Horoskop na týden 15.8. – 21.8.

Horoskop na týden 15.8. – 21.8.

Nejvíce vám nyní prospěje klid a vyrovnanost. Budete mít řadu nových nápadů a také chuť je prosadit a uskutečnit. Přímo ideální období pro společné dovolené.

Berani Budete patřit k těm, kteří z tohoto týdne mohou nejvíce profitovat. Budete mít řadu nových nápadů a také chuť je prosadit a uskutečnit. Buďte ale opatrní a hledejte raději cesty menšího odporu než použití metod násilných.

Býci Opatrnost je matkou moudrosti a to pro vás nyní platí nejen v oblasti pracovní, ale i osobní. Vyhýbejte se především osobním a partnerským sporům. Měli byste si začít více hlídat tělesnou váhu a také nemáte dostatek pohybu.

Blíženci Počítejte se značným přílivem energie, ale také s tím , že nebudete vědět jak ji dříve využít. Budete mít tendenci řešit vše rázně a z jedné vody na čisto. Nastal i příznivý čas pro nějaké výraznější organizační změny.

Raci S ničím nespěchejte a vše si nechte raději pořádně projít hlavou. Nehrozí vám sice žádné akutní nebezpečí, ale každé nevydařené rozhodnutí člověka mrzí. Nepouštějte se také do větších investic a neukvapujte se s většími nákupy.

Lvi Ne vše je vhodné překonávat silou a rozhodností. Nesnažte se také tvrdohlavě prosazovat své představy, pokud narazíte na značný odpor. Pozor na prochladnutí a namožení především v bederní a krční části páteře.

Panny Bystrost, pohotovost a dobrý postřeh jsou sice pro život velice důležité, ale neměli byste zapomínat na dlouhodobé cílevědomé směřování. Jste stále v období, ve kterém není čas na větší relaxaci nebo snění.

Váhy Procházíte dlouhodobým a velice příznivým obdobím, kdy byste měli sklízet ovoce své předchozí práce. Neobávejte se pustit do nevyzkoušených situací a nebojte se více riskovat. Přímo ideální období pro společné dovolené.

Štíři Spokojeným a vyrovnaný je jen ten, kdo dokáže v každé situaci vidět jen to příznivé a špatnému se příště vyhnout bez sebeobviňování a s úsměvem. Pozor na menší úrazy díky nepozornosti, nesoustředěnosti.

Střelci Překonali jste nejednoduché období a vcházíte opět do lepších časů. Nestěžujte si na nepřízeň ostatních a hledejte co můžete udělat sami. Budete na to mít nejen dost energie, ale i dostatek neotřelých nápadů.

Kozorozi Nebudete-li mít hned ve všem úspěch, nepodléhejte panice. Soustřeďte se klidně na jednu situaci po druhé a uvidíte, že vše zvládnete s přehledem. Nepouštějte se ale do nových partnerský vztahů.

Vodnáři Nejvíce vám nyní prospěje klid a vyrovnanost. Žádná kaše se nikdy nejí tak horká, jak se uvaří. Mnoho můžete také pokazit, budete-li jednat ukvapeně. Nesnažte se proto řešit dopředu situace, které potom vůbec nemusí nastat.

Ryby Vcelku neutrální týden ve kterém budete mít dost času na vyřízení osobních či soukromých záležitostí. Nevěřte také všemu, co uslyšíte z druhé ruky. O důležitých záležitostech si raději obstarejte informace z první ruky.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud