než na snahu prodavačů vám vnutit to, co potřebují prodat.

Vodnáři Jste stále ve velice příznivém období, které ukazuje na novou životní cestu nebo na úspěšné završení cesty dosavadní. Nyní je čas odpočinku, kdy byste měli nalézt čas i pro zamýšlení se nad dalším směřováním.

Ryby Ať už se nyní dostanete do jakékoliv situace, snažte se vždy o jasná a zřetelná řešení. Nepouštějte se do složitých úvah typu „coby kdyby“ a nehledejte pro nic složitá vysvětlení.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud