Horoskop na týden 16.7. – 22.7.

Horoskop na týden 16.7. – 22.7.

Příznivé období také pro veškeré společenské aktivity. Máte elán, bojovnost ale i nadhled a velkorysý přístup. Snažte se ten čas využít maximálně zlepšení vašich partnerských vztahů.

Ideální čas pro prakticky veškerou činnost ať už profesionální či osobní. Máte elán, bojovnost ale i nadhled a velkorysý přístup. Příznivé období také pro veškeré společenské aktivity.

Máte řadu dobrých a neotřelých nápadů, ale s jejich uskutečňováním to nepůjde tak rychle jak byste si představovali. Obrňte se trpělivostí, především při jednání s osobami opačného pohlaví.

V tomto týdnu je příznivější čas pro veškeré fyzické a sportovní aktivity na dovolené, ať už doma či v zahraničí, než pro činnost intelektuální. Můžete udělat hodně pro své zdraví.

Buďte opatrní, abyste si při fyzické námaze nenamohli či neprochladli bederní nebo krční část páteře. Proto pozor při nošení těžkých břemen a nepobývejte také v průvanu.

Velice příznivý týden pro aktivní a tvořivou činnost. Vhodný čas i pro promýšlení dlouhodobých výhledů a všeho, co má mít trvalý charakter. Naslouchejte více zkušenějším.

Nepouštějte se do nových činností a nerozptylujte své síly. Snažte se raději soustředit na dokončovací práce na tom, co máte již rozpracováno. Času na to bude dost.

Snažte se ten čas využít maximálně zlepšení vašich partnerských vztahů. Ideální čas pro dovolené spojené buď s naprostou relaxací, neb o i příjemnou a nenáročnou fyzickou zátěží.

Vašim velkým nepřítelem se vaše žárlivost, a tu byste se obzvláště nyní měli snažit držet na uzdě. Věnujte také dostatek času vašemu zdravotnímu stavu, především prevenci.

Budete plni elánu a touhy se poprat s jakýmkoliv problémem, který se před vámi objeví. Pozor ale na ukvapenost a prvoplánová rozhodnutí. Naučte se naslouchat.

Ať už budete dělat či řešit cokoliv, snažte se o velice úsporné nakládání s vaším časem i s vaší energií. Konkrétní rozhodování mějte dobře připravená a nestřílejte naslepo.

Neztrácejte čas zbytečnými společenskými konverzacemi a dobře hospodařte s vaším časem. Je váš a proto byste jím neměli plýtvat na nepodstatnosti. Není čas na flirtování.

Nepouštějte se do řešení nových koncepčních situací a raději se zaměřte na kvalitu každodenní činnosti. Snažte se nahradit úmornou nebo stereotypní činnost dobrými nápady.

Doporučujeme

Články odjinud