Horoskop na týden 15.9. – 21.9.

Horoskop na týden 15.9. – 21.9.

Kdybyste byli parní stroj, řekl bych vám: „plnou parou vpřed“. Pokud jste dosud polně pracovali a připravovali si půdu, můžete nyní sklízet dobré plody. Máte nové pracovní či výdělečné možnosti. Máte dobrou intuici a nehrnete se do pochybných a nejistých situací.

Berani Věnujte se především tomu co máte již rozpracováno a nepouštějte se do nových aktivit. Buďte klidní a vytrvalí a nespoléhejte na šťastné náhody. Nepřeceňujte své schopnosti, netlačte se do popředí.

Býci I přes neklidný čas a neklidnou situaci okolo vás jste vy v pohodě a daří se vám prakticky vše, do čeho se pustíte. Máte nové pracovní či výdělečné možnosti. Můžete zužitkovat i vaši dosavadní námahu.

Blíženci Stále se nad vámi vznáší nebezpečí ukvapenosti a příliš rychlého rozhodování. Stále pro vás platí – pořádně měř a jednou řež. Věnujte také zvýšenou pozornost péči vašich horních cest dýchacích.

Raci Pokud jste dosud polně pracovali a připravovali si půdu, můžete nyní sklízet dobré plody. Máte příznivé období i pro nové začátky a pro zásadní životní rozhodování. Neobávejte se novot.

Lvi Stále je pro vás příznivější být v roli pozorných pozorovatelů a těch, kteří se snaží se správně v nových situacích zorientovat. Nepouštějte se do nových situací bez řádného ověření situace.

Panny Přesto, že je po dovolených, máte za sebou poměrně rušné a náročné období, které nyní můžete dobře zhodnotit. Ideální čas pro započetí nových projektů i pro využití vašich zkušeností.

Váhy Máte dobrou intuici a nehrnete se do pochybných a nejistých situací. Vše co nyní děláte vám ale dá trochu více námahy, než byste očekávali. Nenechte se odradit. Je to pro vás taková menší zkouška trpělivosti.

Štíři Jestli se ani v tomto období nebudete cítit výborně a neuvidíte okolo sebe řadu nových příležitostí, měli byste se nad sebou vážně zamyslet, zda váš pohled na svět není příliš pesimistický.

Střelci Každý dobrý střelec ví, že pokud se má trefit do cíle, musí svůj cíl znát, musí znát své možnosti a mít dostatek trpělivosti a soustředění k pečlivému zamíření a jemnému stisknutí spouště. Nic nesmí uspěchat.

Kozorozi Kdybyste byli parní stroj, řekl bych vám: „plnou parou vpřed“. Záleží jen na vás, zda své skvělé možnosti nyní využijete pro odpočinek, nové kontakty, nebo řešení vašich pracovních záležitostí.

Vodnáři V tomto období byste měli mít dostatek klidu a soustředění na rakapitulaci vaší situace, co jste dosáhli, co ještě v nejbližším období dosáhnout chcete. Dobře si připravte terén do budoucnosti.

Ryby Procházíte nyní takou menší životní zkouškou, kdy se vynaložená námaha může zdát zbytečná a obtíže před vámi stojící nepřekonatalné. Je to jen zdání, které vás má učit trpělivosti a klidnému rozvažování.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud