Horoskop na týden 15.3. - 21.3.

Horoskop na týden 15.3. - 21.3.

Nepřeceňujte své síly, nespoléhejte na okamžité nápady a obtížné situace si důkladně promýšlejte. Obzvláště budete mít úspěch u druhého pohlaví. Pokud jste dosud pilně pracovali budete sklízet zaslouženou úrodu.

Berani Vcelku příznivý nepříliš výrazný týden, ve kterém bude zapotřebí více vytrvalosti a soustředěného úsilí na řešení jen na několika vybraných úkolů. Nepočítejte s žádnými mimořádnými obtížemi.

Býci Neobávejte se jít do obtížných situací naplno a se vší silou. Budete-li si počínat slušně a s dostatečnou rozhodností, úspěch vás nemine. Je ideální doba pro partnerskou i mileneckou lásku.

Blíženci Nepřeceňujte své síly, nespoléhejte na okamžité nápady a obtížné situace si důkladně promýšlejte. Pozor také na zbytečné utrácení a příliš sebevědomé chování, kterým byste si mohli uškodit.

Raci Přesto, že máte dost starostí a nic nemáte takříkajíc zadarmo, vaše vytrvalost a úsilí budou odměněny. Velmi příznivý čas pro nakupování oblečení, bytového zařízení, módních doplňků.

Lvi Buďte opatrní, abyste nedávali najevo vaši převahu tam, kde by se to nesetkalo s pochopením. Neuplatňujte také příliš autoritativně své představy a svá rozhodnutí vždy raději konzultujte.

Panny Bude se vám nejspíš dařit vše, na co sáhnete. Obzvláště budete mít úspěch u druhého pohlaví. Je také nejvyšší čas poohlédnout se po jarním a letním oblečení. Máte na to obzvláště dobré příležitosti.

Váhy Vcelku neutrální týden, který můžete využít nejen k rekapitulaci minulého období, ale i k pozastavení se a k promýšlení vašeho dalšího životního nasměrování. Nezabývejte se drobnostmi.

Štíři Štěstěna vám stále přeje a máte dost nápadů, sil i vytrvalosti k jejich uskutečňování. Pouze v oblasti intimních vztahů byste si nejspíš vše představovali jinak. Nerozčilujte se a nemyslete na to.

Střelci Je čas práce a ne zábavy. Proto se soustřeďte na to, abyste vyřídili ty největší resty a mohli začít s čistým stolem. Neodkládejte na později vyřizování záležitostí, do kterých se vám nechce.

Kozorozi Pokud jste dosud pilně pracovali budete sklízet zaslouženou úrodu. Neobávejte se trávit více času společenskou zábavou, relaxací či jinou spontánní radostnou činností. Potřebujete nyní výrazně regenerovat.

Vodnáři Nespoléhejte se na přátele a nejrůznější pomocníky, ale pouze na sebe. Nepouštějte se do nových milostných dobrodružství a v partnerských vztazích buďte opatrnější, aby vám neuklouzla ostřejší slůvka.

Ryby Stále procházíte velice aktivním a příznivým obdobím ve kterém se můžete opřít nejen o své schopnosti, ale i pomocné ruce přátel a řadu šťastných situací a okolností. Máte také nyní zesílený sexepíl.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud