Horoskop na týden 16.6. – 22.6.

Horoskop na týden 16.6. – 22.6.

Máte mnoho elánu a odhodlání, které vám pomohou překonávat i velice obtížbé situace s lehkostí a přirozeností. Máte dobré nápady a také dost energie k tomu, abyste je začqli naplňovat. Vhodná doba pro investice do bytu, bydlení, zahrady a nemovitostí obecně.

Berani Máte mnoho elánu a odhodlání, které vám pomohou překonávat i velice obtížbé situace s lehkostí a přirozeností. Jste v období příznivém pro studium i skládání zkoušek.

Býci Pozor na menší onemocnění jehož příčinou může být sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu. Máte dobré nápady a také dost energie k tomu, abyste je začqli naplňovat.

Blíženci Dávejte si větší pozor, abyste se nedostávali do zbytečných střetů a nesnažte se řešit nepříjemné situace za někoho jiného. Příznivý čas pro nnové znánosti a pro ty, kteří se živí psaním nebo uměním.

Raci Vhodná doba pro investice do bytu, bydlení, zahrady a nemovitostí obecně. Buďte ale opatrní na prochladnutí u vody. Hrozí záněty ledvin. Dodržujte správný pitný režim.

Lvi Procházíte stále příznivým obdobím. Neměli byste mít větší obtíže s financemi, jste společensky úspěšní a daří se vám v osobním i profesionálním životě. Nepouštějte se do riskantních podniků.

Panny Máte mnoho práce a starostí a doslova nevíte kam dříve skočit. Nejdůležitější ale bude, zachovat si klidnou mysl. Systematickou prací vše zvládnete a můžete se již těšit na příjemnou dovolenou.

Váhy Ideální čas pro zintenzivnění partnerských a mileneckých vztahů. Úspěch budou mít obzvláště ti, kteří se živí psaním či nějakou uměleckou činností. Je vhodná doba pro nové pracovní kontakty.

Štíři Začíná se na vás štěstí usmívat čím dál tím víc. Máte mnoho energie a nemáte nouzi ani o nové nápady, nové příležitosti. Příznivá doba pro léčení obtíží s páteří krční a bederní.

Střelci Dávejte si pozor na příliš ukvapené reakce. Vše si raději dvakrát promyslete. Snažte se vyhýbat se konfliktům, protože by vás rozladily a nic byste tím nedosáhli. Je vhodný čas pro intenzivnější studium.

Kozorozi Jakkoliv můžete mít pocit pozmocnosti, když vidíte co vše je před vámi, věřte, že vám rychlé rozhodování dobré nápady a příznivé okolnosti pomohou vyřešit nejednu obtížnou situaci.

Vodnáři Mimořádně vhodný čas na dořešení všech pracovních restů a pro přípravu na nadcházející dovolenou. Příznivý čas pro nové kontakty, obchodní i osobní jednání a úspěch při studiu.

Ryby Pro vaši vnímavou duši je tento svět někdy příliš tvrdý. Nedělejte nic unáhleně a nesnažte se nic urychlit. Mějte na paměti, že některé situace se vyřeší i bez vašeho aktivního přispění.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud