Horoskop na týden 1.6. – 7.6.

Horoskop na týden 1.6. – 7.6.

Smysl pro humor svého partnera tolerujte. Jeho nápady jsou sice lehce bláznivé, ale mohou vám přinést neočekávanou zábavu. Vy přemýšlíte nad samými důležitými záležitostmi, zatímco váš partner chce mluvit jen o lásce.

Veškeré nabídky, které dostanete, važte nejdříve rozumem. Tabu by pro vás měli být partneři kamarádů. Odmítněte je přátelsky, ale tak, aby bylo jasné, že nežertujete. Pozor dejte při parkování, ať nedostanete botičku!

Smysl pro humor svého partnera tolerujte. Jeho nápady jsou sice lehce bláznivé, ale mohou vám přinést neočekávanou zábavu. O víkendu se o vás stará Venuše, která vstupuje do vašeho znamení a slibuje vám nové obdivovatele.

Některým věcem se vám přes veškerou snahu nepodaří zabránit. Nevyčítejte si to, nedokázal by to nikdo. Přijměte pozvání na vernisáž nebo podobné akce. Umělecká díla tam ale nekupujte, protože stačí, když počkáte, a dostanete je levněji.

Ve čtvrtek se z pracovní schůzky může velice lehce stát rande. Stačí, když řeknete, že nepospícháte domů a o zábavu máte postaráno. Pokud si chcete užít, dělejte trochu drahoty, aby si dotyčný nemyslel, že mu rovnou padnete do náruče.

Za celý týden se nezastavíte. O víkendu budete proto unavení a budete dřímat víc než obvykle. Klidně si dopřejte, rodina se zlobit nebude. V neděli využijte úplňku ve Střelci a pouvažujte o dlouhých cestách za poznáním.

Dárky vybírejte s rozumem. Nedávejte ty, co jsou praktické, ale ty, co jsou opravdu pro potěšení. Pokud jdete někam gratulovat, uvědomte si, že v rámci dobrých mravů musíte jíst i to, co vy sami považujete za dobré, ale nezdravé.

V sobotu počítejte s neobvyklým záchvatem lenosti. Nejvíc vám budou vadit upovídaní lidé a budete vyhledávat samotu. Na jejich přímé otázky odpovídejte stručně a doufejte, že jim časem dojde, že o jejich společnost nestojíte.

Bláznivé partnerovy nápady neodmítejte. Jeho plány jsou dost dlouhodobé a možná k jejich uskutečnění ani nedojde. Pokud na někoho musíte stále myslet, překonejte se a zavolejte mu. Je možné, že potřebuje vaši pomoc.

Když vám někdo říká, že něco nejde, nereagujte. Je možné, že vám to říká právě proto, abyste mu začali dokazovat, jak se mýlí. Doufá, že vás vyprovokuje a vy mu nasazením veškeré své energie ušetříte práci a nemalou námahu.

V úterý odpoledne se obrňte trpělivostí. Vy přemýšlíte nad samými důležitými záležitostmi, zatímco váš partner chce mluvit jen o lásce. Ustupte mu a jen doufejte, že ho ukonejšíte a on se zase postaví oběma nohama na zem.

Neobyčejně náročné je sobotní dopoledne. Zdravý rozum vám říká, že nemáte riskovat, ale vy máte přesto chuť na malé dobrodružství. Následky si sice představit umíte, ale pořád doufáte ve svou šťastnou hvězdu a v to, že vám to projde.

V pátek večer jste pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Saturnem a proto o ničem důležitém nemluvte. Ve chvíli, kdy by vám někdo začal poroučet, byste se právem naštvali a svým následným výbuchem si spolehlivě zkazili víkend.

Doporučujeme

Články odjinud